alcon Postat Ianuarie 15, 2019 Partajează Postat Ianuarie 15, 2019 Si, ca sa raman in registrul "bauturi digestive" bitterul Festival era favoritul meu, intr-un pahar cu buza glazurata cu zahar si trei cuburi de gheata. Eu il savuram fumand vreo trei tigarete Diplomat fara filtru. http://www.bizbrasov.ro/2014/12/22/producatorul-celebrului-bitter-festival-intrat-faliment/ Link spre comentariu
mihail-cornel Postat Ianuarie 15, 2019 Partajează Postat Ianuarie 15, 2019 Ginul de Covasna 1970 (Covasna gin) La lansare in 1970 sa numit COVAGIN -Ce parere aveti tovarasi despre COVAGIN? -Foarte bun... Link spre comentariu
gauss Postat Ianuarie 15, 2019 Partajează Postat Ianuarie 15, 2019 1 hour ago, radu53 said: Ginul de Covasna 1970 (Covasna gin) La lansare in 1970 sa numit COVAGIN -Ce parere aveti tovarasi despre COVAGIN? -Foarte bun... Inteleg ca e ceva detinut in comun ... ( CO ) ! Link spre comentariu
mihail-cornel Postat Ianuarie 15, 2019 Partajează Postat Ianuarie 15, 2019 6 minutes ago, gauss said: Inteleg ca e ceva detinut in comun ... ( CO ) ! Denumirea de mai sus a fost reala. Dialogul nu este al meu ci este extras din videoclip.Min.14.38 Link spre comentariu
gauss Postat Ianuarie 15, 2019 Partajează Postat Ianuarie 15, 2019 Just now, radu53 said: Chiar n - am contestat ! M - am gandit la capabilitatea intelectuala a celui care a stabilit denumirea comerciala de lansare . Si dupa aceea nu m - am mai gandit ... Altfel , mi - am adus aminte de zicala cu greutate ... " Mancarea - i de fudulie , bautura - i de temelie ! " Link spre comentariu
flomar60 Postat Ianuarie 15, 2019 Autor Partajează Postat Ianuarie 15, 2019 D-le alcon,apropo de bitter....am fost mare consumator!....in tinerete!...intre '81-'84 am avut o prietena dupa care eram "cazut in limba"....a carei familie,inclusiv ea ,erau consumatori impatimiti de bitter...in '85 m-am insurat...cu alta...si am renuntat la acesta bautura!...da' ce buna era!...si bautura si domnisoara! Link spre comentariu
gauss Postat Ianuarie 15, 2019 Partajează Postat Ianuarie 15, 2019 Bitterul era cea mai ieftina bautura tare ... foarte cautata ! Nimic peiorativ , la adresa nimanui ... am avut un grup de cunoscuti , care consumau en - gros . Asta explicatie mi - au dat - o ... , ca justificare ! Eu cred ca chiar le placea ( de fapt ) , cel putin doi dintre ei aveau posibilitati financiare mult peste medie ... Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 15, 2019 Partajează Postat Ianuarie 15, 2019 Ani buni am consumat cam tot ce am gasit prin comert....functie de banii disponibili. De vreo 3 ani imi prepar singur coniacul la 42 grade din strugurii proprii. Pot oferi de test (cat poate duce) oricarui membru al forumului care trece pe aici. Reteta e secreta Link spre comentariu
gauss Postat Ianuarie 15, 2019 Partajează Postat Ianuarie 15, 2019 Eu prepar doar in pahar ( adica cu gheata ) ! ... Link spre comentariu
adrian_pic Postat Ianuarie 15, 2019 Partajează Postat Ianuarie 15, 2019 O intrebare (poate prosteasca) : cand puneti gheata in paharul ce contine coniac nu ii faceti mai slab? Nu-i mai ok sa tii sticla in frigider sau in congelator (ca nu ar trebui sa inghete) si sa eviti sa il bei "indoit" cu apa? Sau nu apuca sa se topeasca gheata din pahar? Intreb pentru ca .... nu consum deloc. Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 15, 2019 Partajează Postat Ianuarie 15, 2019 Acum 5 minute, adrian_pic a spus: O intrebare (poate prosteasca) : cand puneti gheata in paharul ce contine coniac nu ii faceti mai slab? Nu-i mai ok sa tii sticla in frigider sau in congelator (ca nu ar trebui sa inghete) si sa eviti sa il bei "indoit" cu apa? Sau nu apuca sa se topeasca gheata din pahar? Intreb pentru ca .... nu consum deloc. Apuca-te!!! Link spre comentariu
informer Postat Ianuarie 15, 2019 Partajează Postat Ianuarie 15, 2019 Nici io nu-s fan de coniac... da` nu era ceva la el cu incalzitu` paharului sa simti miresmele? Intreb numa` Link spre comentariu
adrian_pic Postat Ianuarie 15, 2019 Partajează Postat Ianuarie 15, 2019 19 minutes ago, informer said: Nici io nu-s fan de coniac... da` nu era ceva la el cu incalzitu` paharului sa simti miresmele? Intreb numa` de incalzit nu cred ca ... se evapora alcoolul Link spre comentariu
gauss Postat Ianuarie 15, 2019 Partajează Postat Ianuarie 15, 2019 29 minutes ago, adrian_pic said: O intrebare (poate prosteasca) : cand puneti gheata in paharul ce contine coniac nu ii faceti mai slab? Nu-i mai ok sa tii sticla in frigider sau in congelator (ca nu ar trebui sa inghete) si sa eviti sa il bei "indoit" cu apa? Sau nu apuca sa se topeasca gheata din pahar? Intreb pentru ca .... nu consum deloc. https://www.stiripesurse.ro/lec-ii-de-baut-whiskey-cu-traian-basescu-ghea-a-trebuie-sa-pluteasca-video_936334.html Link spre comentariu
Postări Recomandate