Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Samsung ue32j5200 imagine pătată

Postări Recomandate

7 minutes ago, clony said:

Domnilor rezolvare la aceasta problema este foarte simpla: se rescrie memoria eeprom de pe placa de baza 24c512 sau 256 nu mai retin capacitatea ei.

Oare chiar asa de simplu sa fie?, eu nu am reusit sub nici o forma sa scot acele pete, e drept ca am icercat la alte modele de samsung mai vechi.....

Link spre comentariu
12 minutes ago, Costica LCD said:

Oare chiar asa de simplu sa fie?, eu nu am reusit sub nici o forma sa scot acele pete, e drept ca am icercat la alte modele de samsung mai vechi.....

Am rezolvat acest defect de nenumarare ori prin aceasta metoda. Asteptam si initiatorul topicului sa ne confirme.

Link spre comentariu
47 minutes ago, clony said:

Am rezolvat acest defect de nenumarare ori prin aceasta metoda. Asteptam si initiatorul topicului sa ne confirme.

OK, nu te contrazic si eu sunt curios sa vad aceasta rezolvare, dar intrebarea este, de unde dump pentru eeprom, ca eu nu am gasit pe niciunde, tu daca zici ca ai rescris eepromul de nenumarate ori, unde ai gasit dump?, daca ai dumpul posteazal aici, ca nu cred sa aibe cine sai dea....

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
1 hour ago, bobo said:

Eu pusesem si un "zambaret" dar nu s a atasat,nu stiu de ce.

A fost o gluma .

Sa stii ca este si asa ceva la Philips-urile mai noi, la mufa din spatele tv-ului(de tip casti) scrie service uart si pe acea mufa se face legatura seriala intre tv si pc, unde se poate face multe "gainarii" in tv dar cine sa ne spuna si noua ca n-are cine, cei care stiu nu spun nimic nici de-ai dracului ce e pielea pe ei...mai sunt cite uni pe aici care daca nu stie, mai fac si pe grozavii ca citeste nanduri bga prin legatura seriala...si in realitate asterne numai minciuni ca sa rida de forum si de colegi.....

Uite aici ceva de genul asta

http://trungtambaohanhtivisamsung-hanoi.blogspot.com/2017/06/reading-philips-tv-logs-with-usb-uart.html

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări