d2134 Postat August 7, 2007 Partajează Postat August 7, 2007 La ce sunt buni magnetii aia din HDD, de toata lumea ii dezlipeste?Eu folosesc unul la magnetizat suburelnite dar nu am simtit, pina acum, nevoia sa-l desprind de pe tabla aia pe care e lipit... Link spre comentariu
Stefan Postat August 7, 2007 Partajează Postat August 7, 2007 se pot tine si suruburile la un loc. Link spre comentariu
d2134 Postat August 7, 2007 Partajează Postat August 7, 2007 se pot tine si suruburile la un loc.Tot nu vad de ce trebuie desprins de pe tabla aia. Suruburile le tine la un loc si asa cum este...Sau e un concurs de maiestrie, aici? Link spre comentariu
Stefan Postat August 7, 2007 Partajează Postat August 7, 2007 Tot nu vad de ce trebuie desprins de pe tabla aia. Suruburile le tine la un loc si asa cum este... Sau e un concurs de maiestrie, aici? am zis la ce ii folosesc eu (mag. mei sunt tot de neodimium dar sunt de la niste electromagneti industriali) :bere: Link spre comentariu
yo9hrb Postat August 7, 2007 Autor Partajează Postat August 7, 2007 Eu vreau sa faco eoliana :snakeman: Link spre comentariu
1835 Postat August 9, 2007 Partajează Postat August 9, 2007 Eu vreau sa faco eoliana :snakeman:Nu obtii o putere prea mare cu acesti magneti...Am facut si eu un generator axial de care cred ca vrei tu sa faci...insa am folosit magneti mai mari,aia de la hdd sunt prea mici.Nu vreau sa te descurajez,insa gandestete daca merita sa investesti in restul componentelor,pt. o putere care nu cred ca va depasi 100W. Link spre comentariu
yo9hrb Postat August 9, 2007 Autor Partajează Postat August 9, 2007 Pentru ce am nevoie, 50W imi sunt de ajuns. Link spre comentariu
1835 Postat August 9, 2007 Partajează Postat August 9, 2007 Pentru ce am nevoie, 50W imi sunt de ajuns.Aha atunci succes. Link spre comentariu
ady_risc Postat August 15, 2008 Partajează Postat August 15, 2008 cine stie de unde sa fac si eu rost de hdd vechi pt a lua magnetii din ei Link spre comentariu
UltimateW Postat August 21, 2008 Partajează Postat August 21, 2008 aia din ce hdd iai luat? :smt005 Link spre comentariu
UltimateW Postat August 21, 2008 Partajează Postat August 21, 2008 http://www.vintagecomputing.com/wp-cont ... _large.jpg aveau niste preturi pentru vremea aia... Link spre comentariu
Vizitator Brezonel Postat Mai 13, 2009 Partajează Postat Mai 13, 2009 cel mai sigur : magnetul este lipit de o tabla de fier indoi tabla si iei magnetul .....magnetul nu se va sparge safe (99.9999999999999 %) Link spre comentariu
Vizitator vdrapaca Postat Mai 13, 2009 Partajează Postat Mai 13, 2009 La ce sunt buni magnetii aia din HDD, de toata lumea ii dezlipeste?Eu folosesc unul la magnetizat suburelnite dar nu am simtit, pina acum, nevoia sa-l desprind de pe tabla aia pe care e lipit...Mai multe idei in link-ul urmator:http://www.magnetnerd.com/Neodymium%20M ... motors.htmPe mine ma uimeste masinaria lui Mike Brady & Perendev. Dar mai am de strans multe HDD-uri defecte Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 13, 2009 Partajează Postat Mai 13, 2009 Nu te agita prea tare cu masinaria lui Perendev, e tzeapa. Desi multi au pretins de-a lungul timpului ca pot scote energie din nimic, din pacate nu exista perpetuum mobile. Opinia mea este ca cei ce sustin asa ceva nu sunt chiar atat de naivi incat sa mai si creada ceea ce sustin, mai degraba sunt sarlatani care incearca sa faca bani de pe urma unora mai creduli care sunt dispusi sa sponsorizeze astfel de proiecte utopice. Ca sa te lamuresti cum stau lucrurile nu e nevoie sa te pricepi, trebuie doar sa-ti pui o intrebare de bun simt: Daca ce spun ei se poate cu adevarat, atunci de ce dupa atata amar de vreme "inventiile" lor nu s-au raspandit in toata lumea? Raspunsul e foarte simplu: Pentru ca de fapt nu functioneaza. Link spre comentariu
Magnus Postat Decembrie 15, 2010 Partajează Postat Decembrie 15, 2010 sincer am un nelamurire cineva mia spus in felul urmator: magneti de hard au 4 poli eu din fizica de a6a stiu care are 2 poli,si ca trebe taiatzi dac ii tai asta inseaman ca nordul ramane izolat de sud nu cred ,apare la bucata taiata alt nord sau sud,dati o idee unde gasesc in constanta harduri vechi de cativa pana in 4-5 Gb pt magneti,asa zisele harduri depasite Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum