pop_ady44 Postat Ianuarie 14, 2019 Partajează Postat Ianuarie 14, 2019 Acum 5 minute, doru3160 a spus: Cine s-o bea la 60 grade? Ce parca nu este apa sa o Lungesti, sau cum spunem noi stamperi. Link spre comentariu
doru3160 Postat Ianuarie 14, 2019 Partajează Postat Ianuarie 14, 2019 Si atunci nu mai bine o savurezi la 45... 50 grade fara s-o mai stamperi? Nu stii ca apa nu e buna nici in cizme, nici la genunchi? Link spre comentariu
daniels Postat Ianuarie 14, 2019 Partajează Postat Ianuarie 14, 2019 Acum 6 ore, gauss a spus: Vin ( fiole ... , sticla alungita ) de Murfatlar " Lacrima lui Ovidiu " ... si mai sant ! Sunt si acuma Link spre comentariu
alcon Postat Ianuarie 14, 2019 Partajează Postat Ianuarie 14, 2019 2 hours ago, doru3160 said: Cine s-o bea la 60 grade? Cunosc doua persoane care au baut alcool de 98º, avea un marinar pe eticheta, Made in France, cu sirop din muguri de pin si nu s-au imbatat, a fost totul OK. Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 14, 2019 Partajează Postat Ianuarie 14, 2019 În câte zile l-au băut ? Link spre comentariu
alcon Postat Ianuarie 14, 2019 Partajează Postat Ianuarie 14, 2019 In vreo patru-cinci ore, ascultand Jethro Tull, sticla era de 700ml, ca efect au simtit o amorteala a cerului gurii si a limbii, ca anestezia stomatologica (bot de cal), apoi, au plecat la scoala (liceu) bine-mersi, mai tarziu a trebuit sa se cumpere o sticla de alcool rafinat (romanesc) sa reumple sticla, era desemnata pentru visinata. Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 15, 2019 Partajează Postat Ianuarie 15, 2019 Bere blonda speciala de Margineni ,Bacau, 12% !!!!!!!! Link spre comentariu
doru3160 Postat Ianuarie 15, 2019 Partajează Postat Ianuarie 15, 2019 Acum 7 ore, alcon a spus: In vreo patru-cinci ore, ascultand Jethro Tull, sticla era de 700ml, ca efect au simtit o amorteala a cerului gurii si a limbii, ca anestezia stomatologica (bot de cal), apoi, au plecat la scoala (liceu) bine-mersi, mai tarziu a trebuit sa se cumpere o sticla de alcool rafinat (romanesc) sa reumple sticla, era desemnata pentru visinata. Eu vorbeam de oameni normali, nu de cei care pun spirt medicinal in visinata.Pt aia chiar nu are importanta ce le pui in fata sa dea pe gat.Hai sa ne limitam la normalitate, nu la exceptii, pt ca din astea vor fi totdeauna, dar numai de dragul de a contrazice, nu pt ca lucrurile ar fi fost asa in mod curent. Link spre comentariu
mac01 Postat Ianuarie 15, 2019 Partajează Postat Ianuarie 15, 2019 Acum 9 ore, alcon a spus: Cunosc doua persoane care au baut alcool de 98º, avea un marinar pe eticheta, Made in France, cu sirop din muguri de pin si nu s-au imbatat, a fost totul OK. Mai traiesc oamenii aia? Cum or fi putut sa bea asa ceva? Eu din doua beri sunt praf...si altii bea alcool de 98gr si n-au nici pe dracu! Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 15, 2019 Partajează Postat Ianuarie 15, 2019 Erau tineri și încă mai aveau ficat... Link spre comentariu
doru3160 Postat Ianuarie 15, 2019 Partajează Postat Ianuarie 15, 2019 1 oră în urmă, mac01 a spus: Eu din doua beri sunt praf Eu am rarit berea, desi era bautura preferata, in favoarea spritului.Un vin bun combinat cu un Borsec acidulat, imi confera aceeasi stare de bine ca o bere, doar ca e mult mai sanatos. 1 oră în urmă, validae a spus: Erau tineri și încă mai aveau ficat... Dar fara creier. Link spre comentariu
gas2 dan Postat Ianuarie 15, 2019 Partajează Postat Ianuarie 15, 2019 5 minutes ago, doru3160 said: Un vin bun combinat cu un Borsec acidulat, imi confera aceeasi stare de bine ca o bere, doar ca e mult mai sanatos. Intr-adevar, Borsec este singura apa minerala care nu strica gustul vinului. (din cate am testat eu. si am tot testat...) Care sa fie explicatia ? Link spre comentariu
doru3160 Postat Ianuarie 15, 2019 Partajează Postat Ianuarie 15, 2019 (editat) Probabil tine de alcalinitate si/sau continut de saruri. Nu toate apele minerale vireaza gustul vinului, dar sunt cateva care intr-adevar nu merita folosite la spritz. Editat Ianuarie 15, 2019 de doru3160 Link spre comentariu
gauss Postat Ianuarie 15, 2019 Partajează Postat Ianuarie 15, 2019 (editat) Nu pot sa beau vin spritz ... oricat as insista . De fapt ... beau foarte rar vin ... poate de doua ori pe an . La vreo vizita ... se intampla din ce in ce mai rar . Vizitele ... Mai des , " otravuri " , colorate si de import , in linistea caminului , si cate - o vodka scumpa . Aaaa ... , sa nu uit , mai gust ( din obligatie ) vreun lichior exotic , in vizita ( de lucru ) la vreo " nepoata ". Daca se repeta ( lichiorul ) , sterg adresa din memorie ... pretextul ( adevarat ) este ca sant foarte ocupat . Editat Ianuarie 15, 2019 de gauss Link spre comentariu
informer Postat Ianuarie 15, 2019 Partajează Postat Ianuarie 15, 2019 Io nu pot sa renunt la bere, imi place sa fie ceva bautura "lunga"... iar cand am incercat cu altceva in acelasi ritm, n-o fost bine... . Poate ar merge cu spritz da` daca-l diluez (vinu`) sa fie asa lung ca berea, nu mai are nici un farmec. Link spre comentariu
Postări Recomandate