cmj0791 Postat Iulie 1, 2019 Partajează Postat Iulie 1, 2019 La placile alea se cam duce selectorul TDTK-G731D Link spre comentariu
Alextv Postat Iulie 1, 2019 Autor Partajează Postat Iulie 1, 2019 Acum 37 minute, cmj0791 a spus: La placile alea se cam duce selectorul TDTK-G731D Nu cred ca e selectorul, deoarece cand a venit la mine gasea canalele dar nu le memora. Dupa oprire revenea la meniul initial.Eu am incercat atunci un chit de reparare si l.am omorat de tot. Acum dupa rescrierea nandului ma lovesc de chestia asta cu gasirea canalelor. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Iulie 1, 2019 Partajează Postat Iulie 1, 2019 De unde ai luat dump pentru nand de acolo trebuie si dump pentru eeprom 24C128 cred ca are La philips dumpurile sunt pereche Link spre comentariu
Alextv Postat Iulie 1, 2019 Autor Partajează Postat Iulie 1, 2019 Chiar acum, Florinel TV a spus: De unde ai luat dump pentru nand de acolo trebuie si dump pentru eeprom 24C128 cred ca are Am scris si dumpul pentru eeprom, cred ca cel dat de tine Florin. Am avut proasta neinspiratie sa nu.l salvez pe cel original. Deci sa inteleg ca problema s.ar putea sa fie din dumpul eeprom ? Sa caut altul si sa.l rescriu ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum