Toni Marginean Postat Ianuarie 16, 2019 Partajează Postat Ianuarie 16, 2019 Are un prieten aceasta sursa pe PC si tine neaparat sa o repar. Are cineva o schema pentru ea (ar ajuta inainte sa ma apuc de munca). Multumesc! Link spre comentariu
Marian Postat Ianuarie 16, 2019 Partajează Postat Ianuarie 16, 2019 As fi surprins sa gasiti schema, rareori se gasesc scheme exacte. Sigur, exista pe net multe scheme mai mult sau mai putin generaliste, si ajuta... Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Ianuarie 17, 2019 Autor Partajează Postat Ianuarie 17, 2019 Nu este o problema! Pana in 1989 lucram fara scheme doar dupa foi de catalog cand gaseam asa ceva. Am sa descarc foaia de catalog, daca o gasesc, pentru integratul din sursa si ma apuc de treaba (CI - CU6808X). Multumesc de interes! Link spre comentariu
Marian Postat Ianuarie 17, 2019 Partajează Postat Ianuarie 17, 2019 N-am gasit pdf-ul integratului, tot ce am gasit este ca el comanda toate cele 3 convertoare ( PFC-ul, auxiliarul si susa principala ), deci daca pica ceva la el, toata sursa este compromisa. Din pacate n-am gasit nici macar un pin-out, nici ceva masuratori pe pinii lui nu v-as putea recomanda. In caz ca defectul nu s-a manifestat cu fum atunci asa cum i-am zis cuiva pe privat, veriga slaba in orice sursa sunt electroliticii, pe ei trebui sa-i verificati prima oara ( pe toti, mici sau mari ). Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum