Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cumpar potentiometru amp grundig v 4200

pitiay68

Postări Recomandate

• Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• misuraelectronic

2

• pitiay68

2

Top autori în acest subiect

dati-mi  distanta  in  mm   intre  virful  primului  pin  si  virful  celui  de-al  7  lea  pin .  din  cite-mi  aduc  eu  aminte ,  parca  mai  aveam  asa  ceva   pe  stoc ... NOS , desigur  .  tija  este  cu  canal  de  pana  sau  cu  randalinat ?

Link spre comentariu
23 hours ago, misuraelectronic said:

dați-mi distanța în mm între vârful primei pini și vârful celui de-al 7-lea pin. din cite-mi aduc eu aminte, parca mai aveam asa ceva pe stoc ... NOS, desigur. tija este cu canal de pana sau cu randalinat?

Da,este cu tija pe pana,maine va dau dimensiunile.

Link spre comentariu

deci ... am  pe  stoc  potentiometru  cu  7  pini , distanta  intre primul  si  al 7 lea pin  este  de 14mm ,  cu  canal  de  pana , tija  e  neagra  si  e  din  plastic  ,  made for grundig , oem  pentru  un  alt  model  de  grundig probabil ,   insa  este  de 50kohm .  in  principiu ,  este  utilizabil  la  aparatul  dvs ,  insa  nu  vreau  sa  va  fortez  mina ... mai  cautati  si , daca  nu  gasiti  de  100k  pe  nicaieri ,  atunci  mai  vorbim , mai  vedem ...:rzb

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări