Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tv crt sanyo sasiu wb6-a

dumitrescu_claudiu

Postări Recomandate

Buna ziua tuturor! Tv din titlu la actionare din st-by releul se actioneza cu intermitenta continua! La masuratorile in prealabil la "rece" nu sesizez nici un scurt! Orice sugestie e binevenita! ? Multumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dumitrescu_claudiu

5

• cornel1962

2

• adydep

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

La 23.01.2019 la 17:38, dumitrescu_claudiu a spus:

Decuplat final linii pus bec(nu e aprins) ..la fel se comporta cred ca tot in sursa e problema! Sursa stra6351 

Metoda cu becul de 65-75w este cea mai simpla si eficienta metoda pe bara de B+(b 1) (final linii BU...).Am incercat sa urmaresc schema postata,dar nu o pot mari la maxim.Din cate am dedus este o sursa multipla,asa ca verificati toate iesirile secundare chiar si in gol,fara B+ ok?:reytre

Link spre comentariu

Avand in vedere ca dupa schimbarea electroliticilor manifestarile tv-ului s-au schimbat,e clar ca acestia erau uscati.

Ori asta inseamna ca tensiunea de 5V se balbaia,de unde trag concluzia ca este posibil sa fie alterat dumpul in memorie.

Link spre comentariu

Pana la dump sursele se verifica daca au puterea proiectata. La auxiliara este simplu, ar fi suficient sa aibe cei 5V la iesire cu sarcina procesorul. Se forteaza comanda ON inependent de procesor si se vede daca are tensiunea de 140V pe bec. Electronica analogica a fost mult inaintea celei digitale.

Link spre comentariu

Pai asta-i foarte simplu de verificat:

-var 1:colectorul lui Q642 pus la masa,

-var 2 :scos din montaj Q641,

-var 3 :scos din circuit capatul R645 opus bazei Q642 si legat la +5V.

Editat de andrei_
Link spre comentariu

In prima faza am deconectat jumperul k1 sursa ramane i st by led aprins am scos q641 s a aprins becul au " plecat" tensiunile dar nu am mai apucat sa fac nimic ca s a ars L845 pin 6 junper K1 imediat! Am eliminat sursa am ajuns la placa digitala! 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări