yokoono Postat Ianuarie 21, 2019 Partajează Postat Ianuarie 21, 2019 Imi cer scuze fata de colegi dar cred ca m-am ramolit. Nu mai gasesc placa. Cred ca a cazut undeva si nu o voi mai gasi decat daca ma apuc de zugravit. Oricum, o rezistenta de 2 ohmi pe railul de 3,3v este foarte putin. Link spre comentariu
robert1000 Postat Ianuarie 21, 2019 Autor Partajează Postat Ianuarie 21, 2019 (editat) Mercenarx : lt16 nu exista pe placa mea...e o varianta a placii mai simplificata . Dan cod : fara stabul de 3v3 procesorul se incalzeste foarte putin. Cu stabul de 3v3 montat procesorul (radiatorul) se incalzeste in cateva minute destul, pe dosul placii intr-un anumit loc procesorul se simte cam fierbinte. Dar nu stiu cum e normal la procesoarele astea.. probabil de aceea au si un radiator asa maricel, ca se incalzesc. Editat Ianuarie 21, 2019 de robert1000 Link spre comentariu
Florinel TV Postat Ianuarie 21, 2019 Partajează Postat Ianuarie 21, 2019 Eu nu mai inteleg mai nimic , in maxim 30 de minute stiam ce este defect , dar la tine dureaza zile , lunii poate chiar si anii Link spre comentariu
mercenarx Postat Ianuarie 21, 2019 Partajează Postat Ianuarie 21, 2019 Quote lt16 nu exista pe placa mea...e o varianta a placii mai simplificata nu are cum sa nu existe , sau in loc de bobina respectiva este un strap , notatia insa trebuie sa fie asta insa conteaza mai putin , important este daca scurtul provine sa nu de la procesor , AVDD3P3_HDMI__AUX din schema , se face din 3v3STB. trebuie verificat care pin (daca procul e cu probleme) este in scurt la masa. este migala , dar alta solutie , nu stiu. Link spre comentariu
robert1000 Postat Ianuarie 21, 2019 Autor Partajează Postat Ianuarie 21, 2019 M-am uitat iar, lt16 nu e montat..locul e gol...si nici nu a fost indepartat pentru ca se cunoaste ca nu e umblat acolo. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum