Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Bauturi care au existat ca marca inregistrata dar, intre timp, au disparut

Postări Recomandate

Berea nu mai e bautura alcoolica , ci aliment ... Asa se straduiesc unii sa consfinteasca , inclusiv direktoratul U.E. , sa scape de accize ... Din cauza ca unii " mananca " prea mult , pierd permisul de conducere , cateodata executa cascadorii auto , sau incheie parcursul din ziua respectiva . Pe un pat de spital , sau unde nu e durere , decat alinare !

Editat de gauss
Link spre comentariu

Aaaaa ... sigur , pai ce credeti , ca bag aeru' in toata sticla ? Pana - n suta de mililitri ... de doua ori ( media ) pe saptamana . Mai putin decat paharul de vin pe care - l recomanda toti doctorii la fiecare masa ... ca apoi sa te declare alcoolic , si ca d 'aia ai ficatul in pioneze ... Au trecut anii cand eram antrenat , juma' de vodka era norma ... 

Editat de gauss
Link spre comentariu

La mine ficatul nu revendica nimic, insa am in familie cazuri de diabet, si mi-a recomandat medicul de familie, daca tin la pancreasul meu predispus la lene, sa renunt la spirtoase si bere. Acuma, cu spirtoasele, nu m-a nimerit, nu eram mare consumator (am fost in tinerete, la modul decent), dar berea era permanent in frigider.O gaseam ori de cate ori aveam chef, mai ales vara. Acum m-am obisnuit cu spritul de vara, lung, si toata lumea e multumita.

Citat

Poate ar merge cu spritz da` daca-l diluez (vinu`) sa fie asa lung ca berea, nu mai are nici un farmec.

Vara, are tot farmecul.Vinul sec te ia de cap pe caldura, si nici de sete nu tine.

Link spre comentariu
6 minutes ago, doru3160 said:

Vinul sec te ia de cap pe caldura, si nici de sete nu tine.

Nu stiu daca io-s mai ciudat sau sunt si altii da` personal niciodata n-am baut ceva care sa contina alcool de sete... de ex. daca merg seara la o bere si mi-e sete, intai beau niste apa sa mi-o astampar dupa care beau bere pt. buna dispozitie. :rade:

Editat de informer
Link spre comentariu

Imi place apa. :)
Rar se intampla sa n-am langa mine o sticla de apa plata, acasa sau la scarbici si beau tot timpu` din ea... depasesc des aia 2l pe zi recomandati... si cafeaua pe care-o beau ii in stil american si nu italienesc. :)  

Editat de informer
Link spre comentariu
2 hours ago, gauss said:

Berea nu mai e bautura alcoolica , ci aliment ... Asa se straduiesc unii sa consfinteasca , inclusiv direktoratul U.E. , sa scape de accize ... Din cauza ca unii " mananca " prea mult , pierd permisul de conducere , cateodata executa cascadorii auto , sau incheie parcursul din ziua respectiva . Pe un pat de spital , sau unde nu e durere , decat alinare !

Ai uitat vinul, berea si vinul sunt considerate alimente conform nomenclatorului de produse ale uniunii.

Link spre comentariu

Aia cu vinul aliment vine de la broscarii aia de francezi ( nu i - am inghitit niciodata ) ... , la ei se serveste vin ( 500 ml ) la masa ... , si in cadrul fortelor armate , pana la ultimul soldat ... , nu e considerat alcool . Inclusiv pilotii , marinarii etc . Chiar si in Legiunea Straina , unde sant si musulmani etc . Stradania e ( si ) sa vanda suvoaiele de chimicale prezentate drept vin ... , indreptate cu predilectie spre " negrii " din estul Europei ... , ca p' aci nu cresc struguri !

Editat de gauss
Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări