pitiay68 Postat Ianuarie 23, 2019 Partajează Postat Ianuarie 23, 2019 (editat) Cumpar potentiometru de volum 100k cu 7 pini pentru amplificator grundig v4200, am gasit la Adelaida dar este mai mic ca dimensiuni. Editat Ianuarie 23, 2019 de pitiay68 Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Ianuarie 23, 2019 Partajează Postat Ianuarie 23, 2019 dati-mi distanta in mm intre virful primului pin si virful celui de-al 7 lea pin . din cite-mi aduc eu aminte , parca mai aveam asa ceva pe stoc ... NOS , desigur . tija este cu canal de pana sau cu randalinat ? Link spre comentariu
pitiay68 Postat Ianuarie 24, 2019 Autor Partajează Postat Ianuarie 24, 2019 23 hours ago, misuraelectronic said: dați-mi distanța în mm între vârful primei pini și vârful celui de-al 7-lea pin. din cite-mi aduc eu aminte, parca mai aveam asa ceva pe stoc ... NOS, desigur. tija este cu canal de pana sau cu randalinat? Da,este cu tija pe pana,maine va dau dimensiunile. Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Ianuarie 29, 2019 Partajează Postat Ianuarie 29, 2019 deci ... am pe stoc potentiometru cu 7 pini , distanta intre primul si al 7 lea pin este de 14mm , cu canal de pana , tija e neagra si e din plastic , made for grundig , oem pentru un alt model de grundig probabil , insa este de 50kohm . in principiu , este utilizabil la aparatul dvs , insa nu vreau sa va fortez mina ... mai cautati si , daca nu gasiti de 100k pe nicaieri , atunci mai vorbim , mai vedem ... Link spre comentariu
Postări Recomandate