Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

canale youtube de electronica

Vizitator Aurel Sebastian

Postări Recomandate

Vizitator Aurel Sebastian

Salut,
Stie cineva canale de youtube de unde poti invata despre electronica. de preferabil in română. Mie mi se pare mai usor sa invat din videouri decat din carti.

Am gasit un canal de "Electronica"  si altul ElectroBoom pe Youtube dar vroiam sa stiu daca mai sunt si altii de la care pot invata

Sper ca am postat in sectiunea potrivita.

Merci.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Marian

1

• validae

1

• dutu590

1

• informer

1

Informația de pe YouTube poate conține erori grosolane, pe care e posibil să nu le semnaleze decât unii dintre cei care au văzut și comentat filmulețele respective.Dacă nu citești și comentariile aferente, nu poți fi sigur dacă ce a spus sau făcut individul acolo e chiar corect.Cărțile pe de altă parte, sunt verificate de un consultant tehnic și erorile sunt corectate de cele mai multe ori înainte de a se tipări. YouTube e plin de farse și false postări tehnice, create doar pentru a atrage publicul nepregătit și a genera câștiguri din reclama adițională....

În afară de cazul în care urmărești postările video de pe YT ale unor oameni cu certă pregătire tehnică de specialitate, poți fi grav dezinformat urmărind postări puse de către orice posesor de telefon și internet...

Sfatul meu e să cauți și să citești cărți pentru începători,  care au și ilustrații și scheme care te ajută să înțelegi mai bine.Există o sumedenie de cărți de acest fel, multe sunt scanate în format electronic și accesibile de pe calculator sau telefon.Toată colecția Tehnium e disponibilă online, există site-uri dedicate începătorilor, unde găsești tot ce dorești.

Nu contest valoarea multor filmări puse de diverși depanatori, care arată metode de depanare ale unor aparate, de multe ori am urmărit filme care arătau cum se demontează anumite aparate, dar informația scrisă e cea mai sigură de cele mai multe ori, fiindcă proveniența ei poate fi verificată mai ușor.

Editat de validae
Link spre comentariu
12 hours ago, informer said:

Cauta EEVBlog... o sa-ti placa Dave...

Subscriu cu toata convingerea :)

E singurul canal de electronica pe youtube pe care il urmaresc, merita, incepatorii chiar au ce invata!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări