Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

de ce au unele difuri inca un magnet

GooD of BaSS

Postări Recomandate

salutare.Am observt la unele difuzoare in general la cele cu bobina in 4 straturi ca se mai pune inca un magnet mai mic decat cel in care sta bobina .de ce se procedeaza asa fiindca al doilea magnetnu vad ce rol ar avea am observat asta si la difuri normale si chiar odata am inlaturat al doilea magnet si nu sa simtit nici o diferenta :smt006 apropo cum pot pune o imagine in topic ca nu reusesc merci :rolleyes: ------------------------------REBOBINEZ DIFUZOARE

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Bogdi16

3

• radue

1

• zal

1

• GooD of BaSS

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Nu prea am inteles ceea ce vrei sa spui, dar cred ca te referi la cazul difuzoarelor care au acel magnet in plus folosit la anualrea campului in afara boxei. Sper ca ai inteles ce am vrut sa spun ( inca nu m-am trezit bine ) :smt003

Link spre comentariu

Al doilea magnet, mai mic, se foloseste ca sa anuleze cum a zis si radue pierderile de cimp magnetic care pot influenta tuburile cinescop la tv-urile color si monitoarele crt. Se folosesc in boxe si sisteme audio cu sigla AV (audio-video). Alta varianta de ecranare magnetica e lipirea pe magnet a unui blindaj (seamana cu un capac).

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Mie imi place de GooD of BaSS care presupun ca a vrut sa scrie god of bass ca el intreaba ceva chestie de un difuzor si la semnatura are "rebobinez difuzoare". Asta-i ca si cum as avea la semnatura "Iubesc minorele" si sa fac un topic la bodega "de ce se lasa mai usor minorele sub influenta alcoolului" :smt044 :smt044 :smt044

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări