gauss Postat Februarie 18, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 18, 2019 (editat) Am inteles . Ma rog , asa cred . De fapt , n - am inteles nimic . Trecea in carnet ( al studentului ) note cu doua zecimale ? Si , iarasi n - am inteles , din ce note reiese o medie care se termina... , 99 dupa virgula ? Cred ca am fost prea demult la scoala ... oricum , in mileniul trecut . Altfel , am vazut si eu profesori atinsi de aripa " geniului " . Aceleasi propozitii predate de la Razboiul de Independenta , o virgula ratata manca un punct din nota , cu fetishuri si cufureli ... si cam atat . Desteptaciunea lor e sterila ... doar intre coperti , nu inteleg ca studentii ( viitorii ingineri ) nu vor deveni bibliotecari , sau recitatori ... , ci trebuie sa rezolve probleme care pentru ei ( profesorii ) nu exista . Dintr - un motiv foarte simplu ... ei nu le - au predat ! N - au trecut vreodata prin vreo fabrica , sa nu - i manance utilajele , care nu seamana cu desenele lor , mostenite de cand circulau timbrele cu cap de bour , mai pretioase ca Gioconda lui Leonardo . In fine , asta este . Sau mai exact a fost ... desi am banuieli ca exemplarele au supravietuit , si au propasit urmasi ... Editat Februarie 18, 2019 de gauss Link spre comentariu
okean Postat Februarie 18, 2019 Partajează Postat Februarie 18, 2019 De 4.99 nu am auzit...era in schimb 5.00 se numea " decaru ' mic " Link spre comentariu
gauss Postat Februarie 18, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 18, 2019 (editat) Eu l - am mostenit ca " zece rusesc " . Echivalentul lui de astazi ar fi un fel de sapte . Daca nu te - nghitea maestrul ( lucru comun ) era un fel de noua ... studentii erau mai cu frica de diversi Dumnezei ... , de la diverse discipline . Bursa era si ea un obiectiv interesant . Un absolvent de opt putea fi ( astazi ) detasat sef de promotie , cu coronitza ! Editat Februarie 18, 2019 de gauss Link spre comentariu
valangjed Postat Februarie 18, 2019 Partajează Postat Februarie 18, 2019 (editat) 4,99 era 4 in carnet dar Notingher voia sa spuna ca daca mai invatai un pic puteai lua 5.Eu am avut 7, 68 si pentru ca m-am incurcat la o intrebare(ceva cu functia de unda) mi-a pus 7.Se povestea prin facultate ca un student avea 9,50 si ca sa-i dea 10 a acceptat sa-i raspunda la o intrebare.Studentul a avut "un blocaj" si n-a putut raspunde.I-a mai pus o intrebare si-nca una si-nca una... dupa vreo 5 intrebari ii spune studentului:"Domnule student, initial se punea problema daca-ti dau 9 sau 10.Acum se pune problema ... te trec sau te pic?" Editat Februarie 18, 2019 de valangjed Link spre comentariu
gauss Postat Februarie 18, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 18, 2019 (editat) Exact ce spuneam mai sus . D' aia n - avem universitate in top 500 ... , desi am avut , avem si vom avea cei mai buni profesori din lume , experti in calcularea notelor cu doua zecimale ( plus PPM ) , 85 % din ei savanti de recunoastere internationala , creatori de legi , principii , teoreme , stiinte noi ... , care li se face mila ( dezinteresata material ) si mai predau si la studenti ( minim 500 pe loc la admitere ) ... , sau o fi penetrat vreuna ( universitate ) in top , nu mai stiu ... Desi vorba proverbului : Cu o floare , nu se face invatamant . Poate de - acu' , am inteles ca e mare speranta cu " Romania educata " . Sau s - o fi aplicand numa' la licee ... Editat Februarie 18, 2019 de gauss Link spre comentariu
gauss Postat Februarie 19, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 19, 2019 Mama ei de viata ( scoala ) ... https://www.dcnews.ro/ingineri-cu-diplome-false-utcb_638071.html Link spre comentariu
VAX Postat Februarie 19, 2019 Partajează Postat Februarie 19, 2019 3 hours ago, gauss said: Mama ei de viata ( scoala ) ... https://www.dcnews.ro/ingineri-cu-diplome-false-utcb_638071.html Majoritatea celor care nu sunt false, sunt date degeaba la habarnisti, sa nu se desfiinteze sectiile si sa aiba profii normele didactice asigurate. Asa este in provincie. Sunt prea multe facultati unde nu se invata nimic. Scopul este politic, sa stea tinerii cu o cupatie (si cu o speranta - familia multumita), pentru ca nu sunt locuri de munca pentru absolventii de liceu. Link spre comentariu
gauss Postat Februarie 19, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 19, 2019 Se intampla la Bucale ... in buricu' targului . Link spre comentariu
franzm Postat Februarie 20, 2019 Partajează Postat Februarie 20, 2019 13 hours ago, VAX said: Asa este in provincie. Mama lor de provinciali. Link spre comentariu
gauss Postat Februarie 20, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 20, 2019 Si , in general , de orice ! Ca orice lucru bine ( temeinic ) facut . Link spre comentariu
VAX Postat Februarie 20, 2019 Partajează Postat Februarie 20, 2019 4 hours ago, franzm said: Mama lor de provinciali. Li se permite de la Guvern, ca doar nu va imaginati ca in provincie isi fac de cap fara sa stie serviciile. S-a ajuns acolo incat se promoveaza si studenti care nu vin la examene, ca sa mentina grupele si sa nu desfiinteze din normele didactice. Facultatile care nu fac selectia candidatilor prin examen de admitere serios, nu sunt facultati. In provincie la multe facultati se intra doar cu diploma de bacalaureat si nici asa nu se completeaza locurile de la buget. Iar unde se da examen, este de bascalie. Ar trebui sa se faca curatenie generala, dar se motiveaza ca avem (procentual) prea putini studenti in comparatie cu tarile din Vest. Multe lucruri nu se indreapta la noi pentru ca nici in Vest nu merg bine. Cancerul se extinde in ambele sensuri. Link spre comentariu
alcon Postat Februarie 21, 2019 Partajează Postat Februarie 21, 2019 On 2/20/2019 at 9:49 AM, Dan85 said: Primaria Bucuresti se muta la Cotroceni si am scapat de o sumedenie de complicatiuni. Si, uite asa, Firea scapa de autobuzele turcesti ("mare afacere"). Link spre comentariu
gauss Postat Februarie 21, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 21, 2019 Si orezu' ? ... Link spre comentariu
gauss Postat Februarie 21, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 21, 2019 Eeeeee ... asta da lucrare ! Si cand se ingrasa ... , echipa de service facea picnic ! Apoi urmatorul devenea sofer etc . P.S . - chiar am auzit de cazuri la chinezi . Ma rog , la un miliard si ... sute de milioane , n - ar trebuie sa fie ( nimic ) o surpriza . Chiar neplacuta ... Link spre comentariu
Postări Recomandate