sk24bpo Postat Ianuarie 24, 2019 Partajează Postat Ianuarie 24, 2019 Am nevoie, cumpar cheie hexagonala, adica inbus, de 2mm cu lungimea de cel putin 150mm. Link spre comentariu
-Atlas- Postat Ianuarie 24, 2019 Partajează Postat Ianuarie 24, 2019 Buna Nu cred sa gasesti.Va trebui sa improvizezi din 2 bucati. E foarte lunga.Pentru a rezista vor trebui 2 bucati de calitate. Spor Alex Link spre comentariu
sk24bpo Postat Ianuarie 24, 2019 Autor Partajează Postat Ianuarie 24, 2019 Practic ma intereseaza chiar si o surubelnita lata la acest diametru. Trebuie sa intre printr-un canal ingust si lung de 15 cm la capatul caruia este un surub inbus. Link spre comentariu
gauss Postat Ianuarie 24, 2019 Partajează Postat Ianuarie 24, 2019 (editat) Vedeti ca sant surubelnite inbus , mai lungi ... , cu cap " bila " , rotunjit . Se cumpara si la bucata . Eu am si mai lungi ... sant la atelier , nu le pot poza acum . Editat Ianuarie 24, 2019 de gauss Link spre comentariu
doru3160 Postat Ianuarie 24, 2019 Partajează Postat Ianuarie 24, 2019 (editat) Si ce poate fi mai frumos decat cand la capatul unei gauri din asta de 15 cm gasesti un surub cu gaura triunghiulara, nu imbus...si tu nu-l vezi decat cand ai epuizat toate modelele de ''surubelnite'' Editat Ianuarie 24, 2019 de doru3160 Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 24, 2019 Partajează Postat Ianuarie 24, 2019 Iei un electrod de sudura si o pila. Iti dai doctotatul putin la capat si aia e. Nu trebuie perfect hexagonal. Prelucrezi primii 3-5 mm si daca gresesti, faci la capatul celalalt sau il tai si continui. Se pileste usor. Link spre comentariu
doru3160 Postat Ianuarie 24, 2019 Partajează Postat Ianuarie 24, 2019 Si tot usor se rotunjeste cand fortezi la desfiletare. Link spre comentariu
sk24bpo Postat Ianuarie 24, 2019 Autor Partajează Postat Ianuarie 24, 2019 E inbus sigur. Un chinez a desfacut acelasi aparat cu inbus. L-a desfacut cu scula din poza. Eu cu lanterna tot inbus vad. Gauss ai vreun link la acele surubelnite ? Link spre comentariu
gauss Postat Ianuarie 24, 2019 Partajează Postat Ianuarie 24, 2019 (editat) Eu am nimerit suruburi blocate la autodesfiletare , cu Loctite albastru . Fara " cheia " corecta , neuzata si de firma ... desfiletare pas . Si mutilarea surubului ( prin incercari ) . 3 minutes ago, sk24bpo said: E inbus sigur. Un chinez a desfacut acelasi aparat cu inbus. L-a desfacut cu scula din poza. Eu cu lanterna tot inbus vad. Gauss ai vreun link la acele surubelnite ? Din pacate ... nu ! Am luat trusa de pe Okazii ... , impreuna cu multe scule noi ... , de la un nene dezinteresat . Avea vanzari pe 10 pagini ... Editat Ianuarie 24, 2019 de gauss Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 24, 2019 Partajează Postat Ianuarie 24, 2019 Acum 4 minute, doru3160 a spus: Si tot usor se rotunjeste cand fortezi la desfiletare. Daca e bagat in plastic, nu o strica. La dimensiunea asta sunt sanse mari sa fie plastic. Poate ne arata si ce vrea sa desfaca. Link spre comentariu
doru3160 Postat Ianuarie 24, 2019 Partajează Postat Ianuarie 24, 2019 Am avut tot timpul la indemana, adica in spatele scaunului de la masa, un strungulet MN80. In astfel de cazuri, sacrificam un imbus normal, din care taiam 1...2 cm si in electrod dadeam o gaura in care sa intre fortat imbusul meu. Cu cateva ciocanele aplicate dibaci, il blocam si pe urma puteam intra pe gaura. Am avut cazuri cand s-a rupt imbusul, asa de naravas a fost surubul. Acum nu mai e cazul, se gasesc tot felul de scule, dar daca e la inghesuiala, si n-as avea timp sa caut ce trebuie, cred ca tot asa as face. Link spre comentariu
Postări Recomandate