Marele Savant Postat Ianuarie 24, 2019 Partajează Postat Ianuarie 24, 2019 '''Asadar, YO2CSE poate exista in zona 2, iar YO4CSE poate exista in zona 4, fara sa aiba nimic in comun intre ei, cu exceptia sufixelor. '' Concomitent!!??? Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Ianuarie 24, 2019 Partajează Postat Ianuarie 24, 2019 Inca nu in YO. Link spre comentariu
informer Postat Ianuarie 24, 2019 Autor Partajează Postat Ianuarie 24, 2019 (editat) Cezar, multam fain pt. rabdare! Normal ca nu m-am putut abtine si-am verificat lista de la ANCOM... cu toate ca-s putine cazuri, le numeri pe degete, totusi ai dreptate: sunt radioamatori romani cu aceleasi sufixe... evident in zone diferite. YO5EB YO8EB GHR YO3GHR GHR YO6GHR ... cel putin asa apar in lista.... Editat Ianuarie 24, 2019 de informer Link spre comentariu
yo3fhm Postat Ianuarie 24, 2019 Partajează Postat Ianuarie 24, 2019 (editat) 16 minutes ago, Marele Savant said: '''Asadar, YO2CSE poate exista in zona 2, iar YO4CSE poate exista in zona 4, fara sa aiba nimic in comun intre ei, cu exceptia sufixelor. '' Concomitent!!??? 11 minutes ago, Ion_Bumbu said: Inca nu in YO. Daca veti verifica Callbook Ancom 2017 (pastrat si la mine), veti remarca faptul ca intr-o lista de 3560 indicative, exista deja 2 exceptii : YO9IUT si YO2IUT YO9NG si YO2NG Ceea ce Informer a gasit, confirma ceea ce v-am spus si eu mai sus. 11 minutes ago, informer said: Cezar, multam fain pt. rabdare! Normal ca nu m-am putut abtine si-am verificat lista de la ANCOM... cu toate ca-s putine cazuri, le numeri pe degete, totusi ai dreptate: sunt radioamatori romani cu aceleasi sufixe... evident in zone diferite. YO5EB YO8EB GHR YO3GHR GHR YO6GHR Q.E.D. Editat Ianuarie 24, 2019 de yo3fhm Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Ianuarie 24, 2019 Partajează Postat Ianuarie 24, 2019 Nu stiam ca au modificat modul de distribuire al indicativelor, ma rog, asta este treaba lor, pe undeva normala la o tare mare cu multi amatori, nenecesara la noi, inca multi ani de aici incolo. Link spre comentariu
yo3fhm Postat Ianuarie 24, 2019 Partajează Postat Ianuarie 24, 2019 Just now, Ion_Bumbu said: Nu stiam ca au modificat modul de distribuire al indicativelor, ma rog, asta este treaba lor, pe undeva normala la o tare mare cu multi amatori, nenecesara la noi, inca multi ani de aici incolo. Nici eu si nici Informer n-am stiut, dar am presupus initial ca ar fi fost normal. Nu vad de ce sa nu existe doua sufixe identice, pe zone diferite ! La fel cum la inmatricularile auto se poate. Dupa ce dvs. si colegul Marele Savant m-ati interpelat, am descarcat pur si simplu primul callbook Ancom care mi-a iesit in cale pe Internet, am facut o sortare rapida in Excel si am identificat duplicatele (chestie de 2 minute). Intre timp, probabil ca si Informer a procedat la fel si am postat unul dupa altul. Link spre comentariu
informer Postat Ianuarie 24, 2019 Autor Partajează Postat Ianuarie 24, 2019 (editat) Lista duplicatelor de sufixe in lista de pe site-ul ANCOM este mai jos... unele sunt duplicate "pe bune", altele nu. ACH DUPLICATE AM DUPLICATE BY DUPLICATE CDF DUPLICATE EB DUPLICATE GHR DUPLICATE HEL DUPLICATE HEQ DUPLICATE HGR DUPLICATE HHJ DUPLICATE HIN DUPLICATE IE DUPLICATE IMR DUPLICATE JOO DUPLICATE KTO DUPLICATE LG DUPLICATE OC DUPLICATE ONJ DUPLICATE ORW DUPLICATE OZ DUPLICATE PAE DUPLICATE PTT DUPLICATE SDL DUPLICATE SV DUPLICATE TAR DUPLICATE TJJ DUPLICATE Editat Ianuarie 24, 2019 de informer Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Ianuarie 24, 2019 Partajează Postat Ianuarie 24, 2019 (editat) Eu nu le gasesc... http://www.ancom.org.ro/uploads/links_files/Callbook_10_01_2019.xlsx YO3GHR...Brasov? Hmmmm? Ceva`i putred in Excel... Editat Ianuarie 24, 2019 de Ion_Bumbu Link spre comentariu
informer Postat Ianuarie 24, 2019 Autor Partajează Postat Ianuarie 24, 2019 Io nu stiu, ii posibil sa fie doar greseli de redactare, io doar am cautat potriviri la sufixe in lista "oficiala"... Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Ianuarie 24, 2019 Partajează Postat Ianuarie 24, 2019 Par a fi amatori care s`au mutat in alta zona... Link spre comentariu
informer Postat Ianuarie 24, 2019 Autor Partajează Postat Ianuarie 24, 2019 (editat) 9 minutes ago, Ion_Bumbu said: Par a fi amatori care s`au mutat in alta zona... De acord, da` tot ramane intrebarea daca-i "legal" sau nu sa ai acelasi sufix cu un alt radioamator din alta zona. Mie din ce-o postat Cezar nu mi se pare ca s-o interzis explicit lucru asta ci ca-i mai degraba alegerea radioamatorilor sa nu "copieze id-ul". Nu ca ar fi chiar asa important de vreme ce nu-i identic tot indicativu`... Editat Ianuarie 24, 2019 de informer Link spre comentariu
Mircea Postat Ianuarie 24, 2019 Partajează Postat Ianuarie 24, 2019 Nu, ai indicativ din zona unde te inregistrezi. Link spre comentariu
informer Postat Ianuarie 24, 2019 Autor Partajează Postat Ianuarie 24, 2019 1 minute ago, Thunderer2018 said: Nu, ai indicativ din zona unde te inregistrezi. Scuze, poate m-am exprimat insuficient de clar... ma refeream la sufixe identice, adica ce-i dupa YOx Link spre comentariu
Mircea Postat Ianuarie 24, 2019 Partajează Postat Ianuarie 24, 2019 Pai, ajung toate combinatiile din 3 litere pentru toata suflarea (hamii interesati)? + localizarea YOx permite mai multe combinatii. Tu daca esti din Bucuresti nu cred ca-ti aloca altceva decat YO3. Link spre comentariu
gsabac Postat Ianuarie 27, 2019 Partajează Postat Ianuarie 27, 2019 Multumesc lui Cezar, pentru ca m-a ajutat sa iau legatura cu ANCOM pentru reiinoire autorizatiei de radioamator. Am vrut sa transmit actele prin E-mail, am intrebat si am obtinut urmatorul raspuns: Roxana Mariana Robeci <[email protected]> Stimate domnule , Va transmit posibilitatile de transmitere documente in conformitate cu decizia 245/2017 privind reglementarea serviciului de amator, cap.IV – art. 35.: a) ca înscris în formă electronică, căruia i s-a încorporat, atașat sau i s-a asociat logic o semnătură electronică extinsă, bazată pe un certificat calificat, nesuspendat sau nerevocat la momentul respectiv și generată cu ajutorul unui dispozitiv securizat de creare a semnăturii electronice; b) prin depunere la unul dintre sediile ANCOM; c) prin serviciu poștal. Copia după cartea sau buletinul de identitate, acolo unde este cazul, poate fi transmisă la adresa de e-mail pentru primirea în format electronic a copiei după cartea de identitate, menționată pe pagina de internet a ANCOM. Pentru Direcția Regionala București: Str. Lucian Blaga nr.4 bl. M110 Tronson 1, sector 3. Persoana contact- dna. Gabriela Magearu tel. : 0372845005, 0742 034 813 e-mail: [email protected],. Va dorim o zi buna, Roxana Mariana ROBECI Expert, Serviciul Radiocomunicații Specializate ----------------------------------------------- Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii Str. Delea Nouă nr.2, sector 3, Bucureşti Cod poștal 030925 Tel: 0372.845.534; 0732.005.609 Fax: 0372.845.402 e-mail: [email protected] Deci dupa ce dispare poleiul voi depune actele la sediul ANCOM. @gsabac Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum