Vizitator Geony Postat Ianuarie 23, 2019 Partajează Postat Ianuarie 23, 2019 Salut tuturor, Am o statie cb storm defender si a pocnit un tranzistor ce este prins de carcasa metalica . Receptioneaza perfect dar nu emite nimic. Nu se vede ce serie are, este spart complet. Va rog daca are cineva o schema sau macar ce tranzistor ar putea fi . Multumesc mult. Link spre comentariu
PINTI Postat Ianuarie 23, 2019 Partajează Postat Ianuarie 23, 2019 Fara foto presupun ca este un C2078, final emisie de 4W. Dar nu s-a dus degeaba.Este posibil ca statia sa fi emis fara antena sau cu o antena defecta/neadaptata. Link spre comentariu
Vizitator Geony Postat Ianuarie 24, 2019 Partajează Postat Ianuarie 24, 2019 Acum 15 ore, edisitaru a spus: Foto Asa este, cred ca sa intamplat ceva cu ea de a busit tranzistoru .dar a mai fost lucrat in ea dupa cate am vazut . Daia zic ca mar ajuta o schema sa îi pun ce a avut din fabrica , daca nu, macar sa pun ce ia pus cel care a modificato sa mearga la 40 w. Fotografia am puso normala nu am mai facuto pdf . Link spre comentariu
PINTI Postat Ianuarie 24, 2019 Partajează Postat Ianuarie 24, 2019 Cei de la Storm nu au aratat niciodata schemele. Link spre comentariu
Vizitator Geony Postat Ianuarie 24, 2019 Partajează Postat Ianuarie 24, 2019 Asa este, ai dreptate cei de la Storm nu au dat nimic, dar ma gandeam ca poate colegii care au reparat modelul asta ste ce serie are. Link spre comentariu
YO9IBC Postat Ianuarie 24, 2019 Partajează Postat Ianuarie 24, 2019 2SC2078 Atentie la cele de cativa lei ce se gasesc pe la noi!!!! Link spre comentariu
PINTI Postat Ianuarie 24, 2019 Partajează Postat Ianuarie 24, 2019 (editat) Gasesti la Miv...om. Au doua produse 2sc2078: - un tip fabricat de ISC, 1,45 lei, tranzistor care nu scoate mai mult de 0,8W la emisie - celalalt tip fabricat de SAN, 5,25lei care este OK. Scoate exact 4W. Am folosit zeci de bucati si nu s-a intors nimeni inapoi. Dupa repararea statiei trebuie verificata si antena. Daca este defecta sau neacordata, risti sa defectezi statia din nou. Daca ai nelamuriri, ma poti contacta pe MP Succes. Editat Ianuarie 24, 2019 de PINTI Link spre comentariu
Vizitator Geony Postat Ianuarie 24, 2019 Partajează Postat Ianuarie 24, 2019 Acum 23 ore, edisitaru a spus: Foto Multumesc mult de tot PINTI . Sunt nou pe forum dar vad ca sunt oameni foarte amabili pe site. Felicitari. Voi cumpara un C 2078 si sper sa functioneze. Am sa schimb si antena, stiu ca antena a funtionat cu un ampli de 45w, dar pate a patit ceva. Am un ML 145 sau un PNI de 45cm. Link spre comentariu
PINTI Postat Ianuarie 24, 2019 Partajează Postat Ianuarie 24, 2019 ML 145 este o antena grozava. A fost prima antena cumparata de mine in 2000 si este inca montata pe masina. Cu randament maxim. Antena poate functiona si cu 200w in regim continuu SIRIO este o firma serioasa. Link spre comentariu
ionpat Postat Iunie 7, 2019 Partajează Postat Iunie 7, 2019 salutare detin o statie avanti micro,a fost cuplata in priza de 24,si sa ars, ma puteti ajuta cu schema electronica, multumesc anticipat Link spre comentariu
grosu99 Postat Iunie 8, 2019 Partajează Postat Iunie 8, 2019 Daca a fost alimentata la 24 v puteti sa va indreptati spre cel mai apropiat magazin sa luati alta. Link spre comentariu
PINTI Postat Iunie 8, 2019 Partajează Postat Iunie 8, 2019 (editat) Eu cred ca se poate repara. Vorbim marți pe MP, după ce revin acasă. Editat Iunie 8, 2019 de PINTI Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum