Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Produse pentru pcb (cu poze)

adynis

Postări Recomandate

• Răspunsuri 31
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bogdanm

5

• adynis

5

• MifTy

3

• blackthorium

2

Top autori în acest subiect

• 2 săptămâni mai târziu...

Pentru cei care folosesc sau vor sa foloseasca B327: sticla in care am tinut lichidul s-a umflat destul de mult. noroc ca am verificat-o... deci cumva creeaza presiune asa ca inainte sa inchideti sticla ... strangeti-o ca sa aiba de unde sa se umfle ... Eu am avut noroc ca nu a plenzit sticla mea de plastic :) In rest ma inteleg foarte bine cu ea in locul clorurii ferice ... :)

Link spre comentariu
  • 2 ani mai târziu...

acel SENO 3211 nu se poate inlocui cu SENO 4007 doar din acesta am gasit :nas:

NU. am folosit si eu SENO 4007 si clar e revelator (vezi: metoda foto) iar cu SENO 3211 stanezi/cositoresti (sau ce depune el) pcb-urile
Link spre comentariu

Functioneaza si neincalzita; eu numai asa m-am jucat cu ea, dar am senzatia ca incalzita va actiona mai rapid.In plus ... dupa juma de an un an incep sa-i fie vizibile semnele de .. invechire printr-un efect mult mai batrnesc. In prezent solutia pe care o am abia daca mai reuseste sa-si faca treaba. Daca insist cu timp mult si poate temperatura, poate reusesc, dar nu mai e ca la inceput.

Link spre comentariu

Dar asa pur estimativ cam cat cablaj ai acoperit?Ma gandesc ca se poate prepara si in proportii mai mici, de exemplu 330ml sau 500ml, iar restul de praf se poate pastra pentru solutii ulterioare. Caci la 70-100 lei cat am vazut ca e un bidonas, nu mi se pare eficient in regim de hobby sa folosesti doar 6 luni, altfel ar exista si varianta mai ieftina cu ROSOL 3 si cu pistol de aer cald, singura chichita de aspect la varianta asta e ca traseele nu sunt perfect netede de la depunerea de Sn.

Link spre comentariu

Buna seara,tocmai vream sa intreb cit timp se poate pastra solutia, dar vad ca mi-a luat-o altcineva inainte. Daca tine 6 luni nu este chiar rau sau poate solutia si-a epuizat puterile magice. Era interesat si cum se pastreaza in timp depunerea. Oricum cred ca imi fac curaj si comand o portie. Desi eficienta este nula, schimba totusi aspectul cablajelor. Cele bune, Emil

Link spre comentariu

ahh, am folosit facut f. putine cablaje ... cred ca pana in 15-20 cablaje de dimensiuni mici ... Curiozitate a fost mare, la fel si pretul :)Pe placute stanarea tine fara probleme, e adevarat ca eu am si dat cu plastik20 dupa... si s-a pastrat si mai bine; M-am gandit si eu la ideea pastrarii unei cantitati de fulgi, poate aia se pastreaza mai bine in timp, dar abia dupa ... ce diluasem toata sticla :)

Link spre comentariu
  • 11 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări