Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Bauturi care au existat ca marca inregistrata dar, intre timp, au disparut

Postări Recomandate

Coniacul se bea la temperatura camerei . Ma rog , asa spun uzantele si regulile . Daca se poate , in pahare mari ... cu baza groasa si grea , continut 2 degete de la fund . La snobi , si pe alte meleaguri , receptii etc . , unde sant si persoane de sex feminin , pahar cu picior , cu decoratiuni in relief , sa difuzeze culoarea , plin trei sferturi ...

Editat de gauss
Link spre comentariu

Eu tin coniacul in canalul de la garaj. Am izolat canalul cu polistiren expandat, am facut niste polite si l-am acoperit cu scanduri groase  de 20cm latime cu distanta de 1cm intre ele. De acolo direct in pahar fara gheata sau alte...racituri.

Editat de fluffy37
Link spre comentariu

Eu am expus ambele variante . Ca forma . Se serveste si in cel considerat de whiskey ... Obiceiurile au migrat , si variaza functie de arealul geografic . Am servit coniac in asa ceva , de revelion . La 8 mii de km distanta , si nu in carciuma de la parterul blocului , de pe strada 104 . In fine , nu cred ca e asa relevant . Serveste fiecare cum doreste ... materie si dispozitie sa fie .

Editat de gauss
Link spre comentariu
Acum 2 minute, adrian_pic a spus:

acuze, am crezut ca nu-s interesante datele: 25cl , diametrul de 11cm

Un singur lucru nu inteleg.Te-ai declarat nonconsumator de bauturi alcoolice.De ce-ti bati capul cu asa ceva? Sunt chestii, la fel ca si sexul, pe care degeaba ti le povestesc altii. Alta e cand practici personal. :rade:

Intra si tu in rand cu lumea, da pe gat 50 ml de tarie rece (iti recomand palinca de 45...50 grade), si pe urma apreciaza senzatia. O sa vezi ca in prima instanta, nu prea conteaza din ce bei...poate fi si un ardei scobit de cotor, cum bine spunea cineva mai inainte.Important e ce bei, si mai ales, cat bei.

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări