gauss Postat Februarie 12, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 12, 2019 (editat) Nu sant tranzistoare ... , sant niste module transceiver . Le reusesc unul din N ... , numar natural cu 2 cifre . Mai nou , cu trei ... , n - au sosit hartiile ( fisierele ) care trebuie ! Nici GRU nu mai e ce - a fost ... Editat Februarie 12, 2019 de gauss Link spre comentariu
VAX Postat Februarie 12, 2019 Partajează Postat Februarie 12, 2019 Eu stiam de tranzistoare FET cu GaN, de putere, zeci de watti la zeci de GHz, care se pun pe radarele de la rachetele S400 si S500, respectiv la avioanele de generatia a 5-a. Au si ei tehnologie militara, nu va faceti probleme pentru ei. O vor aplica pe noi, in caz de ceva. Link spre comentariu
gauss Postat Februarie 12, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 12, 2019 (editat) Nu stiu ce stiati . Pun ( doar ) un link : https://ro.wikipedia.org/wiki/Active_Electronically_Scanned_Array Discutia e prea tehnica ... , si nu face obiectul unei discutii pe ELF . Editat Februarie 12, 2019 de gauss Link spre comentariu
VAX Postat Februarie 12, 2019 Partajează Postat Februarie 12, 2019 1 hour ago, gauss said: Premiul Nobel ... https://adevarul.ro/locale/constanta/statisticile-premiului-nobel-mai-tanar-laureat-recompensat-varsta-doar-17-ani-1_5804a7235ab6550cb8a40794/index.html 259 laureati - USA , urmatoarea natie ..., 89 . O fi , n - o fi , .... educatie ! Multi sunt importati. Scoala care se face in SUA pentru copiii americanilor de rand este de cacao. Link spre comentariu
gauss Postat Februarie 12, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 12, 2019 (editat) Asa o fi ... , nepotii mei par educati . Parintii sant multumiti ... , si asta conteaza . P.S. - cati din cei cu Nobel sant importati ? ... Ati facut afirmatia , banuiesc ca aveti date , acolo in oras ... Da' cu cifre , daca se poate ... , spuneati ca santeti meticulos ! P.P.S. - " Scoala care se face in SUA pentru copiii americanilor de rand este de cacao. " A trecut Congresul XIV , si Plenara ... Aveti calendar ? Editat Februarie 12, 2019 de gauss Link spre comentariu
VAX Postat Februarie 12, 2019 Partajează Postat Februarie 12, 2019 3 minutes ago, gauss said: Nu stiu ce stiati . Pun ( doar ) un link : https://ro.wikipedia.org/wiki/Active_Electronically_Scanned_Array Tot cu FET GaN sunt facute. Am citit intr-un pdf in limba engleza. Rusii se tem de un atac masiv cu rachete de croaziera ,cu focos termonuclear (neutronice), si produc in nestire (mii de) rachete antiracheta. Link spre comentariu
gauss Postat Februarie 12, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 12, 2019 Diaree cu perje ( asa , mai pe moldoveneste ) . Unde sant zecii de wati , de mai sus ? Si , ca tot veni vorba , unde sant tranzistorii ? ... Link spre comentariu
VAX Postat Februarie 12, 2019 Partajează Postat Februarie 12, 2019 3 minutes ago, gauss said: P.S. - cati din cei cu Nobel sant importati ? ... Ati facut afirmatia , banuiesc ca aveti date , acolo in oras ... Da' cu cifre , daca se poate ... , spuneati ca santeti meticulos ! Vezi si matale, de unde vin, ai cui sunt, ... Link spre comentariu
gauss Postat Februarie 12, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 12, 2019 (editat) N - am asa patrundere . Cu numere peste zece , adorm din cauza efortului intelectual . Ca bosimanii ... Cand spun ceva ( chestii mai modeste ) , aduc si argumente . E cel mai sigur mod sa ma conving ca nu fabulez . Nu e universal valabil , din ce vad ... Editat Februarie 12, 2019 de gauss Link spre comentariu
VAX Postat Februarie 12, 2019 Partajează Postat Februarie 12, 2019 Just now, gauss said: Diaree cu perje ( asa , mai pe moldoveneste ) . Unde sant zecii de wati , de mai sus ? Si , ca tot veni vorba , unde sant tranzistorii ? ... Pai care sunt dispozitivele active de putere ? Cu ce merg radarele alea ? Si chinezii produc acum tranzistoare cu GaN. Cauta pe net. Link spre comentariu
gauss Postat Februarie 12, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 12, 2019 (editat) " La revedere , tabara draga , la revedere , munti si campii " . Asta am gasit . Mer(g)e ? ... Editat Februarie 12, 2019 de gauss Link spre comentariu
VAX Postat Februarie 12, 2019 Partajează Postat Februarie 12, 2019 https://en.wikipedia.org/wiki/Zhuk_(radar) https://www.rbth.com/defence/2016/01/21/with-new-radar-the-pak-fa-fighter-can-detect-any-stealth-aircraft_561275 Link spre comentariu
gauss Postat Februarie 12, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 12, 2019 (editat) Si care e ( alea ) chinezesti ? ... Rahat cu perje ... am mai spus . Primele contacte cu Google ( anumite notiuni ) pot fi improprii ... , in afara obiectului discutiei , din cauza cantitatii mari de informatii ( nespecifice ) sosite in timp prea scurt . Chiar si la cititul in diagonala , daca aveti ... ala perfectionat dupa zeci de mii de pagini parcurse , nu cel din exprimarea peiorativa colocviala . Adica superficial ... P.S. - ce va fi in anno domini 2020 , numai Dumnezeu stie ... si nu ne comunica mai devreme . Unii nu " aud " niciodata , viata pamanteana e finita ca durata . Si aleatoare ( durata ) . Editat Februarie 12, 2019 de gauss Link spre comentariu
ratza Postat Februarie 12, 2019 Partajează Postat Februarie 12, 2019 Ce mai învaţă copiii la şcoală, ce mai învaţă adulţii de pe net... Situaţia e similară. Link spre comentariu
adydep Postat Februarie 12, 2019 Partajează Postat Februarie 12, 2019 -sa scuipe -sa injure -sa fumeze -sa se bata -sa bea -sa bata profesorii -sa rupa bancile si scaunele -sa faca sex Link spre comentariu
Postări Recomandate