Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

SE cu 300B

xdanx

Postări Recomandate

• 2 săptămâni mai târziu...

In electronica tubulara aceasta diferenta e ne semificativa....Tubul 5u3C este potivit pentru aceasta aplicatie ,... nu este un tub destinat numai pre amplifurilor cum s-a vehiculat aici,  ... este la fel de bun ca 5U4G ... stie 250mA !! 

Link spre comentariu

Eu citisem altceva

Note 4) There is common misunderstanding that 5U4G and 5U4GB is electrically the same. 5U4GB is a version, with lower internal resistance and higher peak current is allowed. The GB version is not the same tube as the G Version. Replacing 5U4G with 5U4GB may result in higher rectified voltage, so should never be done. Replacing 5U4GB with 5U4G may result in lower rectified voltage, and may result in damage of the 5U4G rectifier.

Link spre comentariu

N-ar fi rau sa luati in considerare, chiar de la inceputul proiectarii, mai multe caracteristici ale lampilor redresoare.

Asta asa, in general; fisierul atasat poate foloseste cuiva...

In rest, diferentele de cativa volti se regleaza usor, mai ales in sensul scaderii tensiunii de alimentare.

In_rush_current.jpg

Editat de fcon
Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Conzii Elna silmnic II nu sunt peste 100v. Sunt prea la limita, in primul catod având 98v. Oricum am renunțat la condensatorul din catod 300B trecand la negativare fixa

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări