GooD of BaSS Postat Iulie 29, 2007 Partajează Postat Iulie 29, 2007 salutare.Am observt la unele difuzoare in general la cele cu bobina in 4 straturi ca se mai pune inca un magnet mai mic decat cel in care sta bobina .de ce se procedeaza asa fiindca al doilea magnetnu vad ce rol ar avea am observat asta si la difuri normale si chiar odata am inlaturat al doilea magnet si nu sa simtit nici o diferenta :smt006 apropo cum pot pune o imagine in topic ca nu reusesc merci :rolleyes: ------------------------------REBOBINEZ DIFUZOARE Link spre comentariu
radue Postat Iulie 29, 2007 Partajează Postat Iulie 29, 2007 Nu prea am inteles ceea ce vrei sa spui, dar cred ca te referi la cazul difuzoarelor care au acel magnet in plus folosit la anualrea campului in afara boxei. Sper ca ai inteles ce am vrut sa spun ( inca nu m-am trezit bine ) :smt003 Link spre comentariu
zal Postat Iulie 29, 2007 Partajează Postat Iulie 29, 2007 Al doilea magnet, mai mic, se foloseste ca sa anuleze cum a zis si radue pierderile de cimp magnetic care pot influenta tuburile cinescop la tv-urile color si monitoarele crt. Se folosesc in boxe si sisteme audio cu sigla AV (audio-video). Alta varianta de ecranare magnetica e lipirea pe magnet a unui blindaj (seamana cu un capac). Link spre comentariu
Vizitator cristigsm Postat August 8, 2007 Partajează Postat August 8, 2007 al doilea magnet este folosit la anularea campului magnetic in afara boxelor Link spre comentariu
Bogdi16 Postat August 8, 2007 Partajează Postat August 8, 2007 Bun..3 oameni au spus acelasi lucru..fiecare in cuvintele lui..Sper ca a inteles. :partyman: Link spre comentariu
adircf Postat August 8, 2007 Partajează Postat August 8, 2007 Mie imi place de GooD of BaSS care presupun ca a vrut sa scrie god of bass ca el intreaba ceva chestie de un difuzor si la semnatura are "rebobinez difuzoare". Asta-i ca si cum as avea la semnatura "Iubesc minorele" si sa fac un topic la bodega "de ce se lasa mai usor minorele sub influenta alcoolului" :smt044 :smt044 :smt044 Link spre comentariu
Bogdi16 Postat August 8, 2007 Partajează Postat August 8, 2007 Buna observatie.Nu am vazut semnatura... :toimonster: Link spre comentariu
Bogdi16 Postat August 8, 2007 Partajează Postat August 8, 2007 Buna observatie.Nu am vazut semnatura... :toimonster:Deci..sa inteleg ca pot inchide? Ca tipu e meserias.CLOSED Link spre comentariu
Postări Recomandate