Florinel TV Postat Ianuarie 22, 2019 Partajează Postat Ianuarie 22, 2019 inceaca cu longer 00973 si daca nu merge atunci o clonez ca o am pe stok acesta telecomanda numai ca trebuie sa o caut dar o gasesc repede ca sunt puse pe raft Link spre comentariu
ROBEERT Postat Ianuarie 22, 2019 Autor Partajează Postat Ianuarie 22, 2019 Chiar acum, Florinel TV a spus: inceaca cu longer 00973 si daca nu merge atunci o clonez ca o am pe stok acesta telecomanda numai ca trebuie sa o caut dar o gasesc repede ca sunt puse pe raft OK. Te tin la curent cu noi " stiri ". Tare mi-e teama sa nu fie din bin. Daca telecomanda o dibuim greu, da pai binul? Cred ca-mi ajunge barba pana la genunchi cautand bin pentru el. Maine cand ajung la atelier am sa incerc codul 00973. Revin cu rezultatul. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Ianuarie 22, 2019 Partajează Postat Ianuarie 22, 2019 Ok atunci eu raspund miine dupa amiaza ca dimineata sunt ocupat , si daca nu merge ce cod tiam dat atunci copii de pe originala 1 Link spre comentariu
ROBEERT Postat Ianuarie 22, 2019 Autor Partajează Postat Ianuarie 22, 2019 Acum 1 minut, Florinel TV a spus: Ok atunci eu raspund miine dupa amiaza ca dimineata sunt ocupat , si daca nu merge ce cod tiam dat atunci copii de pe originala OK. O sa-ti comunic rezultatul. Link spre comentariu
ROBEERT Postat Ianuarie 24, 2019 Autor Partajează Postat Ianuarie 24, 2019 (editat) Buna seara. Daca nu m-a spart troaca asta. Am descarcat cele doua binuri de aici http://www.e-rusu.ro/dump/1 Tv/Elite/LC863532C-57Z0 LA76818/ si am rescris memoria cu cate unul si pe rand. Apoi am luat iar telecomenzile la proba si defectul acelasi cu ambele dumpuri. Nu merge cu niciuna. Am rescris si telecomanda Longer cu codul recomandat de Florin Harhas. Nu merge si nu merge. Observatie: dumpurile descarcate din linkul de mai sus sunt cu extensia e2p, nicidecum bin. Le-am rescris asa si apoi le-am comparat cu Hex comp ( ce am citit din memorie cu fisierele e2p descarcate ) si niste adrese de jos difera. Eu am si acum programatorul Ponyprog, dar nu mai am la nici un calculator mufa Com 1. Acel Ponyprog scria fisierele e2p. Postal AVR-ul transforma fisierul e2p in bin, dar cat de bine il transforma, nici nu stiu. Eu le-am scris cu programatorul CH341. Niste sfaturi sunt binevenite in acest punct de vedere ( cu obtinerea fisierului din e2p in bin ). Editat Ianuarie 24, 2019 de ROBEERT Link spre comentariu
attilaa0 Postat Ianuarie 24, 2019 Partajează Postat Ianuarie 24, 2019 (editat) E simplu.Se va deschide fisierul e2p cu programul pony,apoi sus save as ,si se va alege extensia bin,apoi save si gata.sper ca ati inteles. Editat Ianuarie 24, 2019 de attilaa0 Link spre comentariu
iuliantv Postat Ianuarie 24, 2019 Partajează Postat Ianuarie 24, 2019 (editat) se poate fara pony sau alt program,dati clic dreapta pe fisierul e2p ,rename numele fisierului dupa care se pune punct si se scrie bin,exemplu daca se numeste ............................ 17mb82 .e2p,se va redenumi in 17mb82.bin si la salvare automat se va transforma in bin v-am pus in bin ma jos http://www.filedropper.com/newwinrarziparchive_26 domnule attilaa ,fara suparare nu vreau sa va contrazic Editat Ianuarie 24, 2019 de iuliantv Link spre comentariu
ROBEERT Postat Ianuarie 24, 2019 Autor Partajează Postat Ianuarie 24, 2019 Acum 18 minute, attilaa0 a spus: E simplu.Se va deschide fisierul e2p cu programul pony,apoi sus save as ,si se va alege extensia bin,apoi save si gata.sper ca ati inteles. A mers asa cum mi-ati zis. Doar mi-ati mai zis chestia asta mai demult dar uitasem. Acum mi-am amintit. Multani. Acum 11 minute, iuliantv a spus: fara pony sau alt program,dati clic dreapta pe fisierul e2p ,rename numele fisierului dupa care se pune punct si se scrie bin,exemplu daca se numeste dump 17mb82 ,se va redenumi in dump 17mb82.bin se automat se va transforma in bin Prin procedura aceasta cum m-ati sfatuit sa fac, din pacate vad ca nu merge. Ramane tot cu extensie e2p. Deci am dat " rename ", apoi l-am " rebotezat ", i-am pus .bin si nu merge. De exemplu 11AK30.bin. Nu il ia cu extensie bin. Ramane tot e2p. Acum dupa transformare din e2p in bin cu ajutorul Ponyprogului, am comparat fisierul bin cu fisierul e2p si surpriza: vedeti in printscreen ca difera cele doua fisiere. Tare mi-e teama sa nu fie asta gainaria si sa sufere modificari si sa nu mearga. Link spre comentariu
iuliantv Postat Ianuarie 24, 2019 Partajează Postat Ianuarie 24, 2019 (editat) nu au cum ramane tot e2p daca faceti cum v-am spus,v-am trimis si unele modificate nici alea nu merg?tocmai ce le-am testat la mine si sant binuri,le-ati redenumit cumva cu Bin si nu bin? Editat Ianuarie 24, 2019 de iuliantv 1 Link spre comentariu
bobo Postat Ianuarie 24, 2019 Partajează Postat Ianuarie 24, 2019 Eu cand am trecut de la pony prog la avr sau ch341 am facut exact cum spune Iulian si a fost ok. Link spre comentariu
ROBEERT Postat Ianuarie 24, 2019 Autor Partajează Postat Ianuarie 24, 2019 Acum 4 minute, iuliantv a spus: v-am trimis si unele modificate nici alea nu merg? Unde mi le-ati trimis? Prin mesaj privat? Daca da, nu le-am primit. P.S. Acum sunt la calculatorul de acasa si in acesta nu am nici cel mai mic document pentru depanare. Tot " bagajul " il am in leptopul de la atelier. Am descarcat un bin oarecare cu extensia bin si am incercat sa-l transform in e2p ( nu am gasit fisier e2p pe net, am gasit doar fisier bin ) si am urmat pasii pe care mi i-ati spus si pur si simplu, nu mi-l transforma, pe cand cu ponyprogul, dupa ce il salvez in format e2p, langa acel fisier bin, apare noul fisier salvat cu extensia e2p. Merge si invers din e2p in bin. Dar ati vazut in printscreenul de mai sus ca sufera modificari dupa transformare. Aici este principala problema. Link spre comentariu
iuliantv Postat Ianuarie 24, 2019 Partajează Postat Ianuarie 24, 2019 (editat) mai sus cu vre-o 3 postari este un link si le descarcati LC863532C-57Z0 + LA76818 (Samsung CS-21V10MJ).bin LC863532C-57Z0 + LA76818 (Jinlipu 3728).bin sau direct aici acum Editat Ianuarie 24, 2019 de iuliantv Link spre comentariu
ROBEERT Postat Ianuarie 24, 2019 Autor Partajează Postat Ianuarie 24, 2019 Acum 4 minute, iuliantv a spus: mai sus cu vre-o 3 postari este un link si le descarcati LC863532C-57Z0 + LA76818 (Samsung CS-21V10MJ).bin LC863532C-57Z0 + LA76818 (Jinlipu 3728).bin sau direct aici acum OK. Link spre comentariu
megabit Postat Ianuarie 24, 2019 Partajează Postat Ianuarie 24, 2019 Acum 50 minute, bobo a spus: Eu cand am trecut de la pony prog la avr sau ch341 am facut exact cum spune Iulian si a fost ok. Eu am pastrat calculatorul vechi in atelier cu AD-MEM01 infipt in el permanent numai pentru eeprom-uri si nu mai pierd timpul cu setari pe la programatorul pentru SPI... gasesc si mai repede fisierele cu dumpurile Link spre comentariu
bobo Postat Ianuarie 24, 2019 Partajează Postat Ianuarie 24, 2019 Eu am trecut pe laptop,cu adaptotul serial-usb scriam un eeprom in 30 min asa ca am trecut la avr. Inca mai am programatorul facut de mine si adaptorul dar nu mai am pc. Sunt foarte multumit de avr cu care se lucreaza usor.scriu la cateva zile biosuri de laptop. Si ch341 este bun si mai ales ieftin. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum