Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cumpar integrat rusesc UD2A (УД2А)

meshteru_the_best

Postări Recomandate

Am montat unul cu terminatia B1 si canalul respectiv se aude mai incet, am mai vazut la alt amplif pe net montat altul cu terminatia C5 de aceea caut altul cu aceeasi terminatie •A9 

Link spre comentariu

Am inteles ... ce sa zic ! Spor ... , poate apare !

P.S. - faceti schimbul ( si ) intre canale , poate e o problema pe cel unde s - a defectat integratul  . Un generator de semnal ( chiar simplu , monofrecventa ) si ceva osciloscop ar fi de ajutor . 

Editat de gauss
Link spre comentariu

Salut, am montat alt integrat УД2А dar cu terminatia B1 in loc de •A9  iar canalul respectiv se auzea mult mai incet, o fi fost integratul acela defect abar am. In momentul de fata a fost montat de altcineva un echivalent si daca gasesc altul identic УД2А cu terminatia •A9 mai umblu la el altfel ramane acela!

Link spre comentariu
La 20.01.2019 la 9:04, meshteru_the_best a spus:

Cumpar integrat UD2A ( УД2А ) doresc sa fie identic ca cel din imaginea de mai jos, cu terminatia  •A9 eventual pot oferii ceva la schimb din ce am la vanzare in anuntul meu.

50528973-307172436579458-914170401540538

La 20.01.2019 la 12:02, meshteru_the_best a spus:

Integratul provine din amplificatorul Sigma 200, cel din imaginea de mai jos, poate cineva il are aruncat pe undeva si nu stie despre ce aparat este vorba

sigma-200.png

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Cine spune ( garanteaza ) ca e vorba de K154 ? ... O multime de integrate rusesti au terminatia UD2 . Chiar mai sus , in captura de ecran , exista (si) K153UD2 . Trebuie vazuta schema aparatului rusesc , altfel toate sant variatiuni pe aceeasi tema . Mai ales ca utilizatorul doreste si cu " A9 " . Irelevant , in opinia mea ... , dar nu are nici o importanta . Nu eu caut integratul , si nu eu am deschis topicul . Doar o parere , am expus - o mai sus . 

Editat de gauss
Link spre comentariu

Ai dreptate stimate coleg "gauss", daca are schema sau macar un desen cu integratul respectiv ce componente are in jurul lui.

altfel e o discutie in van.

Link spre comentariu
La 20.01.2019 la 9:04, meshteru_the_best a spus:

Cumpar integrat UD2A ( УД2А ) doresc sa fie identic ca cel din imaginea de mai jos, cu terminatia  •A9 eventual pot oferii ceva la schimb din ce am la vanzare in anuntul meu.

50528973-307172436579458-914170401540538

La 20.01.2019 la 12:02, meshteru_the_best a spus:

Integratul provine din amplificatorul Sigma 200, cel din imaginea de mai jos, poate cineva il are aruncat pe undeva si nu stie despre ce aparat este vorba

sigma-200.png

Link spre comentariu
La 08.03.2019 la 2:03, Nostalgic a spus:

Ai dreptate stimate coleg "gauss", daca are schema sau macar un desen cu integratul respectiv ce componente are in jurul lui.

altfel e o discutie in van.

Asta este schema, iar integratul este cel incercuit, sper ca nu gresesc.

Sigma-200.png

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări