Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce parere aveti de chestia asta?

Vizitator

Postări Recomandate

• 2 săptămâni mai târziu...

https://www.hotnews.ro/stiri-esential-22940936-cazul-fetei-din-sinaia-care-eliminat-bucata-tifon-uitata-operatie-familia-facut-plangere-penala.htm

Viata asta nu e niciodata plicticoasa , oricat de realist ai fi . Sau nu ... , asa , mai visator ... Daca nu esti ( realist )  , devii ... e o simpla chestiune de hazard , noroc si statistica ! Mai rau e cand esti parinte ...

https://stirileprotv.ro/stiri/sanatate/a-murit-de-gripa-dupa-ce-a-fost-trimisa-de-2-ori-acasa-au-tinut-o-fara-sa-ii-faca-nimic.html

Etica , deontologie , juramantul lui Hipocrat ... medicina a la roumaine !

https://www.click.ro/news/national/ce-medic-refuzat-sa-consulte-un-bolnav-din-cauza-salariului

Ce ciudat ... n - a iesit nimeni in piata , n - o fi o forma de coruptie ? ... sau ceva esplicatii de la onor Ministerul Sanatatii etc . 

P.S. - ce or fi acestea ... , culpe , greseli , sau o forma de medicina aplicata ( sau teoretica ... , dar cu urmari ) pe care noi , profanii , n - o intelegem ? 

Editat de gauss
Link spre comentariu

Din pacate, Romania nu mai are nicio sansa... Trebuie eradicata total gindirea asta bolnavicioasa, generatia asta de nenorociti care au friiele tarii, sau in cazuri pe categorii.

Poate peste 2-3 generatii sa se schimbe ceva. Si asta cu greu, "legacy", este foarte grea si merge din tata in fiu...

Link spre comentariu

Tu nu vezi cum scot astia cate 300 locuri pe an la rezidentiat, cand se plang ca necesarul de doctori e de cel putin 10 ori mai mare...crezi ca de ce dinozaurii din sistem nu vor primenirea lui? pt ca vin mentalitati noi din urma, cu pofta de treaba, si le strica socotelile.

Link spre comentariu
30 minutes ago, Ion_Bumbu said:

Pai parca era vorba de salarii de 6-7000lei la doctori.

Nici ala n`ajunge?

Este in fapt vechea vorba cu naravul din fire...?

Nu mai ia  nimeni 6.000 . Atat are soferul de ambulanta , plus cota de motorina ( penala ) . Un medic ... am mai scris in topic , are dublu . De incadrare , plus alte daravere . Ma rog , munca lor , ruga noastra . Ca - n Romania ... salarii mici , venituri mari . La specialitatile cu risc , sporul este de 40 % . 

https://observator.tv/social/calculator-salariu-2018-medici-241406.html

Salariu brut de baza , 9.106 lei . Cash , la dublu ( netul ori doi ) . Si peste ... fara plati informale . Si tot e putin ...

Editat de gauss
Link spre comentariu

Cred ca merge una pe zi , in topic . Apropo de considerentele anterioare ... culpa , greseala , etc . Si , de medicina ... , in general . Prin cazuri particulare , ca tot cu halat alb sant . 

https://www.antena3.ro/actualitate/situatie-revoltatoare-la-sectia-de-psihiatrie-a-spitalului-din-targu-jiu-mai-multi-pacienti-au-fost-507111.html

Cat despre dom 'doctor din Italia ... mai e mult de dezvaluit si aflat .

https://www.antena3.ro/actualitate/falsul-chirurg-ar-fi-fost-ajutat-de-o-falsa-avocata-ambii-ar-putea-face-parte-dintr-o-retea-de-507110.html

Deja sant suspiciuni ca nu e o situatie unica ... , interesant cum de s - au putut petrece . Personal , as " sapa " un pic si pe la clinicile unde s - a "operat " ... macar privind evidenta actelor medicale , si financiar - contabile . Ca banuiesc ca operatiile au fost facturate si platite ... sau nu ( facturate ) . Ceea ce e la fel de grav . Ceva imi spune ca nu se va intampla .

Editat de gauss
Link spre comentariu

Nu ca as fi de acord cu ce a facut panarama aia de broscar, dar pe de alta parte, clientele lui isi cam merita soarta.Nu le mai satura naiba de cur bombat, piept cat galeata, si buze precum bucile unor prunci.Nu stiu ce barbat prefera gramada aia de cauciuc, unui corp natural,chiar daca nu e cu forme generoase.Le-a cam dat dreptatea divina fix ce merita. Altfel, eu ii gasesc mai vinovati pe cei din functii, care i-au permis sa faca asa ceva. Poate omul e sarit de pe fix, si atunci nu poate fi facut raspunzator de faptele lui... Chiar lasi bisturiul in mana oricarui neavenit? Parca imi pare rau ca n-am incercat sa ma fac chirurg.Era mai banoasa ocupatia.

Link spre comentariu

Sant suspiciuni ca ar mai fi cazuri . Si nu numai de esteticieni . Ma rog , pana nu apar rezultate concrete ... ma abtin . Sincer , nu m - am gandit la paciente . Am inteles ca a operat si chestii cu nasul ... , sept etc . Alea ar putea fi justificate ... mai ales pentru femei . Nici o legatura cu bucile etc . Multe corpuri " preparate " sant admirate de barbati ... , cu milioanele , si nu numai la noi . Gen d - na Anderson din Baywatch . Nu spun ca e corect ... eu am alte standarde . Ma rog , pe vremea mea , chirurgia estetica avea ca scop doar reparatiile in urma unor accidente ... si , mai la fereala ... , modificari de fizionomii , unele drastice , pentru a ascunde adevaratele identitati . Acum ... scopul este pentru orice . Legat de aspectul fizic . In fine , ideea e ca pot patrunde in sistemul medical , si efectua operatii chirurgicale persoane la fel de chirurgi ca mine . Si cu oleaca de ajutor ... chiar din sistem . A se vedea eliberarea de parafa ... e simbolul comun care certifica pentru pacienti calitatea de medic . Sper ca organele de cercetare si sistemul judiciar isi vor face datoria ... corect si maxim . In alte spete , total diferite , au fost ( maxim )  intransigente . Dar , am scris mai sus , cred ca nu se vor face prea mari valuri ... sau sapaturi . Cine stie ce mai aflam ...

Editat de gauss
Link spre comentariu
Acum 5 minute, gauss a spus:

Multe corpuri " preparate " sant admirate de barbati ... , cu milioanele , si nu numai la noi .

Pai tocmai asta intrebam...ce poate gasi atragator un barbat la gramada aia de silicon? E ca si cum ai saliva cand vezi niste fructe din ceara, constient fiind ca sunt din ceara. N-am auzit sa fi operat si altceva.Media exagereaza ca de obicei, pt vanarea senzationalului.Asteptam ancheta.

Link spre comentariu

Eu am vazut . Nu auzit . Era un interviu cu o pacienta ... operata la nas . Bineinteles , esec ...

https://www.libertatea.ro/video/filiera-italiana-o-noua-pacienta-mutilata-la-nas-de-matthew-mode-isi-aminteste-ca-medicul-chirurg-intrat-sala-de-operatie-alaturi-de-un-prieten-michelle-di-chirico-un-dentist-cand-mi-dat-2538491

Despre asta vorbeam . Nu cred ca e o dramatizare . adica punere in scena . Persoana ( pacienta ) e cunoscuta ( ca identitate )  , nu cred ca risca o acuzatie ( si proces ) de marturie mincinoasa . Altfel , daca nu ar fi cerere ... nu ar exista chirurgia estetica ... aia cu " forme ". Nu se pune nimeni la bisturiu , fara salivatia a milioane de barbati . Sondajele si vanzarile de foto , calendare , audienta de filme , onorariile " actritelor " spun mai mult decat mine . Ca nu sant de acord o minoritate , nu conteaza . Nu sant in circuit , nu de la ei vin bistarii ... Ma rog , moda e mai extinsa decat s - ar parea . La sotia mea la job , sant cateva persoane care si - au pus alte fetze ... , si nu numai . N - au divortat barbatii de ele , altele au avut de ales dintre solicitanti . Si nu - s persoane publice , " vedete " , si nici o legatura cu actoria . Ma rog , aia pe scena ...

Editat de gauss
Link spre comentariu

Da ... portativ !

P.S. - noul " medic " a lucrat la mai multe UPU , in Anglia . Si prin teatrele de operatii . Ma rog , zice el ... greu de crezut . Mai ales tinand cont de nationalitate , nu ca ar fi general obligatoriu . Vorbesc din experiente personale ... Repet ce am scris mai sus ... cine stie ce mai aflam . Pacientele ... nu fac reclamatii . Oare de ce ? ...

Editat de gauss
Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări