catax4u Postat Ianuarie 24, 2019 Partajează Postat Ianuarie 24, 2019 (editat) Salut. Am o filetanta Skill de 18 V si a inceput sa scoata un zgomot atunci cand "da de greu". Banuiala mea este ori acel reductor dintre motor si mandrina ori daca are perii colectoare, astea sa fie tocite, uzate. Nu am desfacut-o, nu stiu daca are rost, dar voiam sa intreb daca filetantele astea au perii colectoare care se pot schimba? Si daca se mai gasesc perii colectoare pt ele? Editat Ianuarie 24, 2019 de catax4u Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 24, 2019 Partajează Postat Ianuarie 24, 2019 Motor cu totul. Un singur i. Poate ai auzit ambreiajul. Link spre comentariu
woodyteo Postat Ianuarie 24, 2019 Partajează Postat Ianuarie 24, 2019 Subscriu si eu, motor cu totul , nu este scump, in jur de 40 lei, am schimbat la o Makita. Nu va complicati cu schimbatul periilor, una ca este cam dificil, motorul se desface anevoios fiind ambutisat, trebuie ceva indemanare , iar a doua, nu stiu daca o sa gasiti perii pentru el. Alegerea e a dvs. 1 Link spre comentariu
catax4u Postat Ianuarie 24, 2019 Autor Partajează Postat Ianuarie 24, 2019 Se aude ca un "irait" cand trebuie sa strangi sau sa desurubezi la sarcina mai mare. Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 24, 2019 Partajează Postat Ianuarie 24, 2019 (editat) S-o fi uzat dantura reductorului planetar, cărbunii nu fac zgomot, dar dacă-s uzați ar trebui să se vadă flacără și se aude ca un pârâit, ca la sudură... Dacă e reductorul, nu ai ce-i face fiindcă e din plastic, cumperi alt ansamblu motor-reductor. Editat Ianuarie 24, 2019 de validae Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum