Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tv led china

robert1000

Postări Recomandate

Imi cer scuze fata de colegi dar cred ca m-am ramolit. Nu mai gasesc placa. Cred ca a cazut undeva si nu o voi mai gasi decat daca ma apuc de zugravit. Oricum, o rezistenta de 2 ohmi pe railul de 3,3v este foarte putin.

Link spre comentariu

Mercenarx : lt16 nu exista pe placa mea...e o varianta a placii mai simplificata .

Dan cod : fara stabul de 3v3 procesorul se incalzeste foarte putin. Cu stabul de 3v3 montat procesorul  (radiatorul) se incalzeste in cateva minute destul, pe dosul placii intr-un anumit loc procesorul se simte cam fierbinte. Dar nu stiu cum e normal la procesoarele astea.. probabil de aceea au si un radiator asa maricel, ca se incalzesc.

Editat de robert1000
Link spre comentariu

lt16 nu exista pe placa mea...e o varianta a placii mai simplificata

nu are cum sa nu existe , sau in loc de bobina respectiva este un strap , notatia insa trebuie sa fie

asta insa conteaza mai putin , important este daca scurtul provine sa  nu de la procesor , AVDD3P3_HDMI__AUX din schema , se face din 3v3STB.

trebuie verificat care pin (daca procul e cu probleme) este in scurt la masa.

este migala , dar alta solutie , nu stiu.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări