Vizitator Postat Februarie 10, 2019 Partajează Postat Februarie 10, 2019 Domnul Harry Lythall - SM0VPO prezinta un mod de rezolvare al spatiului redus prezentind citeva solutii practice : http://213.114.131.21/left_ant.htm Prizinta si o concluzie draguta : No-matter how you play with the figures, the best indoor antenna cannot replace a full-size dipole antenna. But the indoor antenna can give some extra features, such as just reaching out your arm and trimming a little, which you cannot do with a long-wire antenna up a tree out in the garden, especially when it is raining. Link spre comentariu
gauss Postat Februarie 10, 2019 Partajează Postat Februarie 10, 2019 (editat) Solutii sant de ordinul sutelor . Ma rog , atatea cunosc eu . Eu as dori antena serioasa , nu surogate . Stiu cum trebuie sa fie , am avut autospeciale de transmisiuni la job . Am si documentatia ARRL , si carti serioase , am postat in topicul cu documentatie de la Bodega . Nu e nevoie sa caut pe net . Trebuie discernamant , balastul si zgomotul de fond sant prezente . Au fost si pe forum , ma rog , sant si acum . Oprite temporar , prin grija moderatorilor ( d - nul Validae , inteleg ) . Editat Februarie 10, 2019 de gauss Link spre comentariu
informer Postat Februarie 25, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 25, 2019 Am primit si eu autorizatia, cu indicativul pe care l-am dorit. Nu trebuie sa platesc o cotizatie, ceva? Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Februarie 25, 2019 Partajează Postat Februarie 25, 2019 Nu se mai plateste. Link spre comentariu
Stefan Postat Octombrie 12, 2023 Partajează Postat Octombrie 12, 2023 Știe cineva o adresa de email de la ANCOM Directia Regionala Muntenia? Dar de preferat o adresa la care sa răspundă cineva pentru ca am trimis mail la adresele găsite pe site si ... pauza. Sau poate m-am obișnuit eu ca la un mail sa îmi răspundă cineva in maxim 48 ore. Link spre comentariu
YO9IBC Postat Octombrie 12, 2023 Partajează Postat Octombrie 12, 2023 Acum 8 ore, Stefan a spus: Știe cineva o adresa de email de la ANCOM Directia Regionala Muntenia? Dar de preferat o adresa la care sa răspundă cineva pentru ca am trimis mail la adresele găsite pe site si ... pauza. Sau poate m-am obișnuit eu ca la un mail sa îmi răspundă cineva in maxim 48 ore. Direcţia Regională Muntenia, str. Lucian Blaga nr. 4, bl. M110, Tronson 1, sector 3, Bucureşti. persoană contact: Gabriela Magearu, tel: 0372.845.005; e-mail: [email protected] , Cristian TREPĂDUȘ, tel: 0372.845.081; [email protected] Link spre comentariu
Stefan Postat Octombrie 12, 2023 Partajează Postat Octombrie 12, 2023 @YO9IBC mulțumesc pentru răspuns. Am trimis email către doamna Gabriela de luni dimineața însă fără răspuns. Astăzi am trimis și către domnul Cristian, vedem săptămână viitoare dacă răspunde cineva. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum