vergil Postat Ianuarie 22, 2019 Partajează Postat Ianuarie 22, 2019 Acest aparat , amplituner/stereocaset recorder , Panasonic RA-6500 , a venit cu traful de retea intrerupt/ars. Inca nu l-am desfacut . Poate are cineva un sevice manual , sau macar schema care sa contina alimentarea cu traful in cauza . Ca final audio este dotat cu STK040 . Va multumesc . Link spre comentariu
Florinel TV Postat Ianuarie 22, 2019 Partajează Postat Ianuarie 22, 2019 Ce tensiune are scris pe condesatorii de alimentare Link spre comentariu
vergil Postat Ianuarie 23, 2019 Autor Partajează Postat Ianuarie 23, 2019 Tensiunea conzilor pe filtrare este de 35V . Are 2x3300uF/35v La un secundar de 2x18,5v , cred ca sar rezolva . In datasheetul STK040 , tensiunea de alimentare este de +/-25V . Problema este ca mai are o infasurare care deserveste partea radio , 1x??? Sa vad la demomontarea trafului , daca reusesc sa innumar spirele treaba este rezovata . Problema este ca a mai fost bobinat si este bine lacuit , cu tole cu tot . Nasol ..... Link spre comentariu
vergil Postat Ianuarie 23, 2019 Autor Partajează Postat Ianuarie 23, 2019 Si totusi e rau fara shema . Am gasit pe verso la pcb doua trasee exfoliate , arse /intrerupte . Probabil ca de aceea sa ars traful . Am reusit sa-l desfac , si se vede clar ca a fost modificat de la 120v la 220v . O lucrare vai de mama ei , nu stiu cum a functionat . Nu vreau sa merg la ghici . Mi-e teama de STK-ul ala , ca daca il stric .....adio . Am gasit ceva aici , https://www.radiomuseum.org/r/panasonic_integrated_receiver_ra_6500.html Am cautat prin calculator dar nu mai gasesc id-ul si parola . Stiu ca , cîndva am facut un cont . Problema este ca nici nu mai stiu cum se descarca , era o procedura , pe care am uitato . Daca ma puteti ajuta sa-mi spuneti cum se descarca manualul . Eventual fac alt cont . Va multumesc . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum