v67 Postat Ianuarie 22, 2019 Partajează Postat Ianuarie 22, 2019 vreau sa cumpar un televizor pentru bucatarie,de regula urmaresc stirile, muzica suma alocata 500 lei ,as dori sa aflu care arfi ,,performantele"raportate la pretul impus,nu consider ca este reclama chear daca imi indicati un magazin (altex flanco) Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Ianuarie 23, 2019 Partajează Postat Ianuarie 23, 2019 (editat) Toate TV-urile LED, sint cam la fel la banii pe care-i ai. Eu am un JVC de circa 4 ani,cumparat de la M....l si inca merge fara probleme. Am dat pe el,(la oferta) 600 (parca),in ajunul sarbatorilor de iarna. Depinde si de noroc! Editat Ianuarie 23, 2019 de GEO 53 BN Link spre comentariu
gauss Postat Ianuarie 23, 2019 Partajează Postat Ianuarie 23, 2019 Anumite retele de magazine de electronice extind , la cerere , garantia la produsul cumparat . Eu am obtinut 4 ( patru ) ani la ceva TV - uri . Nu moka ... dar nici suma nu e de speriat . Pentru un TV ieftin ... , 4 ani ( la calitatea actuala ) mi se pare rezonabil . Mergeti prin magazine , vizionati ... , si alegeti . E greu de facut o recomandare , stocurile ( si ofertele ) locale sant greu de cunoscut , si nu dureaza prea mult . Link spre comentariu
dan-a2 Postat Ianuarie 23, 2019 Partajează Postat Ianuarie 23, 2019 Ptr tv ieftine as recomanda cele chinezesti , mi se pare ca ledurile backlight tin mai mult , majoritatea care le-am reparat au avut probleme de soft sau sursa, leduri defecte mai rar (parerea mea ) !! Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Ianuarie 24, 2019 Partajează Postat Ianuarie 24, 2019 Pai la preturile astea e normal sa tina ''repede''! Comparind preturile de acum cu preturile de acum 20 si de ani, diferenta e enorma. Trebe sa ai noroc cu caru', sa te tina citiva ani buni. Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 24, 2019 Partajează Postat Ianuarie 24, 2019 Am lg de 60 cm de 3 ani. Prinde si digitale si analogice. A fost cam 600 de lei atunci. Daca tot aveti 500 de dat mai uitati-va si la marca. Intre un noname de 500 lei si un brand cu 600 lei, aceeasi marime, as alege brand-ul. Link spre comentariu
blazeu Postat Ianuarie 28, 2019 Partajează Postat Ianuarie 28, 2019 Si pentru ca un coleg a mentionat China: nu va faceti iluzii, TOATE sunt facute acolo; bineinteles ca exista variatii de cost si calitate, insa brand-urile.... nici astea nu mai sunt ce-au fost! Interesati-va un pic cine a cumparat brandul care va "face cu ochiul"; s-ar putea sa aveti unele surprize, surprize! Bafta la cumparaturi! Link spre comentariu
gauss Postat Ianuarie 28, 2019 Partajează Postat Ianuarie 28, 2019 (editat) Eu " am " Ungaria , Polonia , Filipine , Korea , si altele . SONY , Philips , SAMSUNG , LG . Inca nu m - am uitat la sasiuri , mi - e lene si n - am motiv . Sant cocotate pe suporti mobili , pe pereti . Editat Ianuarie 28, 2019 de gauss Link spre comentariu
norad Postat Ianuarie 31, 2019 Partajează Postat Ianuarie 31, 2019 Am luat din Selgros, inainte de Revelion, un TV NEI diagonala 61cm, model 24NE5000. Cred ca am dat 399 lei. E Full HD, prinde canalele digitale de pe cablu. Pentru bucatarie e mai mult decat rezonabil. 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum