Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Se mai poate interveni la o filetanta?

catax4u

Postări Recomandate

Salut. Am o filetanta Skill de 18 V si a inceput sa scoata un zgomot atunci cand "da de greu". Banuiala mea este ori acel reductor dintre motor si mandrina ori daca are perii colectoare, astea sa fie tocite, uzate. Nu am desfacut-o, nu stiu daca are rost, dar voiam sa intreb daca filetantele astea au perii colectoare care se pot schimba? Si daca se mai gasesc perii colectoare pt ele?

Editat de catax4u
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• catax4u

2

• validae

1

• woodyteo

1

Zile populare

Subscriu si eu, motor cu totul , nu este scump, in jur de 40 lei, am schimbat la o Makita.

Nu va complicati cu schimbatul periilor, una ca este cam  dificil, motorul se desface  anevoios fiind ambutisat, trebuie ceva indemanare , iar a doua, nu stiu daca o sa gasiti  perii pentru el. Alegerea e a dvs.

Link spre comentariu

S-o fi uzat dantura reductorului planetar, cărbunii nu fac zgomot, dar dacă-s uzați ar trebui să se vadă flacără și se aude ca un pârâit, ca la sudură...

Dacă e reductorul, nu ai ce-i face fiindcă e din plastic, cumperi alt ansamblu motor-reductor.

Editat de validae
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări