Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce parere aveti de chestia asta?

Vizitator

Postări Recomandate

12 hours ago, sesebe said:

Exact, toată lumea se pricepe la  medicina, electronica și footbal.

Ai uitat de femei.

11 hours ago, DjLeco said:

Interesant este ca pe vremea lui Ceausescu, nu se plingea nimeni de trigliceride, de colesterol si de 1001 cacatzisuri care acum sint la ordinea zilei in "sanatate".

Avea cineva sarcina de la partid sa publice? Avea sarcina sa se intereseze daca erau bolnavi? Avea cineva curajul sa zica cati bolnavi erau (nu conteaza boala)? Cate femei au murit din avorturi ilegale? Etc...

In Epoca de Aur totul era poleit, se urca pe inalte culmi de dezvoltare, bolile erau apanajul societatii imperialiste. Aia crapau de cat mancau, ai nostrii erau mai rotunzi de la malnutritie. In fine, nu asa acuta precum vedem in poze din Africa.

Eu nu zic ca naturismul (tratamentul cu plante) nu merge, cunosc caz fericit, doar ca sunt multi sarlatani in breasla asta. Din pacate, multi oameni care nu mai au de ales, care incearca orice, din buna intentie. Astfel, creste tagma sarlatanilor.

Link spre comentariu
11 hours ago, DjLeco said:

pe vremea lui Ceausescu, se vorbea mult pe la "cozi" dar niciodata (si am stat si eu la cozi), nu am auzit de colesterol, trigliceride, si chestiile actuale

Asa si care este relevanta?

Sau altfel zis, ce vrei sa spui cu asta? Colesterolul este o inventie sau minciuna sau dezinformare ( la fel si trigliceridele )?

Hai curaj, asumati supozitiile...

Link spre comentariu
8 hours ago, karpen said:

Judecand dupa experienta dvs relatata  mai sus incep sa cred ca doar cei din Darabani  au norocul sa fie ajutati neconditionat...

Eu am povestit concluziile mele . Aveti dreptate , in urma unei experiente personale , am fost ( impreuna cu sotia ) , cu mama soacra ... prezumtivul pacient . Mi - e rusine ( ca om ) sa povestesc ce s - a intamplat in cabinetul marelui chirurg . Asta a fost tot . Impreuna cu discutiile inevitabile de pe hol , cat am asteptat .  Vreo cateva ore , pana s - a intors de la operatii . In rest ... lucrurile or fi stat si altfel . Mai adaug si discutiile cu o ruda , care a lucrat in spital . A plecat in Anglia ,  dupa experientele avute , fiind blocat la promovare ... care se efectua discretionar ... , acum e seful sectiei  chirurgie maxilo - faciala la un spital privat de pe langa Londra . Lucrurile s - au intamplat acum vreo 10 ani  ... In fine ...

Editat de gauss
Link spre comentariu

In mod normal discuțiile medicale trebuiau interzise pe acest forum, tratamentele băbești sunt mai periculoase ca politica.

"Extrasul de lămâie cu bicarbonat, alternativa naturală la chimioterapie"

Și dacă ești perfect sănătos o sa te îmbolnăvești daca urmezi astfel de sfaturi!

Colesterol și trigliceride pe vremea împușcatului?

De la salamul din soia și de la gemul de foame nu se face colesterol.

Link spre comentariu
Acum 57 minute, Marian a spus:

..............................

Colesterolul este o inventie sau minciuna sau dezinformare ( la fel si trigliceridele )?

.................................................

Stiau despre colesterol sau trigliceride doar cei care ajungeau la medic. Pentru restul(sanatosii) era doar o poveste

Acum 39 minute, gauss a spus:

....................................................................

Mai adaug si discutiile cu o ruda , care a lucrat in spital . A plecat in Anglia ,  dupa experientele avute , fiind blocat la promovare ... care se efectua discretionar ... , acum e seful sectiei  chirurgie maxilo - faciala la un spital privat de pe langa Londra . In fine ...

In spitalele de stat(nu la toate) treburile merg ca la noi! Nu au medicamente,personal,aparatura,etc. Conditii?  Ca-n gara.

Spitalele  renumite inca tin steagu' sus!

Si la noi sint clinici si spitale private,unde nu oricine ajunge acolo. Conditii de hotel de nspe stele,tratament  cum scrie la carte  si factura pe masura la exernare. Trebuie sa ai punga groasa ca sa ajungi sa  fii tratat acolo.

Din fericire sint si Clinici private care lucreaza cu Casa de asigurari de sanatate. In clinica unde sint eu luat in evidenta ,lucrurile merg ca pe roate.N-am dat nici un banut nimanui,nu ca n-as fi vrut, dar pur si simplu au refuzat sa ia. Vazind ca insist am fost indrumat la un birou, unde am dat o suma de bani sub forma de donatie,primind si factura pentru banii dati acolo.

Editat de GEO 53 BN
Link spre comentariu

Si nu asa trebuie ? ... Din pacate , exodul medicilor nu se opreste ... desi acum au lefuri frumoase . Multi le dubleaza , lucrand si - n privat . Ma rog ,  nu - s ca - n Europa . Dar si Romania e pe penultimul loc in U.E. la nivelul salariilor .

https://www.libertatea.ro/stiri/ase-medici-au-parasit-romania-pe-zi-pentru-a-pleca-in-strainatate-2517829

Editat de gauss
Link spre comentariu

Foarte multa suspiciune in toate postarile, pareri contradictorii bazate pe cunostinte mai mult sau mai putin stiintifice dar, foarte mult orgoliu. . Domnilor, stiu despre aceasta sinteza de peste 3 ani. In ideea asta, tot de trei ani am inlocuit pumnul de pastile cu 3 lingurite de praf de plante , o metoda de a trata corpul in integralitatea lui. Da , foarte multe afirmatii sunt adevarate, cele referitoare la colesterol , la sare , la tensiune si sigur vreau sa si cred intro astfel de abordare. Poate sunt eu norocos ca pana acum nu am vreo maladie care sa puna cu adevarat probleme la cei 65 de ani dar, am inlocuit totusi  intoxicarea periodica si costanta cu plante.Dupa o detoxifiere de peste doi ani , analizele, la nivelul cerintelor de acum sunt excelente, colesterolul in jur de 200, tensiunea sub 125, cea sistolica dar, cea diastolica usor marita, probabil somatizarea evenimentelor cotidiene este mai mare. Vreau sa va spun ca nu am niciun fel de regim sau alta restrictie. Nu spun sa faceti ca mine ci doar sa va informati dincolo de medic si farmacie.

Editat de mihai1953
Link spre comentariu
20 minutes ago, Marian said:

Sigur, de ce sa apelam la o stiinta dezvoltata pe parcursul catorva mii de ani cand putem apela la un domeniu abstract care umple buzunarele unor escroci...?

Uleiuri esentiale, plante minune, bicarbonat, etc... cine mai are nevoie de medicina?

"Stiinta dezvoltata pe parcursul a mii de ani" nu are nici un secol de fapt, mă refer la medicina alopată, să ne gândim, de exemplu, că anemia pernicioasă era aproape mortală până în 1960, nu se putea sintetiza cianocobalamina, singura sursă de B12 era ficatul vitelor, greu și foarte scump de extras...

Uleiurile esențiale chiar au efect, aromoterapia nu e  deloc o vorba goală...fără înțelegerea holistică a fuctionarii organismului uman, medicina se bâlbâie straniu, medicamentele care fac un bine și 7 rele pe lângă, abordarea mecanicistă si aberant de simplistă a funcționarii organismului, refuzul unor medici de a înțelege cauzalitatea bolii și refuzul de a căuta sursa bolii, încercarea jalnică de a vindeca doar efectele, toate acestea sunt sortite eșecului.

Cât despre "plante minune", TOATE plantele sunt o minune, niciodata nu vom putea sintetiza miile de enzime si substante ultracomplexe pe care le poate produce o planta, numai ca utilizarea acestora in terapia bolilor nu poate fi facuta dupa ureche, dupa auzite, ci pe baza unor studii fundamentale, dar neah...construim  cu voiosie... acceleratoare de particule elementare si telescoape spatiale, nu laboratoare in care sa fie studiat efectul plantelor!!!:92

Lectura obligatorie:

https://scrisoricatredumnezeu.files.wordpress.com/2014/01/8972852-viata-secreta-a-plantelor.pdf

Editat de Spitfire
Link spre comentariu

Pai unii(exclusi cei de fata) incearca tot felul de metode empirice, bind ceaiuri din tot felul de amestecuri de plante,amestecate cu miere de albine. In mod sigur nu fac rau dar nici foarte mult  bine. Am auzit pe cite unii care spun ca in fiecare zi beau ceai fierbinte din plante,in care pun miere de albine. Oare mierea nu-i mai buna sa o iei asa cum e ,fara sa o pui in ceaiul fierbinte? Unii mai zelosi adauga si un pic tuica. Oare nu se bat cap in cap acele combinatii? Cu ceaiurile m-am lamurit cind sotia a fost diagnosticata cu cancer mamar si apoi cu cancer la ficat. Am fost la o renumita firma din Lugoj care comercializau tot felul de ceaiuri,bune la toate si  care garantau vindecarea tuturor afectiunilor. Rezultatul 0 barat. Am cheltuit o grama de bani cumparind produsele lor. Tot ei imi dadeau cite trei sticle cu un lichid, numit lichid enzimatic,. Intrebind la ce foloseste,mi-au spus franc: La orice fel de boala,cam ca apa sfintita,care nu face nici bine dar nici rau. Rezultatul l-am vazut dupa un timp,sotia murind in 2004

Link spre comentariu
Acum 3 minute, informer a spus:

Din cate am auzit eu nici n-ar fi indicat sa incalzesti mierea peste 40C daca vrei sa-si pastreze calitatile... o fi asa, n-o fi asa...

In mod sigur e mult mai bine sa o consumi asa cum e,fara nici un ''tratament''.

Acum 3 minute, Spitfire a spus:

...........................................................

...aceia care pretind 'o gramada de bani" pe asa ceva sunt simplii escroci.

La concluzia asta am ajuns si eu!

Editat de GEO 53 BN
Link spre comentariu

Tot ce vreau sa spun este ca metoda de care vorbesc, in alte locuri este apreciata si folosita cu rezultate remarcabile, este  abordarea holistica a problemelor corpului si tratarea simultana a lor. Medicina tradtionala o face doar punctual si pentru fiecare "punct" de rezolvat primesti una , doua pastile, care se aduna in pumnul zilnic, cu intoxicarea de rigoare si cu alte pilule care repara ce strica tratamentul zilnic. Am. vazut batrani care pleaca cu sacosa plina din farmacie.Asta nu este tot placebo? Stiti ca antinevralgicul este un fel de creta? Mie nu-mi face nimic.Concluzia?

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări