VAMPY Postat Ianuarie 14, 2019 Partajează Postat Ianuarie 14, 2019 (editat) Buna ziua la toata lumea As avea si eu cateva intrebari ,nevoie de sfaturi etc, pentru achizitionarea unui amplificator si boxe Un amplificator la 100w x 2 care sa aiba si 4 si 8 ohmi da nu chinezarie, la care sa poti mari volumul fara sa inceapa sa faca boxele barrr barrr ca ma dispera Si asemenea ce tip de boxe as putea lua care sa suporte amplificatorul de mai sus si sa functioneze lejer Candva am avut un difuzor de 10 w atat scria pe el dar era cu membrana de hartie era intr-o boxa de lemn gri marca nu era trecuta dar cu no statie technics asemenea nu am fost atent la model dar facea un zgomot placut si fara baraituri (cele din prezent suna ok dar nu la fel de satisfacator una din probleme ar fi si bani ,clar daca dai 1 000 de euro iei ceva de calitate si esti multumit,dar oare cu banuti mai putini oare nu se poate ,vb Romanului nu ma dau bani afara din casa Pentru orice sfat sugestie idee va multumesc asemenea nu ma supar nici pentru o aproximare pret pentru intregul pachet a si daca cumva este scris ceva gresit imi cer scuze Daca am gresit sectiunea rog un moderator sa il mute unde trebuie multumesc Editat Ianuarie 14, 2019 de validae Când deschizi un topic folosește un titlu sugestiv, nu o formulă de salut.... Link spre comentariu
Shambala Postat Ianuarie 14, 2019 Partajează Postat Ianuarie 14, 2019 (editat) Pt orice recomandare este necesar sa precizezi macar un buget. Si alte detalii, de preferat: nou sau sh, pt auditii sau pt mici petreceri, ce muzica asculti, in ce spatiu, etc. Este bine sa stii ca puterea acustica pe care o vei auzi este strict dependenta de sensibilitatea difuzoarelor, respectiv cu un acelasi amplificator, fara a umbla la volum se poate auzi de 2-3 sau chiar 4 ori mai tare sau mai incet in functie de SPL-ul [real] al boxelor. Ca idee, pt auditii in casa un amp de 100W / ohmi este acoperitor pt orice boxe, dar pt niste boxe cu SPL mare - sa zicem 94-96dB este suficient si un amp de 15-20W. Editat Ianuarie 14, 2019 de Shambala Link spre comentariu
VAMPY Postat Ianuarie 14, 2019 Autor Partajează Postat Ianuarie 14, 2019 Sa zicem un buget de 1000-1500 m-am apucat sa strang ,din pacate de la ceva nou imi iau gandul, pentru ca si sh am vazut difuzoare unitra 140w la pretul de 1100 chiar si mai scumpe,ca sa nu mai zic ca e si o oarecare neincredere la ceva sh dar nu prea am de ales Pai aici am dubi in privinta SPL anumite marci au numai x w dar putere reala aduditie placuta nu prea De ascultat in casa si in curte ,binenteles in curte aia este ideea nu vreau sa deranjez vecini dar sa se auda clar si frumos linia melodica si de fel ascult cam orice gen(si de ce nu si pentru o mica petrecere ) varianta ar mai fi sa cumpar difuzoare si sa fac eu boxele dar nici aici nu e simplu pentru ca trebuie calculata la milimetru daca vrei ceva bun care sa mearga perfect plus filtre pentru 3 cai etc Cat despre sistemele 5,1 nu prea imi placa pentru ca au prea multe fire ,de aceea vreau ceva simplu amplificator in casa boxe vreau sa ascult in curte sa pot scoate boxa in pag si ,..... Multumesc in avans pentru orice indrumare sau sfat Link spre comentariu
valentinleonte Postat Ianuarie 14, 2019 Partajează Postat Ianuarie 14, 2019 @VAMPY, sa-mi fie cu iertare, dar ai pocit limba romana de-au gasit-o dracii. Si eu mai scriu aiurea, dar pot edita ulterior, si tu ai fi putut, dar se pare ca pentru tine nu-i bai. Batranii de pe aici nu-s tampiti, si la cum ai scris tu, cred ca nu se uita la tine nici cu curu. Ca si sfat, pt ce esti, iti recomand firma AKAI care sigur iti va satisface doleantele acustice. Le gasesti prin supermarketuri. Link spre comentariu
VAMPY Postat Ianuarie 14, 2019 Autor Partajează Postat Ianuarie 14, 2019 (editat) Da am vazut ca am facut greseli din pacate nu pot corecta nu vad unde ,eventual imediat dupa ce am scris acum de exemplu nu mai pot modifica ce am scris mai sus Asta e greu cu exprimarea la ceea ce doresc Daca deranjeaza se poate inchide nu este nici o problema Editat Ianuarie 14, 2019 de VAMPY Adaugare cateva cuvinte Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum