Vlad.Florin Postat Iulie 28, 2007 Partajează Postat Iulie 28, 2007 stie cineva unde se gasesc sau are rotile dintate pentru un mixer de bucatarie philips cucina ? Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 29, 2007 Partajează Postat Iulie 29, 2007 Cel mai probabil la un service Philips... Link spre comentariu
Vlad.Florin Postat Iulie 30, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 30, 2007 am intrebat dar nimik miau spus ca nu se mai fabrica din pacate de ceva vreme iar in cj servisul se acorda de catre telezimex Link spre comentariu
edy_wheazel Postat Iulie 30, 2007 Partajează Postat Iulie 30, 2007 Sper sa nu fiu off topic:1- Rotile dintate sunt de plastic sau din metal ?2- Rotile au cedat in timp, a fost fortat mixerul, etc...? (Intreb pt. si eu am acasa un mixer de tipul acesta achizitionat recent si sper ca nu am dat banii degeaba...) Link spre comentariu
Vlad.Florin Postat Iulie 31, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 31, 2007 rotile sunt de plastic si da au cedat si din cauza ca a fost fortat dar si din cauza timpului plasticul e plastic Link spre comentariu
Everest Postat August 7, 2007 Partajează Postat August 7, 2007 S-ar putea sa am eu (mai mult ca sigur) dar trebuie sa-l caut (mixerul)!!!Pune o poza cu rotile dintate !!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum