Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Panasonic RA-6500

Postări Recomandate

Acest aparat , amplituner/stereocaset recorder ,  Panasonic RA-6500 , a venit cu traful de retea intrerupt/ars. Inca nu l-am desfacut .

Poate are cineva un sevice manual , sau macar schema care sa contina alimentarea cu traful in cauza .

Ca final audio este dotat cu STK040 . 

Va multumesc .

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• vergil

3

• Florinel TV

1

Top autori în acest subiect

Tensiunea conzilor pe filtrare este de 35V . Are 2x3300uF/35v 

La un secundar de 2x18,5v , cred ca sar rezolva . In  datasheetul  STK040 , tensiunea de alimentare este de +/-25V .

Problema este ca mai are o infasurare care deserveste partea radio , 1x???

Sa vad la demomontarea trafului , daca reusesc sa innumar spirele treaba este rezovata . 

Problema este ca a mai fost bobinat si este bine lacuit , cu tole cu tot . Nasol .....

Link spre comentariu

Si totusi e rau  fara shema .

Am gasit pe verso la pcb doua trasee exfoliate , arse /intrerupte . Probabil ca de aceea sa ars traful . Am reusit sa-l desfac , si se vede clar ca a fost modificat de la 120v la 220v . O lucrare vai de mama ei , nu stiu cum a functionat .

Nu vreau sa merg la ghici . Mi-e teama de STK-ul ala , ca daca il stric .....adio . 

Am gasit ceva aici  ,  https://www.radiomuseum.org/r/panasonic_integrated_receiver_ra_6500.html

Am cautat prin calculator dar nu mai gasesc id-ul si parola . Stiu ca ,  cîndva am facut un cont . 

Problema este ca nici nu mai stiu cum se descarca , era o procedura , pe care am uitato .

Daca ma puteti ajuta sa-mi spuneti cum se descarca manualul . Eventual fac alt cont .

Va multumesc .

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări