gauss Postat Ianuarie 15, 2019 Partajează Postat Ianuarie 15, 2019 (editat) Berea nu mai e bautura alcoolica , ci aliment ... Asa se straduiesc unii sa consfinteasca , inclusiv direktoratul U.E. , sa scape de accize ... Din cauza ca unii " mananca " prea mult , pierd permisul de conducere , cateodata executa cascadorii auto , sau incheie parcursul din ziua respectiva . Pe un pat de spital , sau unde nu e durere , decat alinare ! Editat Ianuarie 15, 2019 de gauss Link spre comentariu
doru3160 Postat Ianuarie 15, 2019 Partajează Postat Ianuarie 15, 2019 Acum 47 minute, gauss a spus: Mai des , " otravuri " , colorate si de import , in linistea caminului , si cate - o vodka scumpa . O vreme si eu eram de aceeasi parere, numai ca organismele ne impun cateodata conditii greu de refuzat. Link spre comentariu
gauss Postat Ianuarie 15, 2019 Partajează Postat Ianuarie 15, 2019 (editat) Aaaaa ... sigur , pai ce credeti , ca bag aeru' in toata sticla ? Pana - n suta de mililitri ... de doua ori ( media ) pe saptamana . Mai putin decat paharul de vin pe care - l recomanda toti doctorii la fiecare masa ... ca apoi sa te declare alcoolic , si ca d 'aia ai ficatul in pioneze ... Au trecut anii cand eram antrenat , juma' de vodka era norma ... Editat Ianuarie 15, 2019 de gauss Link spre comentariu
doru3160 Postat Ianuarie 15, 2019 Partajează Postat Ianuarie 15, 2019 La mine ficatul nu revendica nimic, insa am in familie cazuri de diabet, si mi-a recomandat medicul de familie, daca tin la pancreasul meu predispus la lene, sa renunt la spirtoase si bere. Acuma, cu spirtoasele, nu m-a nimerit, nu eram mare consumator (am fost in tinerete, la modul decent), dar berea era permanent in frigider.O gaseam ori de cate ori aveam chef, mai ales vara. Acum m-am obisnuit cu spritul de vara, lung, si toata lumea e multumita. Citat Poate ar merge cu spritz da` daca-l diluez (vinu`) sa fie asa lung ca berea, nu mai are nici un farmec. Vara, are tot farmecul.Vinul sec te ia de cap pe caldura, si nici de sete nu tine. Link spre comentariu
gauss Postat Ianuarie 15, 2019 Partajează Postat Ianuarie 15, 2019 Si nenea Iancu zicea la fel ... si era expert ! ( autorizat si recunoscut ... ) . Link spre comentariu
informer Postat Ianuarie 15, 2019 Partajează Postat Ianuarie 15, 2019 (editat) 6 minutes ago, doru3160 said: Vinul sec te ia de cap pe caldura, si nici de sete nu tine. Nu stiu daca io-s mai ciudat sau sunt si altii da` personal niciodata n-am baut ceva care sa contina alcool de sete... de ex. daca merg seara la o bere si mi-e sete, intai beau niste apa sa mi-o astampar dupa care beau bere pt. buna dispozitie. Editat Ianuarie 15, 2019 de informer Link spre comentariu
doru3160 Postat Ianuarie 15, 2019 Partajează Postat Ianuarie 15, 2019 De unde nu-ti place vinul cu apa, acum imi spui ca amesteci berea cu apa... Link spre comentariu
informer Postat Ianuarie 15, 2019 Partajează Postat Ianuarie 15, 2019 (editat) Imi place apa. Rar se intampla sa n-am langa mine o sticla de apa plata, acasa sau la scarbici si beau tot timpu` din ea... depasesc des aia 2l pe zi recomandati... si cafeaua pe care-o beau ii in stil american si nu italienesc. Editat Ianuarie 15, 2019 de informer Link spre comentariu
gauss Postat Ianuarie 15, 2019 Partajează Postat Ianuarie 15, 2019 (editat) Alcoolul provoaca sete . Chiar diluat fiind ...E drept , nu in primul minut . Atunci lucreaza apa ( de diluare ) . P.S. - beau cel putin 3 litri de apa zilnic ... mai degraba 4 . Editat Ianuarie 15, 2019 de gauss Link spre comentariu
alcon Postat Ianuarie 15, 2019 Partajează Postat Ianuarie 15, 2019 2 hours ago, gauss said: Berea nu mai e bautura alcoolica , ci aliment ... Asa se straduiesc unii sa consfinteasca , inclusiv direktoratul U.E. , sa scape de accize ... Din cauza ca unii " mananca " prea mult , pierd permisul de conducere , cateodata executa cascadorii auto , sau incheie parcursul din ziua respectiva . Pe un pat de spital , sau unde nu e durere , decat alinare ! Ai uitat vinul, berea si vinul sunt considerate alimente conform nomenclatorului de produse ale uniunii. Link spre comentariu
gauss Postat Ianuarie 15, 2019 Partajează Postat Ianuarie 15, 2019 (editat) Aia cu vinul aliment vine de la broscarii aia de francezi ( nu i - am inghitit niciodata ) ... , la ei se serveste vin ( 500 ml ) la masa ... , si in cadrul fortelor armate , pana la ultimul soldat ... , nu e considerat alcool . Inclusiv pilotii , marinarii etc . Chiar si in Legiunea Straina , unde sant si musulmani etc . Stradania e ( si ) sa vanda suvoaiele de chimicale prezentate drept vin ... , indreptate cu predilectie spre " negrii " din estul Europei ... , ca p' aci nu cresc struguri ! Editat Ianuarie 15, 2019 de gauss Link spre comentariu
alcon Postat Ianuarie 15, 2019 Partajează Postat Ianuarie 15, 2019 In copilarie imi placea si vermut cu lamaie si un jet de sifon. Link spre comentariu
gauss Postat Ianuarie 15, 2019 Partajează Postat Ianuarie 15, 2019 (editat) Ala extrafin era de boieri ... se servea de muieri , si prin baruri ... Cel timpuriu aducea ( un pic ... mai mult ) a Cinzano . Editat Ianuarie 15, 2019 de gauss Link spre comentariu
okean Postat Ianuarie 15, 2019 Partajează Postat Ianuarie 15, 2019 A fost o " nakamichi " a berilor ! Exista si terasa cu acelasi nume in parcul Cancicov ... Link spre comentariu
gauss Postat Ianuarie 15, 2019 Partajează Postat Ianuarie 15, 2019 Si un " bis " , dublet marca si carciuma ... , de Buzau . Mi - am doftoricit amigdalele , in 1978 , alaturi de " Dragaica " ... https://www.cosminursache.ro/2017/03/28/bere-crang-rebranding-design-ambalaj/ Link spre comentariu
Postări Recomandate