Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

echivalenta bareta led

ciuca paul

Postări Recomandate

Buna seara . Astazi am indraznit sa desfac  si eu panelul la un led  philips 31pfc5501/12  la care am gasit 3leduri (una scurt.si doua intrerupte) cate una pe fiecare bareta cu seria LB 32080 v0 01 pe care noua nu o gasesc decat afara .Rugamintea este sa-mi spuneti si mie daca le pot inlocui cu varianta de barete tot de 7 leduri pe bareta =3v, dela M..rom? Recunosc nu ma pricep in ale shimbatul baretelor ,dar incerc si eu ca in viitor sa capat cat mai multa experienta in tehnologia ledurilor.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ciuca paul

3

• horhogea

1

• robert1000

1

Top autori în acest subiect

2 hours ago, ciuca paul said:

Rugamintea este sa-mi spuneti si mie daca le pot inlocui cu varianta de barete tot de 7 leduri pe bareta =3v, dela M..rom? Recunosc nu ma pricep in ale shimbatul baretelor ,dar incerc si eu ca in viitor sa capat cat mai multa experienta in tehnologia ledurilor.

Nu merg cele de la Mivarom, sunt pentu diagonală de 50 inch, iar tu ai televizor cu diagonală de 31 inch.  Încearcă să schimbi ledurile te costă mai puțin.

Metoda de înlocuire leduri o găsești aici pe forum sau pe youtube.

Succes.

Link spre comentariu

Bareta leduri TV LED 32inch 7led 3V 618x18mm

9,50lei (cu TVA)
7,98lei

Despre acest model faceam referire ce se potriveste dimensiunilor originale ,a cumparat cineva sunt ok? sau de unde pot cumpara varianta originala? 
Mareste poza

Link spre comentariu
  • 9 luni mai târziu...
La 24.01.2019 la 11:48, ciuca paul a spus:

9,50lei (cu TVA)
7,98lei

Despre acest model faceam referire ce se potriveste dimensiunilor originale ,a cumparat cineva sunt ok? sau de unde pot cumpara varianta originala? 
Mareste poza

ati folosit aceste barete? au mers? 

stima!

Link spre comentariu

D-nu Robert 1000 ,nu am mai luat de la Mivarom ca nu am avut incredere desii cineva m-a asigurat ca el a luat si sunt ok ,eu am gasit o alta sursa particulara de incredere si am rezolvat problema in felul acesta.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări