Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

pc camera mercury cc320(s)

yo6ghd

Postări Recomandate

salutare.am primit de la cineva o camera web mercury cc320. are si cd original.acum am win98 si o placa de baza via mvp3 cu procesor la 500. nu reusesc deloc sa o fac sa mearga. am incercat si automat cu cd-ul dar si manual (mura-n gura :smt017 ) si tot degeaba. NU O INSTALEAZA.am cautat si pe net la kobian.com dar si la mercury ala al lor si nimic.acum cer un sfat de la voi. cum as putea sa o fac sa merga. poate ceva idei de la voi.multumesc anticipat.73! de yo6ghd

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• MifTy

2

• Blind

1

• yo6ghd

1

Top autori în acest subiect

poate cu driverul ăsta.

(trebuie înregistrare pentru download, dar e moca, iar driverguide au mii de drivere neuzuale... numai bune pentru sisteme mai vechi, sau hardware vechi mai rar...)

Link spre comentariu

de win98???principial, ar trebui furnizat de producatorul placii de baza/chipsetului, dacă e inclus, sau al placii add-on...tot principial, ar trebui sa mai existe drivere de win98se pentru gadgeturile usb pe cd-urile lor de instalare...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări