Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Hranitor pesti acvariu Prodac

tiovidiu

Postări Recomandate

Am cumparat aseara un hranitor automat pentru pesti de acvariu - PRODAC. Cand am ajuns acasa surpriza nu are instructiuni in limba romana, iar desenele nu ma lamuresc cum sa reglez hranitorul. Are niste piese de plastic care se introduc in niste locasuri dar nu-mi dau seama cum si la ce folosesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• tiovidiu

6

• validae

3

• sesebe

1

Top autori în acest subiect

Dar în alte limbi nu are instrucțiuni ? Nu cred că e chiar așa de greu să traduceți din orice limbă, cu Google Translate.Dacă nu dă rezultate, scanați foaia și postați aici....

Link spre comentariu

Are instructiuni in italiana, , spaniola, engleza, franceza si portugheza cred. Seamana cu un temporizator mecanic la forma ,  o sa incerc sa ma joc putin cu el dupaamiaza. Are niste piese de plastic care se introduc in niste orificii aceste piese nu sunt prea lamurit ce rol au. 

Link spre comentariu

Multumesc, am gasit pe youtube o postare in care se explica functionarea. Chiar daca este in chineza imaginile sunt lamuritoare. Sincer sa fiu nici nu-mi trecea prin minte unde trebuiau montate acele piese de plastic care declanseaza hranitorul.

Link spre comentariu

Păi pune un link sau o poză cu al tău montat, poate se mai lovesc și alții de problemă.E vorba probabil de lamelele albe care setează numărul de hrăniri pe o zi....

Link spre comentariu

clipul este destul de explicit, trebuie doar sa ai rabdare sa-l vizionezi mai mult. E filmat intr-un magazin. Daca are cineva nelamuriri ma poate contacta, le dau cu placere o lamurire.

Editat de tiovidiu
Link spre comentariu

Din cate vad eu aparatul are un ax care se invarte continuu, probabil ca are un sistem de roti dintate ca la ceasurile mecanice care face sa se roteasca in  24 de ore partea exterioara, banuiesc ca bateria se consuma destul de repede, o sa incerc sa pun doua baterii in paralel. 

Link spre comentariu

Are un ceas mecanic cu acționare electrică, mecanism similar prizelor programabile, doar că în loc să închidă/deschidă contacte electrice, el comandă rotirea pentru recipientul de hrănire.Cred că nu e o problemă consumul, se poate folosi și un acumulator tip R3(AA) cu care autonomia va fi mai mult decât suficientă.N-ar strica să măsurați de curiozitate ce consum are din baterie.....poate estimăm o durată de funcționare.

Editat de validae
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări