Vizitator Postat Ianuarie 22, 2019 Partajează Postat Ianuarie 22, 2019 (editat) Am acest modul cu dioda Laser de la o imprimanta. Circuitul integrat de pe placa este un 65LAS544. Stie cineva cam de ce putere este dioda Laser? Se poate grava cu acest tip de dioda Laser? Editat Ianuarie 22, 2019 de Vizitator Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 22, 2019 Partajează Postat Ianuarie 22, 2019 Dacă se putea grava cu el, era montat într-un CNC și nu într-o imprimantă.Poți sparge cel mult baloane cu el, dar poți să-ți arzi retina ușor, deci foarte mare grijă la lumina reflectată a laserului.Ce vrei să gravezi de fapt ? Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 23, 2019 Partajează Postat Ianuarie 23, 2019 Ma gandeam si eu la un gravor pt PCB-euri. Adica, sa vopsesc toata placa PCB cu un market permanent si apoi sa ard cu laserul folosind un CNC. Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 23, 2019 Partajează Postat Ianuarie 23, 2019 Păi ești sigur că arderea vopselei ar îndepărta-o complet, fără a afecta suportul ? Ai văzut undeva asta ? Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 23, 2019 Partajează Postat Ianuarie 23, 2019 Sunt multe exemple pe youtube. Unul ar fi acesta, cu laser rosu https://youtu.be/EBUsOGMQdhM Link spre comentariu
ain Postat Ianuarie 23, 2019 Partajează Postat Ianuarie 23, 2019 In exemplul ala e un laser de 0.4*90=36W. Al tau are vreo 1W. Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 23, 2019 Partajează Postat Ianuarie 23, 2019 Adica e bun numai de spart baloane? Link spre comentariu
sesebe Postat Ianuarie 23, 2019 Partajează Postat Ianuarie 23, 2019 Acum 14 minute, va_cristi a spus: Adica e bun numai de spart baloane? Nu stiu la baloane cit de bun este dar sigur la ars retina estte foarte bun. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum