Marele Savant Postat Ianuarie 27, 2019 Partajează Postat Ianuarie 27, 2019 eu tot nu sint dumirit cu indicativele cu acelas sufix concomitent in doua districte diferite! tot cred ca sint radioamatori ca s-au mutat, sufixul fiind pastrat si schimbind doar cifra districtului! Link spre comentariu
informer Postat Ianuarie 27, 2019 Autor Partajează Postat Ianuarie 27, 2019 (editat) Din "analiza" mea asupra duplicatelor din lista ANCOM au rezultat urmatoarele concluzii: 1. Unele sunt efectiv randuri excel identice, probabilitate mare eroare de redactare. 2. Unele sunt randuri identice MAI PUTIN ZONA... ma gandesc ca astea pot fi rezultatul mutarii locatiei radioamatorului in alta zona. 3. Un caz de indicativ in zone diferite cu acelasi sufix dar restul datelor complet diferite (YO5/8EB). Editat Ianuarie 27, 2019 de informer Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Ianuarie 27, 2019 Partajează Postat Ianuarie 27, 2019 Doar ca la 8EB este expirat certificatul... Deci nu stiu ce sa spun... Link spre comentariu
Mircea Postat Ianuarie 27, 2019 Partajează Postat Ianuarie 27, 2019 Sunteti sigur ca la o mutare in alta zona, te obliga cineva sa schimbi indicativul? Ar fi aiurea, zic eu. Link spre comentariu
Marele Savant Postat Ianuarie 27, 2019 Partajează Postat Ianuarie 27, 2019 Nu se schimba si probabil nici nu isi doreste nimeni asta! se schimba doar cifra care indica districtul! Link spre comentariu
informer Postat Ianuarie 27, 2019 Autor Partajează Postat Ianuarie 27, 2019 1 minute ago, Thunderer2018 said: Sunteti sigur ca la o mutare in alta zona, te obliga cineva sa schimbi indicativul? Ar fi aiurea, zic eu. Eu am presupus ca nu indicativul ci doar cifra zonei, adica sufixul ar ramane acelasi... ar putea fi o explicatie pt. duplicatele din categoria (2). Link spre comentariu
Mircea Postat Ianuarie 27, 2019 Partajează Postat Ianuarie 27, 2019 Pai daca e deja dat altuia, te cam obliga sa schimbi tot indicativul. Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Ianuarie 27, 2019 Partajează Postat Ianuarie 27, 2019 (editat) Da, daca te muti in alta zona numerica. Eu am avut la inceput YO6XYZ in Sibiu apoi YO2XYZ deci doar cifra. Editat Ianuarie 27, 2019 de Ion_Bumbu Link spre comentariu
informer Postat Ianuarie 27, 2019 Autor Partajează Postat Ianuarie 27, 2019 Just now, Thunderer2018 said: Pai daca e deja dat altuia, te cam obliga sa schimbi tot indicativul. Aaaa, da... corect daca in noua locatie exista deja sufixul in cauza. Daca undeva am gasi ca sufixele sunt unice indiferent de zona, ar fi clar... sau ca nu sunt... Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Ianuarie 27, 2019 Partajează Postat Ianuarie 27, 2019 Momentan eu stiu ca nu s`au dat aceleasi sufixe cu cifre diferite. Deci mai traim si mai vedem. La cum merge radioamatorismul...putin probabil sa se ajunga la asta. Link spre comentariu
informer Postat Ianuarie 27, 2019 Autor Partajează Postat Ianuarie 27, 2019 Just now, Ion_Bumbu said: La cum merge radioamatorismul...putin probabil sa se ajunga la asta. Apropo de asta, aseara a venit la mine un prieten care-i chiar tehnic. I-am povestit ca vreau sa-mi iau totusi autorizatia de radioamator pt. care am dat examen acu` multi ani... mi-a zis ca daca vreau sa vorbesc cu cineva si n-am minute la telefon, imi imprumuta telefonu` lui... 2 Link spre comentariu
dark_angel Postat Ianuarie 27, 2019 Partajează Postat Ianuarie 27, 2019 Oare YO7WC o fi mandru cu indicativul sau? Link spre comentariu
Stefan Postat Ianuarie 27, 2019 Partajează Postat Ianuarie 27, 2019 (editat) Degeaba prietenul e tehnic daca nu știe ce e ăla un hobby sau pasiune. Dacă în ziceai FaceBook sigur era tare incantat. Daca indicativele (sufixul după district) nu se repeta de la un district la altul doar maxim 2965 de radioamator sunt in RO? Editat Ianuarie 27, 2019 de Stefan. Link spre comentariu
Mircea Postat Ianuarie 27, 2019 Partajează Postat Ianuarie 27, 2019 50 minutes ago, Stefan. said: ... doar maxim 2965 de radioamator sunt acceptati in RO? Asta am dat-o si eu ca argument celora care vor sa nu se repete sufixul. Mie imi dau 2925 la 26 luate cate 3 + 26 luate cate 2. Link spre comentariu
dark_angel Postat Ianuarie 28, 2019 Partajează Postat Ianuarie 28, 2019 44 minutes ago, Thunderer2018 said: Asta am dat-o si eu ca argument celora care vor sa nu se repete sufixul. Mie imi dau 2925 la 26 luate cate 3 + 26 luate cate 2. Nu cumva or fi 26^3 + 26^2=18252 de combinatii posibile domnilor ingineri? (revizuiti repede ca apare Vax si va ia de nas) Combinarile calculate de voi nu accepta si dubluri, mergeti spre permutari si ... va apropiati. 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum