Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce parere aveti de chestia asta?

Vizitator

Postări Recomandate

Secret anticancer, taină medicală – Sarea din sânge! O taină ţinută cu mari eforturi şi mulţi bani departe de urechile şi ochii "prostimii". Lipsa sării din sânge!! Interesant, dar LOGIC. Aceeaşi problemă cu tensiunea arterială: înainte 130/80 era tensiune de aviator, acum este limita superioara a "normalului". Să aibă aceeaşi justificare? Excesul de sare, zahăr şi grăsimi, dăunează grav sănătăţii! Ăsta da avertisment medical! Ce înseamnă exces nu ne explică însă nimeni! La prima citire, exces înseamnă prea mult, dar raportat la greutatea fiecăruia ! Între copilul de 20 de kilograme şi adultul de 80 sau 120 de kilograme... e o marjă de eroare foarte mare, ca să pronunţi exces, sau să recomanzi doar 2, 4 sau 6 g de sare pe zi. Între omul de la munte... care bea apă puternic magnetizată şi aproape pură şi cel de la şes sau de la oraş care primesc apa cea mai infectă, cel de la munte va "dizolva" şi elimina mult mai repede chimicalele! Nu uitaţi că nu suntem la fel, că nu avem aceeaşi grupă sanguină, că diferă şi RH-ul - purtătorul de oxigen din sânge. Unii au în sânge predominant Cuprul (RH negativ) alţii, cei mai mulţi, au Fierul (RH pozitiv). Nu uitaţi ceea ce mulţi vor să ascundă:- orice reactie a apei cu sarea produce... caldură! Iar sarea formează pricipalul electrolit care, scos din sânge, reduce de... 11.000 de ori viteza transferului informaţional către creier! Mai simplu spus, lipsa sării din sânge...prosteşte! Intuiţia îmi spune că ăsta este scopul lor real: să devenim legume, obedienţi sistemului ! La muncă şi înapoi acasă, la televizor unde ni se repetă zilnic prostiile astea: excesul de sare, zahăr şi grăsimi dăunează grav sănătăţii! Dar excesul de alcool, tutun şi medicamente? De ce nu se fac campanii la TV cu acest subiect? De ce nu se fac campanii contra drogurilor ??? Nu este vorba de boală şi moarte, mai ales în rândul tinerilor? Ba da! Dar este vorba şi de bani, de mulţi bani, atât de mulţi încât viaţa copiilor şi a tinerilor...nu mai contează! Este vorba de profituri imense, accize şi taxe! Şi în fond este bine să ai multe "legume" în sistem ! Pentru că ,,legumele” îşi plătesc taxele la zi! Amintiţi-vă! Ce face medicul prima dată când ajungi în spital? Îţi schimbă regimul alimentar: fără sare!!! Adică taie legăturile informaţionale cu creierul, ca să poată trimite medicamentele peste tot în corp. Amorţeşte creierul pentru că altfel, acesta, ar reacţiona imediat la chimicalele administrate! Ar declanşa alergii! Dar zahărul? Zahărul e purtător de un cu totul alt tip de informaţii! Nu vorbim de "clasicul" zahăr alb, tos, chimizat la maxim! Vorbim de zahărul natural din fructe sintetizat de natură cu ajutorul apei ! Vorbim de zaharurile multiple din mierea de albine, naturală! Glucoza participă direct la formarea acidului dezoxiribonucleic (ADN) adică a evoluţiei. Vitalitatea dvs. şi a copiilor dvs., atenţia, concentraţia, vin din zaharurile naturale! Şi evoluţia dvs. genetică! Grăsimile ?! Să vedem ce spun studiile! Colesterolul ajută la formarea membranelor celulare; la sinteza hormonilor în glandele suprarenale şi în ovare. Colesterolul este indispensabil digestiei lipidelor, în urma transformării de către ficat în acid biliar. Nivelurile joase ale colesterolului, induse cu ajutorul medicamentelor, duc la apariţia depresiei, comportamentului violent, sinucidere, creşterea riscului de infarct miocardic şi mai ales o slabă funcţionare a sistemului imunitar. În trecut, cineva cu un regim alimentar ce conţinea 300 mg de colesterol pe zi, cu un nivel HDL (colesterol bun) de 35 mg pe decilitru de sânge, era considerat normal. Asta pâna când, cei de la OMS, au hotărât să schimbe normele! Să le coboare la 200! Imediat, au apărut 36 de milioane de "bolnavi" şi 4,3 miliarde de dolari pe an, câştig, dintr-un foc!. Între vrăjeala ştiinţifică a unora şi intuiţia lui strămoşească, ciobanul român a ales intuiţia!... tot cu slănină, pită, ceapă şi palincă trăieşte! Nu face exces şi trăieşte mult şi bine... cum aţi vrea să-şi crească altfel oile, să lupte cu frigul, cu ploile, cu lupii? Şi toate astea până pe la 60-70 de ani... cu un cojoc miţos de 40 de kilograme pe umeri şi bâta în mână? Acum, trageţi dvs concluziile. APA. ,,Ce face apa daca e băută înainte de a mânca şi imediat după masă?” Nu doar despre apa caldă după mâncare, dar şi despre atacul de cord. Chinezii şi japonezii beau ceai fierbinte în timpul mesei, nu apă rece. Poate e timpul să adoptăm obiceiul lor la masă. Pentru cei cărora le place să bea apă rece, aceste rânduri li se adresează direct. Este frumos să bei un pahar cu apă rece după masă, dar apa rece solidifică hrana uleioasă pe care tocmai ai înghiţit-o. Va încetini digestia. Când aceasta reacţionează cu acidul, se va rupe şi va fi absorbită de intestine mai repede decât mâncarea solidă. Trece în intestine şi foarte rapid se transformă în grăsime şi duce la cancer. Este cel mai bine să se bea supă fierbinte sau apă caldă după mâncare. Simptome comune de atac de cord. Un punct serios referitor la atacul de cord. Ar trebui să ştiţi că nu fiecare simptom de atac de cord este ,,durerea braţului stâng”. Atenţie la dureri intense ,, în zona fălcilor”. S-ar putea să nu aveţi niciodată prima ,,durere în piept” în timpul atacului de cord. ,,Nausea” (ameţeala) şi ,,transpiraţia intensă” sunt tot simptome comune. 60% din cei care au atac de cord în timpul somnului nu se trezesc. Durerea la fălci te poate trezi din somnul adânc. Să fim atenţi. Cu cât ştim mai mult, cu atât avem mai multe şanse de supravieţuire. Un ,,cardiolog” spune că fiecare care citeşte acest mesaj şi-l trimite la 10 oameni poate salva cel puţin o viaţă. Secret dezvăluit - Licoarea ce ne-ar scăpa de coşmarul chimioterapiei Zilnic, în jurul nostru mor striviţi de necruţătoarea boală canceroasă prieteni, rude sau colegi. Este cutremurătoare suferinţa bolnavilor de cancer întâlniţi în secţiile de oncologie! O alternativă ... După ce ani de zile au spus pacienţilor că această terapie (chimioterapia) este singura cale pentru a încerca să se elimine cancerul, medicii de la Clinica John Hopkins din Statele Unite s-au hotărât să prezinte şi calea alternativă de tratament a cancerului. Dar există un miracol anticancer, păstrat în mare secret. O sursă de mare încredere, Eugen Giurgiu, doctor în biochimie cu competenţe în fitoterapie şi nutriţie, ne-a transmis o informaţie care ne-a tăiat respiraţia! Două ingrediente la îndemâna oricărui bolnav de cancer reprezintă o alternativă sănătoasă la chimioterapie. Timp de trei ani, în America, s-a experimentat un produs natural, foarte simplu şi foarte eficient, pe un lot de 70.000 de subiecţi. Rezultate remarcabile ! O limonadă a fost administrată bolnavilor de cancer: celor care au făcut chimioterapie, dar şi unui număr semnificativ din lotul martor, care n-a început acest tratament. Rezultatele au fost uluitoare: starea de sănătate a bolnavilor din fiecare grupă s-a îmbunătăţit în mod remarcabil şi boala n-a mai recidivat. În cazul bolnavilor care se temeau că zilele lor sunt numărate, boala n-a avansat şi nu s-au observat metastaze. Tratamentul este benefic şi ca metodă de prevenire. Preparatul poate să ucidă celulele canceroase şi este de 10.000 de ori mai eficient decât chimioterapia. Lămâia are numeroase proprietăţi terapeutice şi studiile au dovedit că modestul fruct este un remediu împotriva cancerului, remediu verificat în diferite forme de cancer. După mai bine de 20 de probe de laborator, realizate începând din anii 1970, frotiurile au arătat că extractul de lămâie distruge celulele maligne în 12 tipuri de cancer, inclusiv cel de colon, de plămâni, de sân, de prostată şi de pancreas. În comparaţie cu produsul Adryamicin, un drog chimioterapeutic, folosit în mod uzual, extrasul din lămâie cu bicarbonat acţionează de 10.000 de ori mai bine, încetinind creşterea celulelor canceroase, spun specialiştii. Şi mai uimitor este faptul că limonada aceasta distruge doar celulele maligne, dar nu le afectează pe cele sănătoase. În privinţa bicarbonatului de sodiu, acesta schimbă PH-ul corpului şi se afirmă că este de mare folos în toate formele de cancer. Extrasul de lămâie cu bicarbonat, alternativa naturală la chimioterapie se prepară astfel: - într-un litru de apă, se fierbe timp de un minut, coaja unei lămâi, apoi se lasă la macerat, de seara până dimineaţa. - în dimineaţa zilei următoare, lichidul se filtrează. În acest macerat se stoarce sucul lămâii, se adaugă miere (după gust) şi o linguriţă de bicarbonat. Bolnavii trebuie să consume zilnic un litru de limonadă preparată în acest mod. De asemenea, leacul miraculos se poate administra preventiv, fiind un tonic pentru întregul organism. O persoană puternică ştie cum să îşi ordoneze viaţa. Chiar şi cu lacrimi în ochi, tot are puterea să spună zâmbind "e în ordine". Trimite asta unei persoane puternice. Sănătate că-i mai bună ca toate !

Link spre comentariu
Acum 52 minute, DjLeco a spus:

Extrasul de lămâie cu bicarbonat, alternativa naturală la chimioterapie

Bine-ar fi sa fie asa simplu.Cei in durere nici n-au prea mult de pierdut sa incerce, desi eu despre astfel de materiale, am mari rezerve . Adica stiu userii de pe elforum secretul vietii vesnice, dar colectivului medical mondial i-a scapat.N-am argumente sa contrazic, dar nici motive sa cred asemenea articole.Ca sa fiu indulgent, n-am nici o parere.

Link spre comentariu

Sincer....nu am avut rabdare sa citesc (nici macar pe diagonala) toata cantitatea de ineptii din cele de mai sus, dar...pareri la ce mi-a sarit in ochi (din primele si ultimele randuri).

1) Rh- ul nu este transportorul de oxigen din sange. Transportorul de oxigen din sange este Hemoglobina. Aceasta este o molecula care este "sechestrata" in interiorul eritrocitelor (sau globulele rosii) si care are capacitatea de a lega reversibil moleculele de oxigen si de dioxid de carbon si de a le elibera in tesuturi (respectiv plamani) in functie de niste conditii celulare locale.

Rh-ul, pe de alta parte este determinat de niste molecule (denumite in medicina antigene - la baza niste proteine) care sunt situate pe exteriorul membranei celulare. Alaturi de grupul sanguin AB0 (care este format tot din niste antigene de pe suprafata eritrocitelor), grupul sanguin RH este al doilea ca importanta. Mai sun si altele, dar mult mai putin importante ca rasunet clinic (mai exact in momentul transfuziilor sanguine si a procedurilor de transplant). RH-ul nu are nicio treaba cu fierul si cuprul....si este mult mai comllex decat am reusit sa surprind eu in 3 randuri.

2) Spre sfarsitul articolului este sugerat un leac miraculos pentru cancer... bicarbonat de sodiu cu suc de lamaie (parca)... Super!!! Eu unul, nu am vazut pacienti care au avut succes cu asemenea leacuri (cel putin atunci cand vine vorba de cancer). In schimb, am vazut:

-pacienti diagnosticati cu cancer care au urmat leacuri din acestea miraculoase si care, din pacate au cam pierdut lupta cu viata, pacienti care au ajuns la spital in ultimul stadiu, cu nivel al bicarbonatului in sange de vreo 4 ori limita superioara a normalului (chiar dupa asemenea cure miraculoase) plini de metastaze din cap pana in picioare (si da, au refuzat tratamentele atat de daunatoare aplicate de medicina moderna, preferand sa se trateze dupa sfaturile vecinilor si ale vracilor).

-am vazut pacienti diagnosticati cu cancer tratati cu metode moderne care, din pacate, au cam pierdut si ei lupta cu boala, un pic mai greu decat prima categorie, dar care au ales sa lupte, castigand astfel momente in plus (mai multe sau mai putine) alaturi de cei dragi. Din pacate medicina nu trateaza televizoare, calculatoare, roboti, masini. Medicina trateaza oameni, iar fiecare organism raspunde mai mult sau mai putin bine la tratament, fiecare organism are mai julte sau mai putine resurse de a lupta cu boala.

- am vazut si oameni (multi) diagnosticati cu cancer sau cu o multitudine de alte boli care au ales calea tratamentului oferit de medicina bazata pe dovezi (studii facute pe mii de oameni) si care traiesc si se bucura (mai mult sau mai putin) de viata, cu inconvenientul ca trebuie sa ia zilnic tot felul de medicamente si care, in acest fel, au timpul necesar sa isi puna intrebari despre cat de mult rau le fac pastilele pe care le iau, cat de mult le afecteaza ficatul, etc.

Din pacate, toata lumea se pricepe la medicina, electronica si fotbal.

Se pierde din vedere faptul ca speranta de viata din zilele noastre s-a dublat comparativ cu cea din vremurile de mult apuse tocmai datorita evolutiei medicinei, a metodelor de diagnostic si a celor de tratament.

Binenteles, fiecare dintre noi este liber sa aleaga ce crede ca este cel mai bun pentru el, dar nu uitati faptul ca un medic (oricat de bun sau prost este el) are nevoie de cel putin 10 ani de studiu (6 sub forma facultatii) si minm 4 sub forma rezidentiatului si apoi mai are nevoie sa treaca si un examen dur pentru a avea permisiunea de a practica liber medicina (doar specialitatea in care s-a pregatit). Totusi, la fel ca in orice alt domeniu, in medicina sunt necesare extrem de multe cunostinte de baza (sub forma a mii de pagini de carte - nu youtube si nu google) si mii de ore de studiu (si asta este valabil pentru orice medic indeferent de cum este el perceput de catre pacienti), tocmai pentru a putea discerne ceea ce fac medicamentele, ce reprezinta anumite simptome, care dintre informatiile din articole sunt de incredere si care nu, si multe altele...

Dar, pana la urma, mai trebuie si selectia naturala lasata sa isi faca treaba (trist, dar din pacate, adevarat)..

Link spre comentariu

bicarbonat de sodiu cu suc de lamaie  - a murit acum cativa ani in Romania o femeie care vroia sa slabeasca cu aceasta reteta ,mai exact si-a ars stomacul!

Eu am baut mai demult o cana cu o lingurita de bicarbonat (de la farmacie -e mai tare decat ce e in magazine ,ala e pt gatit) si m-a agitat rau de tot ,mai sa am atacuri de panica , in plus cred ca m-a durut ,usturat stomacul 4-5 zile ,asa ca aveti grija cu asa ceva~!

Link spre comentariu

Foarte bine punctat @vlad228

Sub diverse teorii conspirationale se nasc peste noapte licori si remedii miraculoase care sa te vindece peste noapte, tina sanatos tun, sa te faca sa slabesti in 2 zile, sau sa iti creasca potenta de 10 ori. Nimic mai fals! toate sunt menite doar sa atraga prostimea.

PS. Asta cu leacurile babesti mi-a adus aminte de sceneta lui nea Marin:

Sa ne amuzam putin...

Numai bine!

Adrian

Link spre comentariu
Acum 10 minute, tiovidiu a spus:

In general leacurile naturiste contin plante medicinale care nu-ti fac rau

Adica asa cum nu ajuta, tot asa nu strica.:rade:

Acum 38 minute, maresaldeflota a spus:

Eu am baut mai demult o cana cu o lingurita de bicarbonat

Deci de atunci ti se trage...:rade:

Link spre comentariu
Acum 4 minute, sesebe a spus:

Multe așa-zise plante medicinale pot face foarte mult rău dacă sint folosite incorect. 

Asta  daca privesti doar latura fatalista. De regula astia care fac ''naturistele'' se feresc de plante cu efecte spectaculoase. Iti vand placebo cat cuprinde, si toata lumea e multumita, basca niste buzunare se umplu.

Editat de doru3160
Link spre comentariu
"Secret anticancer, taină medicală"..."Secret dezvăluit - Licoarea".... "există un miracol anticancer, păstrat în mare secret"... " O taină ţinută cu mari eforturi şi mulţi bani departe de urechile şi ochii "prostimii" ... " omul de la munte... care bea apă puternic magnetizată şi aproape pură " ... " ăsta este scopul lor real: să devenim legume, obedienţi sistemului "... " o informaţie care ne-a tăiat respiraţia "...    si ma opresc aici!

Nu-s cam multe "secrete" si "taine" la un loc, si toate atat de... "secrete"  incat au ajus chiar si pe... forumul electronistilor din Ro?

Link spre comentariu

Interesant este ca pe vremea lui Ceausescu, nu se plingea nimeni de trigliceride, de colesterol si de 1001 cacatzisuri care acum sint la ordinea zilei in "sanatate".

Si speranta de viata era cam la fel.

Si reclamele astea "insistente" de pe la TV sint cusute cu ata alba.

Link spre comentariu

Chiar ma intrebam la cate tone de pastile naturiste si siropuri sunt vandute de unde atatea plante? Si mai citesti pe eticheta ca sunt culese in anumite conditii ( dimineata intre nu stiu ce ore, pe roua, sau pe luna plina). In general anunturile astea cu medicamente naturiste minune sunt continuate cu : oferta limitata doar azi puteti cumpara doua flacoane la pret de unul. 

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări