Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Metoda inedita de a face sa dispara cerculetele

attilaa0

Postări Recomandate

Buna ziua!Nu degeaba se spune ca romanul e inventiv.Iata ce am constatat cand am desfacut un panel pentru a repara backlightul.

Daca nu stiti cum sa centrati lupele acelea tip LG care fac cerculete iata o solutie simpla si eficienta.poza vorbeste de la sine....

Repet!Nu este lucrarea mea.

Untitled.jpg

Link spre comentariu

la asta sigur au disparut,am vazut un rus care a pus leduri de ,,lanterna,, cred, fara difuzoare de lumina avea lupe cred,era plin de cerculete,asa ca a pus cate un cerculet de folie de aluminiu,pe leduri,dar efectul tot nu a disparut in totalitate,dar omul era multumit de lucrare,cat despre folia dispersoare nu stiu unde mai poti pune una ca sant destul de groase 2-3mm,sau poate vorbim de foliile cele subtiri?,si nu de plasticul cel mai gros? si eu am patit o singura data sa am cerculete,doar la un singur led ce avea o putere mai mare a luminii(era unul recuperat)asa ca am testat cu o banda alba peste difuzor si era ok,am dat banda jos si l-am manjit cu vopsea alba,merge si acum de cca 14luni,e intre vecini 

1 oră în urmă, attilaa0 a spus:

Buna ziua!Nu degeaba se spune ca romanul e inventiv.Iata ce am constatat cand am desfacut un panel pentru a repara backlightul.

Daca nu stiti cum sa centrati lupele acelea tip LG care fac cerculete iata o solutie simpla si eficienta.poza vorbeste de la sine....

Untitled.jpg

a pus omul ce a gasit prin bucatarie cred,leduri de 6v pe langa cele de 3v,eu cel putin asa vad

Editat de iuliantv
Link spre comentariu

La ledurile de LG de 6v ii pun direct pe lupa un disc decupat din folie dispersoare recuperata din Samsung de 32" seria J sau M, acelea cu surse externe. Au o singura folie intre leduri și ecran și e mai groasa, atenueaza perfect cerculețele când apar. Sau pentru cine nu vrea să muncească, au la miva... set complet cu 64 lei

Editat de YO9IGS
Link spre comentariu
  • 9 luni mai târziu...
La 15.01.2019 la 10:13, attilaa0 a spus:

Untitled.jpg

:85

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări