Vizitator iulianx2000 Postat Iulie 22, 2019 Partajează Postat Iulie 22, 2019 De unde pana unde consideri ca este postare " la misto" s-au bascalie cum ai afirmat. Am incercat sa pun o poza insa constat ca nu apare, acum observ ca sunt restrictionat de marimea ei. Pentru linistea ta sufleteasca voi redimensiona . Nu vad unde ar exista supararea afirmand ca am un asemenea aparat dar nu exact aceeas varianta. Chiar PCB ul este putin diferit. Repet este varianta fara telecomanda si comutarea surselor se face manual din butonul central. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Iulie 23, 2019 Partajează Postat Iulie 23, 2019 Acum 18 ore, iulianx2000 a spus: Buna ziua oameni buni. In cateva cuvinte va rog explicati ce imbunatatire (tuning ) se poate aduce acestui amplificator? Am si eu unul insa nu este varianta cu telecomanda (MT-3). Poate-si arunca cineva un "ochi" cu oscilo in el. Functioneaza ok si il folosesc mai mult iarna ca tot genereaza caldura, mai ma scot pe partea asta, Berea o dau eu. Este același amplificator , cablajul este diferit pentru că este prima variantă , fara RC . Despre tuning .....am scris mai sus . Link spre comentariu
Vizitator iulianx2000 Postat Iulie 23, 2019 Partajează Postat Iulie 23, 2019 Acum 22 minute, Faust2018 a spus: , modificarile upgrade nu vor fi facute publice Am vazut afirmatia de mai sus, si am zis sa intreb daca se mai poate scoate din amplif ceva in plus peste ce au gandit asiaticii. Multumesc pentru raspuns. Daca cineva este interesat de eventuale fotografii din interior cu aceasta varianta diferita de PCB, pot sa postez. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Iulie 23, 2019 Partajează Postat Iulie 23, 2019 1 oră în urmă, iulianx2000 a spus: Am vazut afirmatia de mai sus, si am zis sa intreb daca se mai poate scoate din amplif ceva in plus peste ce au gandit asiaticii. Multumesc pentru raspuns. Daca cineva este interesat de eventuale fotografii din interior cu aceasta varianta diferita de PCB, pot sa postez. Din amp se poate scoate mai mult , dar .....nu gratis . Link spre comentariu
Vizitator iulianx2000 Postat Iulie 23, 2019 Partajează Postat Iulie 23, 2019 In nici un caz nu as pretinde acest lucru gratis. Munca este munca plus materialele aferente. Faust 2018 lasa-mi te rog pe privat nr. tau sa discutam. Vreau sa te intreb niste lucruri. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat August 5, 2020 Partajează Postat August 5, 2020 (editat) Când ai vrea dar nu ai nici cea mai mică chemare către tehnică, să nu mai vorbim de informare, înainte de a scrie despre ceva. https://www.hifitech.ro/revista/audio-hi-fi/xindak-mt3-rc-o-surpriza-placuta-r128/ Țin să menționez că pe acel "forum" am făcut o descriere tehnică pe larg al acestui amplificator, cu aproximativ 50...55 zile înainte de a apărea "articolul", descriere de unde se putea informa acest "luceafăr al sunetului", pentru că acest "redactor" suferă de el.... mi-a șters ce postasem despre acest amplificator, pentru a putea scrie el tâmpenii . Paragraful din puțul gândirii " Xindak MT-3 RC este un amplificator pushpull, care ofera 40W in clasa AB in varianta pentoda si 18W clasa A in varianta trioda. Schema amplificatorului este una clasica. Nu se poate spune ca cineva de la departamentul de dezvoltare al chinezilor a dorit sa reinventeze roata. Etajul de amplificare foloseste patru tuburi EL34 , etajul de preamplificare un tub 12AX7, iar convertorul de faza doua lampi 6N8P" " "convertor de fază" https://ro.qwe.wiki/wiki/Phase_converter "40w n varianta pentoda și 18w clasă A în varianta trioda Editat August 5, 2020 de viobio Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Martie 26, 2021 Partajează Postat Martie 26, 2021 Alt Xindak MT-3, fabricat în 2007! Oarecum cunosc istoria acestui amplificator, a fost depanat de n ori, cred că a fost depanat și de cineva de pe forum după ce a luat foc partea de alimentare a unui canal. A ajuns la mine cu buba, se vede în poză un EL34 care a făcut buba din cauza lipsei negativarii. Amplificatorul avea n'șpe lipituri reci, datorită aliajului cu care au fost lipite componentele, aliaj de lipit fără plumb, am refăcut toate lipiturile cu aliaj cu plumb care otrăvește utilizatorul, după spusele unui coleg de forum . Amplificatorul a primit același upgrade ca amplificatorul din discuția inițială. O sugestie pentru cei care le depanează altora aparatura, nu mai schimbați condensatorii chinezești cu unii pe care scrie "Germany", măcar să îi puneți de aceași valoare, nu de 100nF ( măsurați aveau 78...86nF) in locul celor ce 220nF, dacă îi puneți mai mici ca valoare reduceți răspunsul la frecvențe joase, acel "Germany" face fix pix in sound. https://postimg.cc/gallery/Gv5tCx5/5b1b5f6e Link spre comentariu
merck Postat Martie 26, 2021 Partajează Postat Martie 26, 2021 1 hour ago, viobio said: Amplificatorul avea n'șpe lipituri reci, datorită aliajului cu care au fost lipite componentele, aliaj de lipit fără plumb, am refăcut toate lipiturile cu aliaj cu plumb care otrăvește utilizatorul, după spusele unui coleg de forum . Otraveste un rahat! Buba este RoHS (2002/95/CE) care trebuie respectata si de cei care expoerta in UE. Quote RoHS is not a quality standard, and the simple fact that boards are RoHS compatible does not add to the quality of the board. RoHS, or more familiar ‘lead-free’ does have serious effect on PCB fabrication and soldering. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum