Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce parere aveti de chestia asta?

Vizitator

Postări Recomandate

La 17.05.2019 la 15:19, icar a spus:

Sarea, intradevar este responsabila de transmiterea impulsului nervos, dar de aici si pina la a devni inert, leguma, e cale lunga. Ar trebui sa-ti lipseasca total NaCl si KCl din corp, ca sa cazi leguma! Ori, a bea  doar apa, aduci suficient NaCl, ca sa nu mai vorbesc de sarea care se gaseste in mod obisnuit in legume, fructe, zarzavaturi, fructe.

Cu toate ca este mult prea tarziu va citez ,eu am ajuns cu mama mea de 2 ori la spital la urgente,avea halucinatii vizuale si tactile,mai pe romaneste vedea gandaci pe pereti si simtea ca ii creste par pe limba ,deficit sever de sodiu, s-a rezolvat cu perfuzii cu solutie salina,recomandare sa manance un pic mai sarat.Asa ca spuneti-mi si mie va rog, ce treaba are HTA cu excesul de sodiu din organism daca ea avea deficit sever de sodiu si HTA cu valori de 160-180?Adevarul este ca, medicii habar nu au din ce cauza fac unii oameni HTA,si pentru a ne inchide gura ""excesul de sodiu e de vina"".

Cine doreste pot cauta si sa scanez analizele medicale pentru a se convinge.

Link spre comentariu

Eu sunt mai tampit si folosesc  capsule ibuprofen 600  sau espidifen (granulue) cand  vreau sa-mi ia durerea rapid. La dureri puternice precum cele de masele folosesc metamizol fiole. Medicamentele astea  exotice cu aditivi gen cofeina pe langa substanta de baza le las celor mai sensibili, inteligenti si cu buzunarul gros...

LE

Pentru o persoana cu anumite afectiuni este recomandat sa foloseasca sfatul medicului, mi se pare de bun simt sa nu ei medicamentele dupa ureche. 

Editat de Alphsoo
Link spre comentariu
1 oră în urmă, valivoi a spus:

ce treaba are HTA cu excesul de sodiu din organism

HTA e o boala la care noi tratam efectele, nu cauzele. Eu am probleme, mi-au spus ca de la colesterol. Caca, sotia are colesterol peste limita si are tensiune mica, eu am colesterol normal si am tensiune! Recomandarea sa maninci putin sarat la HTA, are un simbure de adevar, dar e tot o tratare a efectului, nu a cauzei. Sarea retine apa in organism, lucru ce duce la cresterea tensiunii, chiar si la un om sanatos. De aceea medicul, cind ai tensiune mare, iti da imediat un diuretic. Sarea este esentiala in organism, dar, ca ori ce lucru in exces, nu-i sanatoasa! Adica, ce e prea mult strica, dar si ce e prea putin nu-i bine. Stiu doua cazuri, unul cu un tip ce a renuntat la sare si a ajuns un spital si unul care a zis ca se detoxifica si citeva zile bune, nu a baut decit apa distilata. Pe linga ca nu se mai hranea corpul, apa distilata i-a scos toate mineralele din corp, de era sa o mierleasca.

Ibuprofenul este o bomba cu ceas pentru inima.

Link spre comentariu

In zilele actuale omul consuma de 3-5 ori mai multa sare decat necesarul. Eu nu am avut sare acasa,(nici zahar) la inceputul pandemiei am luat putina sare sa fie. Este bagat in toate, de la paine incepand, pateu, conserve etc. Si legumele, apa minerala contine sare. Imi place mult varza murata de casa, cum mananc putin imediat sare tensiunea.... 

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări