Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cumpar integrat rusesc UD2A (УД2А)

meshteru_the_best

Postări Recomandate

Deja s-a zis mai sus ca este echiv. cu LF357 , dar ar trebui mutati pini de balans, la KP544UD2 se face la pinii 1-8, pe cind la LF pinii 1-5.

In schema pinii de balans 1-8 sint legati impreuna, e foarte simplu si la LF357 sa se conecteze 1-5 impreuna.E recomandat sa se inlocuiasca si pe celalalt canal cu LF357.

Editat de Nostalgic
Link spre comentariu

Ce s-a zis pina acum a continut si erori de echivalenta.Vizualizati PDF-ul si va veti convinge ca KP544 UD2 este absolut identic cu LF357 pin la pin. Pinul 8 si la unul si la celalalt sint neconectati.

kr544ud2a.pdf

Daca initiatorul topicului doreste neaparat cel rusesc , e optiunea dinsului asa ca nu insistam cu alta varinta.

Editat de Nostalgic
Link spre comentariu

Am gasit ce aveam eu  ,dar sunt YD1208 ,B 7 , operational simplu.

Scuze ca nu e ce trebuie , nu am mai vazut cutia de multi ani.

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Nu cred ca trebuie neaparat ceva cu indicativul A9 la sfarsit.Rusii il vand ca simplu KP544UD2A.Este prezentat ca echivalent perfect al LF357N.In pdf nu se specifica niciun sufix.

Link spre comentariu
La 20.01.2019 la 9:04, meshteru_the_best a spus:

Cumpar integrat KR544UD2A , eventual pot oferii ceva la schimb din ce am la vanzare in anuntul meu.

50528973-307172436579458-914170401540538

La 20.01.2019 la 12:02, meshteru_the_best a spus:

Integratul provine din amplificatorul Sigma 200, cel din imaginea de mai jos, poate cineva il are aruncat pe undeva si nu stie despre ce aparat este vorba

sigma-200.png

Link spre comentariu

К574УД2А si KP574YD2A sunt acelasi lucru dar in capsule diferite, primul in capsula metalica al ddoilea in plastic DIP8. Ce mai scrie pe langa nu conteaza, poate fi fabrica, data fabricatiei, lotul etc. Ce ofera mai sus userul @SKGXG sunt bune chiar daca difera data si/sau fabrica.

Aici cateva detalii si echivalente, deschideti cu Chrome si traduce pagina, in engleza traducerea e mai buna decat in tomana.

http://www.chipinfo.ru/dsheets/ic/544/ud2.html

Link spre comentariu

Pai eu ce-am scris mai sus?Greu sa lamuresti omu pentru un amarat de sufix!Ce ofera SKXG mai sa zic ca sunt  produse in 1983.Da sunt perfect valabile in cazul asta.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări