adrian_pic Postat Ianuarie 27, 2019 Partajează Postat Ianuarie 27, 2019 7 minutes ago, gauss said: La CIF , si in alte 500 de locuri ... CIF = ? (since rnu stiu ce este) Dar siliciul de ce n-ar merge folosit in locul tuburilor? 7 minutes ago, Ion_Bumbu said: Suduri plastic, incalziri, uscare lemn, acolo unde trebuie KW seriosi. aceeasi intrebare: siliciul tuseste daca este folosit in locul tuburilor? Link spre comentariu
gauss Postat Ianuarie 27, 2019 Partajează Postat Ianuarie 27, 2019 (editat) https://www.google.ro/search?client=opera&hs=Wxq&ei=2eVNXJatCdD4wAK-_oKQBw&q=calire+cif&oq=CIF+calire+&gs_l=psy-ab.1.0.0i22i30l2.3149.5465..10708...0.0..0.93.680.8......0....1..gws-wiz.......0i71j0i67j0j0i19j0i10i19j0i22i30i19j0i8i13i30.xOJCJPBDIAY P.S. - siliciul e scump ... trebuie pentru ghirlande de pom si alte cele . Iese mai bine la factura ( ca tot nu emit ) ... Editat Ianuarie 27, 2019 de gauss Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Ianuarie 27, 2019 Partajează Postat Ianuarie 27, 2019 Calire in inalta frecventa. Da, tuseste dolareii care trebe dati pe un amplif de 10KW tranzistorizat Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Ianuarie 27, 2019 Partajează Postat Ianuarie 27, 2019 (editat) Acum 1 oră, der_doktor a spus: Mai e una in Cehia, KR Audio. Da, de aia uitasem , fabrică citeva tipuri http://www.kraudio.com/index.php?option=com_content&view=article&id=5&Itemid=7&lang=en , fiind firmă producătoare de echipamente audio , cam necunoscut brand KR , nu este un jucător important pe piața tuburilor . Revin a treia oară cu intrebarea , la care nu am primit raspuns , ce producator de te tuburi actual fabrică cele mai bune tuburi ? Editat Ianuarie 27, 2019 de viobio Link spre comentariu
adrian_pic Postat Ianuarie 27, 2019 Partajează Postat Ianuarie 27, 2019 12 minutes ago, Faust2018 said: Revin a treia oară cu intrebarea , la care nu am primit raspuns , ce producator de te tuburi actual fabrică cele mai bune tuburi ? SHUGUANG? Link spre comentariu
sesebe Postat Ianuarie 27, 2019 Partajează Postat Ianuarie 27, 2019 Acum 36 minute, Faust2018 a spus: .......... Revin a treia oară cu intrebarea , la care nu am primit raspuns , ce producator de te tuburi actual fabrică cele mai bune tuburi ? Din ce punct de vedere? La gust cele mai bune sint tuburile de guma de mestecat. Ps nu cred ca ai sa primești un astfel de răspuns aici pe forum.... poate doar de la @der_doktor...... Link spre comentariu
gauss Postat Ianuarie 27, 2019 Partajează Postat Ianuarie 27, 2019 (editat) Oarecum la chestiune ... cele mai bune sant cele NOS . Mai sunt ... , uitate pe ici - colo . Dar stiu multi asta ... , de unde si preturile . Nu numai la cele audio ... , desi multe au devenit audiofile fara sa stie ... Editat Ianuarie 27, 2019 de gauss Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Ianuarie 27, 2019 Partajează Postat Ianuarie 27, 2019 (editat) E88CC...audiofil De audio profi in studio parca era ECC803 Editat Ianuarie 27, 2019 de Ion_Bumbu 1 Link spre comentariu
dark_angel Postat Ianuarie 27, 2019 Partajează Postat Ianuarie 27, 2019 51 minutes ago, Ion_Bumbu said: E88CC...audiofil De audio profi in studio parca era ECC803 Stai sa vezi ce se inghesoaie lumea acum si pentru pcc88 ... numai nos sa fie. Desi electric un ecc83 mullard reissue(facute de rusi in zilele noastre) nu e cu nimic mai prejos fata de unul fabricat acum 40-50de ani. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Ianuarie 27, 2019 Partajează Postat Ianuarie 27, 2019 (editat) Acum 2 ore, sesebe a spus: Din ce punct de vedere? La gust cele mai bune sint tuburile de guma de mestecat. Ps nu cred ca ai sa primești un astfel de răspuns aici pe forum.... poate doar de la @der_doktor...... Păi pe der_doktor l-am întrebat .....de trei ori ! Aștept cu rabdare raspunsul . Editat Ianuarie 27, 2019 de viobio Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Ianuarie 27, 2019 Partajează Postat Ianuarie 27, 2019 Acum 2 ore, Ion_Bumbu a spus: E88CC...audiofil De audio profi in studio parca era ECC803 Da...... E88CC si ECC803 sunt foarte asemănătoare ....este fix cum ai spune de o zebră că este tot cal Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Ianuarie 27, 2019 Partajează Postat Ianuarie 27, 2019 Exact cum spuneti, ambele au sticla! Una cu panta de 1,5ma/V, alta cu vreo 12ma/V ! Asa asemanare mai rar! Link spre comentariu
franzm Postat Ianuarie 28, 2019 Partajează Postat Ianuarie 28, 2019 12 hours ago, Ion_Bumbu said: Da, tuseste dolareii care trebe dati pe un amplif de 10KW tranzistorizat ...care sa reziste la abuzuri asa cum rezista tuburile. Link spre comentariu
Spitfire Postat Ianuarie 28, 2019 Partajează Postat Ianuarie 28, 2019 (editat) Quote Unde se mai folosesc astazi in industrie lampile? In contextul in care un tranzistor IGBT de 25A/1200V costa vreo 3 euro la bucata (TME), iar unul cu 240A curent de colector vreo 12 euro, cam greu de crezut ca se mai incurca cineva in industrie cu "borcane" in anul 2019...randament scazut, durata de viata redusa, fragilitate, necesitatea unei tensiuni anodice prea ridicate(costuri severe de izolatie a trafului), etc. Editat Ianuarie 28, 2019 de Spitfire Link spre comentariu
gauss Postat Ianuarie 28, 2019 Partajează Postat Ianuarie 28, 2019 (editat) Mai se - ncurca . Fiabilitatea cu IGBT - uri e derizorie ... mai ales cand reteaua e proasta . Adica cu variatii de tensiune mari si bruste etc . In mediul industrial , se intampla . Mai ales la noi . Curentii de colector de mai sus ... nu inseamna nimic . Adica conteaza puterea ... admisa si disipata . Si SOA . Pentru kilowati ( zeci ) trebuie multe bucati . Module ( caramizi , cum le denumesc eu ) , au alt pret . Sant putini furnizori , cateodata nu se gasesc ... si costa . Import USA . Si sursa de alimentare ( comutatie ) e pacatoasa . Tubul , poti face misto de el la modul violent . A scris si dl . Franzm mai sus . Ma rog ,a adus vorba ... , in mod semnificativ . Alimentarea e simpla , robusta si fiabila . Transformatoare cu izolatie buna se fac de mult . De pe vremea lui Tesla . Am si eu unul , la capatul blocului ... 6KV / 380V . E acolo de cand eram copil ... P.S. - ca termen general de discutie ... nu implica tuburile . Am mai multi clienti cu utilaje moderne , IGBT peste tot . De firma , nu no - name sau medium - level . Mai crapa ... Cateodata des . Am avut discutii pe tema ... mai ales despre calitatea reparatiilor . Care nu - s deloc ieftine . Nici macar ca componente . Ca sa ne lamurim , am lasat analizorul trifazat de energie la " lucru " permanent , in regim de data logger . Defectarile cam coincideau cu momentele de anarhie a retelei ... oricum subdimensionata ( fizic si ca energie disponibila prin contract ) , ca sa iasa mai ieftin . Oricum furnizorul n - avea putere instalata disponibila suficienta la poarta omului ... In schimb , echipamente tot cu semiconductori , dar pe 50 Hz ( comutatie pe tiristoare ) n -aveau nici pe dracu ' . Utilaje de debitat cu plasma , Mig - Mag - uri ... si altele . In fine ... Editat Ianuarie 28, 2019 de gauss Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum