Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

main board lcd Vestel

adfl

Postări Recomandate

Buna ziua , are cineva de vanzare o placa main board la un lcd cu urmatoarele :

Teletech 19inch model LCD19906

Sursa 17IPS16-4 v1

Main 17MB62-1 v2 eticheta 23010620

Panel LTM185AT01 Samsung

Mem spi 25L8006E (8MB)

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• iuliantv

6

• adfl

6

• Marian

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

va intereseaza doar mainboardul 17MB62-1 v2 ?stiu ca am 2 vestel de 19" 18.5" cu display crapat ma uit sa vad ce main am in ele si va dau de veste,daca 100lei plus transport vi se pare ok

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

am gasit alta placa ok,difera la terminatia display ltm185at01 a dv si a mea ltm185at02 ,dar specificatile displayului sant aceleasi ,deci trebuie sa fie total compatibile ,si a mea are iesire av prin jack si nu rca ca la a dv,displayul meu este defect blocat in burnin mode,am testat pe un display au optronic are imagine dar defazata h,din cauza incompatibilitatii,va trimit si plasticul de la placa de baza ca sa fie totul mascat,mai jos poze cu placa

https://imgur.com/a/SKdKsfa

Link spre comentariu
La 04.02.2019 la 10:11, adfl a spus:

Bun , poti pune la Posta cand ai timp , multumesc .

ti-am lasat mesaj in mesageria privata,da te rog un replay cu datele de livrare,nu am apucat sa le salvez aseara si azi am pregatit coletul de expediere dar nu m-ai am datele

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări