Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TV Led Konka ( lipseste eticheta cu modelul )

ROBEERT

Postări Recomandate

Model:                         nu are eticheta
T-con:                          P25675C2C0F JJ ( 020143 )                          
Sursa:                          AOYUAN (  AY068D-SF04 ) ( 3BS0031314 REV 1.0 )   
Digitala:                      T.MSD306.69A  12023
Memorie:                    25L3206E  
Display:                       LTA320AN12

Buna seara tuturor. Acest TV, eu zic ca defectul provine din panel. Defectul se poate vedea in filmuletele din urmatoarele doua linkuri: 

https://www.youtube.com/watch?v=b1ukOuekVvs&feature=youtu.be
https://www.youtube.com/watch?v=Le7FS7Dcl38&feature=youtu.be

Mai jos pun si o poza cu intregul ansamblu.

Ce parere aveti? Eu cred ca e displayul defect. O metoda de reparare al acestui tip de display poate stie careva.

Multumesc.

Intregul ansamblu.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ROBEERT

3

• iuliantv

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Am facut reflow la trompeta asta si degeaba. Reflowl l-am facut cu radiatorul montat ca mi-a fost teama sa nu disloc procesorul de tot. Este lipit bine de procesor. Nu-l pot da jos. Acum am desfacut displayul si am zgandarit pamblica si pe partea cu LVDS-ul si pe partea cu sticla si nu se simte nici o imbunatatire. Cred ca totusi sunt trasee sau driverul busit. Deci nu se simte nici o imbunatatire. Pamblica arata ca in poza de mai jos:2.thumb.jpg.31bcba7c8d75f0c25e3c2d33f9dbc9a2.jpg

Editat de ROBEERT
Link spre comentariu

I-am mai facut ultima procedura si anume: am scos semnal din el prin scart si l-am introdus in alt tv si imaginea este ok. Deci, mainboardul este ok, displayul este defect. Oricum, i-am pus capacul si urmeaza sa il dau clientului inapoi. Multumesc tuturor pentru raspunsuri.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări