xdanx Postat August 25, 2019 Autor Partajează Postat August 25, 2019 E o idee buna sa pun rezistenta pe capacul de jos unde sunt aerisirile. Deasupra parca strica tot feng shui . Nu stiu cat de lungi pot sa fie firele care duc la rezistenta. Am inteles ca acesta rezistenta este destul de importanta. Multi pun tot felul de scumpituri. 25-watt sensorless wire winding resistance 25W resistance no-sense resistance 300B cathode resistance sau Original Israel VISHAY RHC50 Series Inductive Resistance 50W 1K 300B Cathode Selection sau US TW 1K 50W for Western Electric 300B/KT88/211 tube amplifier cathode resistor Link spre comentariu
xdanx Postat Septembrie 10, 2019 Autor Partajează Postat Septembrie 10, 2019 Pana o pica din cer 300B am rezolvat problema radiatorului rezistentei din catod de 880ohm cu un radiator generos care va fi pus in partea din spate a amplificatorului ca in poza: Link spre comentariu
xdanx Postat Septembrie 10, 2019 Autor Partajează Postat Septembrie 10, 2019 Apoi am facut in Ground loop care se pune intre sasiu si masa principala sursa Ground 0. M-am inspirat din poza de mai jos care iti da mura-n gura cum se leaga masele intrun amplificator. Link spre comentariu
adrian_pic Postat Septembrie 10, 2019 Partajează Postat Septembrie 10, 2019 Acum 5 ore, xdanx a spus: Asa este cel mai bine, pozitia si distanta fata de suportul pe care sta amplificatorul (banuiesc un 2cm) permite o ventilatie foarte buna a radiatorului. Radiatorul tau pare insa ceva mai mare decat cel din poza. Astept sa vad realizarea finala daca implementezi aceasta solutie. Link spre comentariu
300B SE Postat Septembrie 13, 2019 Partajează Postat Septembrie 13, 2019 Ce soclu folositi pentru 300B? Link spre comentariu
xdanx Postat Septembrie 13, 2019 Autor Partajează Postat Septembrie 13, 2019 (editat) https://www.aliexpress.com/item/32887243975.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.519e4c4dKj5nSU Editat Septembrie 13, 2019 de xdanx Link spre comentariu
xdanx Postat Septembrie 16, 2019 Autor Partajează Postat Septembrie 16, 2019 (editat) intrebare: Cum torsadez anodica 400v-0-400v? Toate cele 3 fire? 400 cu 0? 400 cu 400? Daca se torsadeaza firele mai este nevoie de tresa? Editat Septembrie 16, 2019 de xdanx Link spre comentariu
Усилитель Postat Septembrie 16, 2019 Partajează Postat Septembrie 16, 2019 Se torsadeaza doar alimentarea de filament alimentat in curent alternativ . Link spre comentariu
xdanx Postat Septembrie 16, 2019 Autor Partajează Postat Septembrie 16, 2019 eu ma refer la toate firele de alternativ de la traf care se duc la puntea redresoare. In cazul meu sunt 3 filamente si o anodica Link spre comentariu
Усилитель Postat Septembrie 17, 2019 Partajează Postat Septembrie 17, 2019 Se torsadeaza,dar as tine distanta intre filament si anodica . Link spre comentariu
George Postat Septembrie 17, 2019 Partajează Postat Septembrie 17, 2019 Acum 7 ore, xdanx a spus: intrebare: Cum torsadez anodica 400v-0-400v? Toate cele 3 fire? 400 cu 0? 400 cu 400? Daca se torsadeaza firele mai este nevoie de tresa? Se torsadeaza toate cele 3 fire, ca in poza de mai jos. Nu e nevoie de tresa. Link spre comentariu
fcon Postat Septembrie 18, 2019 Partajează Postat Septembrie 18, 2019 In mod normal, mufa de 230V se pune in dreptul transformatorului/etajului de alimentare, astfel incat distanta intre mufa/transformator/placa de alimentare este mica, iar componentele se afla in aceeasi zona a cutiei/sasiului (dreapta, stanga sau central). In acest caz, torsadarea firelor de c.a. pentru inalta tensiune din secundar este optionala/inutila, deoarece celelalte piese/etaje sunt suficient de departe ca sa nu fie influentate. Distanta dintre firele de alimentare filamente si inalta tensiune in c.a. nu pune probleme deosebite, daca aceste infasurari din secundar sunt pe acelasi miez! Firele de inalta tensiune sunt duse, in mod normal, catre etajul de redresare (netorsadate!) iar firele de 6,4 V pentru filamente se torsadeaza strans si se duc in treaba lor, evitand restul de piese. 1 Link spre comentariu
xdanx Postat Septembrie 18, 2019 Autor Partajează Postat Septembrie 18, 2019 au venit de la chineji coverele (90*90*100mm) pentru inductante. Astept butoanele si mufele RCA Link spre comentariu
Усилитель Postat Septembrie 18, 2019 Partajează Postat Septembrie 18, 2019 Arata bine ,daca vad bine sunt din aluminiu , nu ofera si ecranare magnetica asa ca una din fier,recomand distanta maxima posibila intre traf alimentare si cele de iesire , precum si 3mm de izolator sub transformatoare , sasiul daca este din fier "duce"inductia de la una la alta....eu si bub piulite pun izolatie ( saiba textolit ,pertinax etc ) Varianta covere , le-am demontat din Mag Rostov . are aerisire......racire.... Link spre comentariu
xdanx Postat Septembrie 18, 2019 Autor Partajează Postat Septembrie 18, 2019 DAA, stiu povestea cu ecranarea. Dar am fost "constrans" ca cumpar covere din aluminiu ca pe aliexpres nu am gasit covere de otel pe dimensiunea trafului de iesire care e foarte mare si foarte inalt. Si astfel am trecut pe aluminiu. La PP-ul am pus otel. Sasiul de fapt toata carcasa va fi din aluminiu de 4mm. Dupa cum ai vazut la mine primeaza cat de cat si designul. Distanta intre trafuri o sa fie cum dicteaza carcasa(ca sa fiu precis 42.53mm) . Nu stiam ca traful de iesire sau toate trafurile (alimentare, inductanta) nu trebuie sa conduca cu sasiul. Asta o sa cam imi strice socotelile. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum