Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

sursa cu STR-F6168

adfl

Postări Recomandate

Buna ziua , 

Am  un sistem Sony DAV-DZ340 care da mesaj de eroare  "protect push pwr"; lipsa 32 V alim. etaje finale audio ( nu par a fi in scurt... )  ,nu apar  cei 3V pe pinulul 1(EN) , CN 905 , pag 53 din manual service.  Am demontat sursa din circuit , am taiat traseul celor 310V cc ce duce la STR-F6168  , am inseriat un bec 75W/220V , am alimentat si am dat un 3 V in pinul 1(EN). Becul se aprinde foarte tare (cad aproape  290 Vcc ) pentru cca 2 sec , apoi se atinge . In acest timp tens in secundar urca spre cei 32 V cat ar trebui,  dar apoi sursa se oreste  si conzii se descarca . Deci fara sarcina in secundar si cu cealata sursa in stare buna .    O fi bun STR-F 6168  ? Ati mai lucrat cu asa ceva ?

Multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• adfl

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

Pai si nu va intrebati:(eroare) de ce umblati la sursa? Sursa functioneaza,eroarea va o da pentru ca aveti un consumator (scurt) pe un component care se alimenteaza din secundarul sursei direct.Mai verificati in finalii iesire audio.in principiu ei cedeaza primii. Apropo.nu cunosc schema dar daca aveti finali de tip SMD va recomand sa faceti schimbari fizic,sau sa le taiati alimentarea ca sa va puteti ghida ca defect.

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

La inceput , fara sa scot sursa, am scos o mufa cu 2 cabluri (32Vcc ) ce duc la finali ( smd ) si tot nu apar cei 32 V. Am citit in SM despre eroarea asta si am injectat vreo 28V pe acele 2 cabluri ce duc la finali , dar tot nu-mi apar acei 3V ( Enable ) , dar nici finalii  in scurt nu par a fi. Uite ce spune SM :

DVD Sony.docx

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări