Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Invertor TIG +MMA- Model WS-250 chinezarie - clona Esab si alte marci- carcasa galbena

andreigradu

Postări Recomandate

Acum 3 ore, catalin004 a spus:

Mersi colegul, dar as fi vrut partea de comanda, cred ca acolo este ceva. Forta intr-adevar este asemanatoare. 

Am gasit ceva pe scribd insa fara partea de comanda (placa aceeea electronica)

Cat de greu este sa spui ce integrate sunt pe placa de comanda?

Link spre comentariu

Integratele sunt polizate...slefuite

Maine o sa dau placa de comanda jos...nu am zis ca e moarta..pare mai mult pipi de soareci pe ea

Link spre comentariu

Pai ti-a sugerat &bolek o schema, vezi dupa pinii la masa si alimentare daca corespunde cu ce ai pe placa.

Link spre comentariu

Partea de comanda este cu SG, am gasit o poza pe la rusi, si inca un integrat mic, care nici ei nu il au vizibil, pe iesire sunt 2 sunturi (initiatorul opicului a prezentat si el in schema - pag.1), cel care il am eu cu probleme si inca unul, pe langa, citirea tensiunii de pe iesire se face printr-o rezistenta de 2K. 

Placa de comanda are peste 30 pini (nu 25 ca in cazul celor de mai sus), o sa o dau jos in weekend, trebuie data jos si cea pe care este prinsa (inclusiv IGBT in numar de 8 bucati)

Editat de catalin004
Link spre comentariu

Asta este! Cu stima!

are mici diferente, nu este partea cu afisaj si partea pentru gaz, insa "plomba" de comanda este aceeasi. Separe ca acel integrat este un operational, un sumator, trebuie sa ma pun cu osciloscopul ca sa ved ponderile...

:)

Editat de catalin004
Link spre comentariu

:aplauze

U1= CA3104

Cred ca gasesti "plomba" si chiar placa cu totul. Acum, depinde daca te aranjeaza pretul. Decat sa te chinui cu depanarea. Vezi prin ce gasesti in sectiunea asta :

https://proenerg.com.ro/componente-service?cat=251

Eu as zice ca asta e :

https://proenerg.com.ro/proweld-pb-pm-32-a2-placa-de-baza-wsme250

Editat de SangueSeti
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări