ROBEERT Postat Ianuarie 23, 2019 Partajează Postat Ianuarie 23, 2019 Model: nu are eticheta T-con: P25675C2C0F JJ ( 020143 ) Sursa: AOYUAN ( AY068D-SF04 ) ( 3BS0031314 REV 1.0 ) Digitala: T.MSD306.69A 12023 Memorie: 25L3206E Display: LTA320AN12 Buna seara tuturor. Acest TV, eu zic ca defectul provine din panel. Defectul se poate vedea in filmuletele din urmatoarele doua linkuri: https://www.youtube.com/watch?v=b1ukOuekVvs&feature=youtu.be https://www.youtube.com/watch?v=Le7FS7Dcl38&feature=youtu.be Mai jos pun si o poza cu intregul ansamblu. Ce parere aveti? Eu cred ca e displayul defect. O metoda de reparare al acestui tip de display poate stie careva. Multumesc. Link spre comentariu
iuliantv Postat Ianuarie 23, 2019 Partajează Postat Ianuarie 23, 2019 asa se pare ca e displayul,dar incercati putin aer cald pe procesor(de test) Link spre comentariu
ROBEERT Postat Ianuarie 24, 2019 Autor Partajează Postat Ianuarie 24, 2019 (editat) Am facut reflow la trompeta asta si degeaba. Reflowl l-am facut cu radiatorul montat ca mi-a fost teama sa nu disloc procesorul de tot. Este lipit bine de procesor. Nu-l pot da jos. Acum am desfacut displayul si am zgandarit pamblica si pe partea cu LVDS-ul si pe partea cu sticla si nu se simte nici o imbunatatire. Cred ca totusi sunt trasee sau driverul busit. Deci nu se simte nici o imbunatatire. Pamblica arata ca in poza de mai jos: Editat Ianuarie 24, 2019 de ROBEERT Link spre comentariu
ROBEERT Postat Ianuarie 24, 2019 Autor Partajează Postat Ianuarie 24, 2019 I-am mai facut ultima procedura si anume: am scos semnal din el prin scart si l-am introdus in alt tv si imaginea este ok. Deci, mainboardul este ok, displayul este defect. Oricum, i-am pus capacul si urmeaza sa il dau clientului inapoi. Multumesc tuturor pentru raspunsuri. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum