sesebe Postat Ianuarie 17, 2019 Partajează Postat Ianuarie 17, 2019 Nu știu exact ce scrie acolo pt ca nu am citit tot dar canabisul este o anumita varietate de cinepa. Nu orice tip de cinepa este automat și Cannabis chiar dacă face parte din aceeași familie. Link spre comentariu
gauss Postat Ianuarie 17, 2019 Partajează Postat Ianuarie 17, 2019 (editat) Leon Danaila e un escroc spagar ... , daca citeste ... , sau afla de la altcineva , poate sa ma dea in judecata . Afla ( mai multa , unii stiu ) populatia si altele despre marele chirurg . Se dadea lovit , ca merge cu metroul , si vinde casa ... ca n - are bani sa - si publice cartile etc . 200 de RON m - a costat doar " bunavointa " asistentei , sa intru in cabinet . Mercurialul ( complet ) il afli pe hol , de la cei care asteapta ... am mai povestit in alt topic . De fomist ce e ... , se inscrisese si in partid , sa lupte si sa scape tara de coruptie , poate mai pica ceva ... si sa aiba imunitate . De siktirul si manevrele lui , au plecat chirurgi buni ... vrea sa fie ca faraonii , unicul pe veci ... desi " promoveaza " tinerii , dupa cum declara mai jos , dar e un fariseu si un mincinos nerusinat . http://www.ziare.com/alegeri/alegeri-parlamentare-2016/maestrul-international-al-neurochirurgiei-in-senat-nu-intru-in-politica-sa-fac-politica-ci-pentru-a-va-ajuta-pe-voi-interviu-video-cu-leon-danaila-1443378 Editat Ianuarie 17, 2019 de gauss Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 17, 2019 Partajează Postat Ianuarie 17, 2019 Si ceaiurile au efect, eu insumi consum in mod curent ceaiuri "pamantene" (musetel, tei, menta) atat de placere cat si la... durere (raceli, gripe); dar nu sunt medicament! Insa niciodata "suplimente" sau alte cele. Chiar daca eram pesimist, totusi o singura data am facut greseala si am cedat, bineinteles cu rezultat zero in ciuda recomandarilor entuziaste si a reclamelor. In final s-a dovedit ca hernia de disc cu fragment dislocat si relipit de la sine (datorita tratarii dupa ureche timp de ani ca fiind simpla durere de spate) nu putea fi rezolvata decat cu cutitul. Eventual s-ar fi rezolvat cu mai mult succes daca anterior as fi procedat corect (RMN+ neuro) identificand corect problema de la inceput si nemaialergand cu fizioterapii, diclofenaci si alte descantece si incantatii care tratau doar simptomul sau nici atat. Si unii dintre cei cu tensiune mare si care conform informatiilor senzationale in direct si in reluare "desecretizate" mai sus si cu greu smulse din mana Ocultei vor baga sare-n ei ca spartii pentru ca nu cumva Oculta sa-i transforme in sclavi prin lipsa de sare suficienta fara de care creierul lor nu poate ajunge a fi recompensat cu 2-3 Nobeluri asa cum se intampla in cazul celor care consuma cate 3 kile de sare lunar, vor ajunge in final tot la medic, inclusiv cu AVC-uri in urma carora vor deveni mai rau decat sclavii... Mai bine sa batem in lemn! Link spre comentariu
Marian Postat Ianuarie 17, 2019 Partajează Postat Ianuarie 17, 2019 Leco sper sa nu te superi daca spun ca e cea mai consistenta indrugatura de tampenii conspirationiste pe care te-am vazut ca le scrii pe forum... Link spre comentariu
gauss Postat Ianuarie 17, 2019 Partajează Postat Ianuarie 17, 2019 Lamaia ( acid citric ) cu bicarbonatul se neutralizeaza reciproc . E o simpla chestiune de chimie elementara ... , se poate proba practic . Foarte repede ... Link spre comentariu
Marian Postat Ianuarie 17, 2019 Partajează Postat Ianuarie 17, 2019 Nu-i nimic personal impotriva nimanui insa topicul asta ar trebui inchis, pentru ca are aceeasi valoare stiintifica precum activitatea de pe facebook a acelui specimen catalogat revoltator drept "OM", si numit olivia steer ( nu merita majuscule ). Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Ianuarie 17, 2019 Partajează Postat Ianuarie 17, 2019 (editat) Mai fratilor, in caz ca aveti pobleme,mergeti la medic. Nu mergeti la biserici,la manastiri, si la mai stiu eu ce mare ''tamadiutor'',mergeti direct la medic. V-o spune unul care a trecut prin asa ceva! Sotia mi-a murit dupa aproape 8 ani de suferinta(tumora la sin, si apoi cancer la ficat) la rugamintile, ei mergin la tot felul ''tamaduitori''. Umblet mult fara nici un rezultat,fara sa mai pun la socoteala banii cheltuiti pe tot felul de leacuri. De mers la biserici nu va mai spun nimic! Acum,aproape patru ani am fost diagnosticat cu tumora la colon. Am fost operat la Cluj ,pe urma citostatice,aproape un an.Scurtat colonul cu circa 20cm. In fiecare an de control doua ori,test cu marcheri tumorali si CT la o clinica de oncologie din Timisoara. O singura data mi s-a facut colonoscopie tot acolo Si asta voi face pina se va ''stinge becu'', de tot! Nu sint impotriva medicinei alternative dar e bine sa fie consultat si medicul la care esti luat in evidenta,nu de,alta dar ,sa nu faca mai mult rau decit bine. Fiecare decide pentru el,dar consider ca medicul curant este cel mai in masura sa spuna daca-i bine sau ,nu. Editat Ianuarie 17, 2019 de GEO 53 BN Link spre comentariu
gauss Postat Ianuarie 17, 2019 Partajează Postat Ianuarie 17, 2019 Am dat like ... , sa nu fiu gresit inteles , nu e ceva de laudat in legatura cu vreo boala . Am apreciat indemnul . Mergeti fratilor la medic , nu se intampla minuni ( in alta parte ) ... P.S. - multa sanatate va urez , d - le GEO 53 BN ! Link spre comentariu
adrian_pic Postat Ianuarie 17, 2019 Partajează Postat Ianuarie 17, 2019 1 hour ago, gauss said: Leon Danaila e un escroc spagar ... , daca citeste ... , sau afla de la altcineva , poate sa ma dea in judecata . Afla ( mai multa , unii stiu ) populatia si altele despre marele chirurg . Se dadea lovit , ca merge cu metroul , si vinde casa ... ca n - are bani sa - si publice cartile etc . 200 de RON m - a costat doar " bunavointa " asistentei , sa intru in cabinet . Mercurialul ( complet ) il afli pe hol , de la cei care asteapta Pe usa (mai) scriia ca da consultatii gratis? Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Ianuarie 17, 2019 Partajează Postat Ianuarie 17, 2019 Acum 1 minut, gauss a spus: Am dat like ... , sa nu fiu gresit inteles , nu e ceva de laudat in legatura cu vreo boala . Am apreciat indemnul . Mergeti fratilor la medic , nu se intampla minuni ( in alta parte ) ... P.S. - multa sanatate va urez , d - le GEO 53 BN ! Stati linistit! Am inteles,nu trebuie sa va faceti griji. Multumesc pentru urari! Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 17, 2019 Partajează Postat Ianuarie 17, 2019 (editat) 45 minutes ago, Marian said: Leco sper sa nu te superi daca spun ca e cea mai consistenta indrugatura de tampenii conspirationiste pe care te-am vazut ca le scrii pe forum... Nu ma supar, Mariane, nu am de ce! Am primit si eu pe mobil chestia si am impartasit-o si aici. Tocmai de aia am intitulat "Ce parere aveti..." Eram curios de pareri de-ale colegilor, poate de situatii sau cazuri traite de unii dintre noi, etc. Nu am zis ca ce e acolo e adevarat sau ca sint minciuni, vroiam sa despicam firul in 14, asa, intre colegi... Acum, ca, unii dintre colegi au fost "directi", mai "taiosi" asta e, iar referitor la chestiile de pe vremea lui Ceausescu, se vorbea mult pe la "cozi" dar niciodata (si am stat si eu la cozi), nu am auzit de colesterol, trigliceride, si chestiile actuale cu care sintem supra-saturati pe toate caile de comunicare. Acesti termeni medicali, sigur existau si pe vremurile alea, si era imposibil ca nimeni sa nu stie despre ei. Paranteza era acum, despre banii ce se fac cu "medicamentele" astea ce invadeaza media cu reclame. E usor sa-i prostesti pe virstnici, ei saracii cred orice li se spune... Exact cum spune si Vali, din 50 metri in 50 metri, dai de o catena, la mine in piata sint 5 farmacii, da CINCI, dintre care 2 sint perete in perete, si sint mereu pline de mosulici si babute care cumpara toate porcariile ce ni se baga pe git la Tv. si asta pe o suprafata nu mai mare de 1000m^2. Pe vremea lui Ceausescu era o farmacie la noi in piata si una la Orizont, care parca era si pe atunci Non Stop (nu mai stiu exact). Acum, sint una linga alta asemeni ca si Stanley Bet sau alte case de pariuri "sportive", cele mai mari facaturi (vedeti ce se intimpla cu sportul, fotbalul in ultimii 10 ani), si sali de jocuri... Ma duc sa-mi fac un ceai de menta cu o felie de piine cu unt si miere. Editat Ianuarie 17, 2019 de Vizitator Link spre comentariu
gauss Postat Ianuarie 17, 2019 Partajează Postat Ianuarie 17, 2019 2 minutes ago, adrian_pic said: Pe usa (mai) scriia ca da consultatii gratis? Nu . E o legenda ... Apropo , ce inseamna consultatii gratis ? ... ca spitalul e de stat . Sau e gratis consultatia , si se scoate caimacul la operatie ? ... Link spre comentariu
doru3160 Postat Ianuarie 17, 2019 Partajează Postat Ianuarie 17, 2019 La 17.01.2019 la 19:16, DjLeco a spus: Acum, sint una linga alta asemeni ca si Stanley Bet sau alte case de pariuri "sportive", Nu stiu de ce, dar am asa o banuiala ca la casele de pariuri se invart mai putini bani decat in lanturile de farmacii. In anii 90 au explodat nr de magazinele de piese auto. Unde te intorceai, dadeai de macar unul.De ce? Pt ca cererea era mare, si piesele piratate au inundat piata. Se vindeau pana si rebuturile de pe linia de productie.Era profit garantat. Acum afacerea mare e cu farmaciile.Medicamentele veritabile sunt scumpe, iar pseudomedicamentele numite suplimente alimentare, permit profituri inimaginabile. Nimeni nu le atesta calitatile, nimeni nu le omologheaza, nimeni nu verifica daca fac tot ce promit, li se face reclama ca la mustar, si din multitudinea de bolnavi, se gasesc si creduli.Afacerea merge, buzunarele se umplu, statul ii protejeaza(''dezinteresat'', fireste), asa ca singura protectie ne-a ramas propriul discernamant. Nu e singura data si nici singurul domeniu unde statul si-a luat mana de pe proprii cetateni, in favoarea castigurilor materiale. Link spre comentariu
Vizitator karpen Postat Ianuarie 17, 2019 Partajează Postat Ianuarie 17, 2019 (editat) 5 hours ago, gauss said: Leon Danaila e un escroc spagar ... , daca citeste ... , sau afla de la altcineva , poate sa ma dea in judecata . Afla ( mai multa , unii stiu ) populatia si altele despre marele chirurg . Se dadea lovit , ca merge cu metroul , si vinde casa ... ca n - are bani sa - si publice cartile etc . 200 de RON m - a costat doar " bunavointa " asistentei , sa intru in cabinet . Mercurialul ( complet ) il afli pe hol , de la cei care asteapta ... am mai povestit in alt topic . De fomist ce e ... , se inscrisese si in partid , sa lupte si sa scape tara de coruptie , poate mai pica ceva ... si sa aiba imunitate . De siktirul si manevrele lui , au plecat chirurgi buni ... vrea sa fie ca faraonii , unicul pe veci ... desi " promoveaza " tinerii , dupa cum declara mai jos , dar e un fariseu si un mincinos nerusinat . http://www.ziare.com/alegeri/alegeri-parlamentare-2016/maestrul-international-al-neurochirurgiei-in-senat-nu-intru-in-politica-sa-fac-politica-ci-pentru-a-va-ajuta-pe-voi-interviu-video-cu-leon-danaila-1443378 Judecand dupa experienta dvs relatata mai sus incep sa cred ca doar cei din Darabani au norocul sa fie ajutati neconditionat... Editat Ianuarie 17, 2019 de karpen Link spre comentariu
franzm Postat Ianuarie 17, 2019 Partajează Postat Ianuarie 17, 2019 4 hours ago, DjLeco said: Am primit si eu pe mobil chestia si am impartasit-o si aici. Dar n-ai stiut taina cea mare: trebuie împartasita într-o mie de locuri. Altfel n-are efect si nu afli mântuirea. Vezi ce-nseamna sa te ia la ochi oculta si sa-ti perie mesajele. Link spre comentariu
Postări Recomandate