AstraHu-07 Postat Ianuarie 20, 2019 Partajează Postat Ianuarie 20, 2019 Va salut, sunt membru nou pe aici si as avea o problema, am un router tp link tl w841n si vecinii imi tot cer parola la acesta, bineinteles ca din bun simt nu i pot refuza. Stiu ca exista o varianta pe care am intalnit o des la alte routere prin oras, acestea erau fara parola, teelfonul se conecta la wifi avea semnal full insa nu aveam acces la internet aparea "waiting for network" ca si cum routerul n ar fi configurat sau nu ar fi net de la furnizor. V as ruga mult pe cei care stiti cum fac treaba asta sa mi spuneti, stiu ca se acceseaza pe browser 192.168.0.1,apoi admin si admin,.mai stiu sa pun filtre mac si sa dezactivez ssid insa astea nu rezolva problema pt ca ei stiu de router si stiu ca am net, cee doresc eu este sa fac cum v am spus mai sus ca am mai intalnit , sa le dau parola , sa se conecteze insa fara a avea net cum reusesc sa fac asta, va rog mult sa ma ajutati. Multumesc Link spre comentariu
Stefan Postat Ianuarie 21, 2019 Partajează Postat Ianuarie 21, 2019 Problema ta suna cam așa: am 100 lei și știu unde să-i pitesc dar vecinii știu că-i am și trebuie să îi dau lor. Nu ai explicat ce nu îți convine la tabela de filtrare a adreselor MAC, ascunderea SSID-ului și / sau dezactivarea DHCP serverului. Deși nu sunt metode imbatabile nu cred că ai vecini hackeri ce nu își bagă si ei netul lor. Ce ai întâlnit prin oraș probabil nu erau TP-Link-uri W841N ci niște HotSpot-uri cu autentificare sau poate chiar nu aveau net. Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 21, 2019 Partajează Postat Ianuarie 21, 2019 Chiar dacă ai reuși să faci să pară că le dai internet wireless, dar ei nu se pot conecta, își vor da seama că de fapt nu vrei să le dai.Cel mai corect e să le spui verde în față că nu dai parola, fiindcă îți scade viteza de exemplu......mă îndoiesc că sunt atât de amărâți vecinii, că nu-și pot permite o conexiune de internet.La voi nu a ajuns RDS-ul ? Că au cea mai ieftină ofertă din câte știu eu... Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 22, 2019 Partajează Postat Ianuarie 22, 2019 Sau sa limitezi viteza de iesire! Si le spui ca asa iti merge si tie ,cand se conecteaza toti ~Se satura ei odata si odata ,sau limitezi nr de conexiuni si le spui ca asa e dupa update de firmware.... Link spre comentariu
Bandi Szasz Postat Ianuarie 22, 2019 Partajează Postat Ianuarie 22, 2019 Cel mai simplu e sa iti mapezi ip preferential pentru device-urile tale prin adresa de mac, asta se face prin meniul IP&Mac binding, si iti pui ip-uri incepand sa zicem cu 192.168.0.50 la toate electronicele tale (laptop, telefon,etc). Dupa care intrii in Bandwidth Control si ii zici ca incepand cu IP 192.168.0.2 pana la 192.168.0.49 limitezi viteza la 1kbs astfel limitezi viteza tuturor device-urilor conectate in afara de cele puse de tine cu ip-uri peste x.x.x.50 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum