vadeniuc mihai Postat Ianuarie 22, 2019 Partajează Postat Ianuarie 22, 2019 Salut cine imi poate da o solutie la urmatoarea "problema": Doresc sa fac DESCHIDEREA haionilui la masina din telecomanda, deschiderea fiind pe un actuator (cel adaugat de mine care este legat la broasca haionului) iarasi deblocarea pe un alt actuator (cel de fabrica montat), cu ceea ce ma confrut eu este ca acel actuator pentru deschidere haion sa functioneze atunci cand primeste curent DOAR pe actuatorul pentru deblocare haion nu si cele pentru debloacarea usilor. Atunci cand dau sa deblochez masina sa se deblocheze normal toate usile si portbagajul actuatorul pus de mine sa nu primeasca curent iarasi cand apas sa mi se deblocheze doar portbagajul sa primeasca curent si actuatorul pentru deschidere haion acela legat la broasca haionului. Am tot cautat un releu ca cel desenat de mine in imaginea atasata mai jos dar nu am gasit. Link spre comentariu
fratello Postat Ianuarie 22, 2019 Partajează Postat Ianuarie 22, 2019 (editat) Exista o solutie pe forumul Daciaclub . Este actionat al doilea actuator daca se apasa inca o data pe descuiere in interval de 4 secunde.... Editat Ianuarie 22, 2019 de fratello Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum