Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce parere aveti de chestia asta?

Vizitator

Postări Recomandate

Adevarul e ca oamenii au nevoie de sare din acelasi motiv precum vacile... ca sa poata sa produca lapte.

Evident, nu e cazul barbatilor, caci acestia nu produc lapte neputand cadea bortosi si sa rezulte un copil.

Te doare capul ce asemanari putem face cand batem campii...

Link spre comentariu
Acum 46 minute, Thunderer a spus:

Adevarul e ca oamenii au nevoie de sare din acelasi motiv precum vacile... ca sa poata sa produca lapte.

Evident, nu e cazul barbatilor, caci acestia nu produc lapte neputand cadea bortosi si sa rezulte un copil.

Te doare capul ce asemanari putem face cand batem campii...

@BRANCA  zicea de vaci...nu de boi.

Link spre comentariu

Se pare ca nu intelegeti.Rumegatoarele consuma iarba ce nu are un continut mare de sare,de sodiu.Si,natural,simt nevoia de completat deficitul.E fapt demonstrat stiintific.

De asta am facut paralelele.Rumegatoarele, findca n-au nutritionisti destepti, actioneaza instinctiv consumand sare.

Ce,omul nu e un animal?De ce se consuma sare de mii de ani?In toate locurile de pe planeta.Ca ia venit unuia pe chelie idea?

Link spre comentariu
Acum 18 ore, valivoi a spus:

Bun si daca mama avea lipsa severa de sodiu de ce avea tensiune?

Pai nu ti-am spus ca medicii trateaza simptomele, nu cauzele? Am aratat doar rolul sarii in HTA, nu am spus ca asta e cauza!!!

Link spre comentariu
Acum 3 ore, gica70 a spus:

Ba mai era si moneda de schimb!

Salariu de la sare vine!!! Salarium, plata in sare a mercenarilor romani. Superstitia ca rasturnind sare, te certi, are aceleasi origini. Srea era foarte scumpa, cine isi permitea sa o risipeasca!

Ierbivorele isi completeaza deficitul de sare din hrana, lingind droburi de sare. Daca nu le dai sare, se imbolnavesc.

Link spre comentariu
Acum 4 ore, icar a spus:

Ierbivorele isi completeaza deficitul de sare din hrana, lingind droburi de sare. Daca nu le dai sare, se imbolnavesc.

Si femeile la fel, diferenta fiind ca ele vor bani nu sare.

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări